"Tradycja rzecz ścięta 3" Wrocław 2350 pts 23.01.2010
Re: "Tradycja rzecz ścięta 3" Wrocław 2350 pts 17.01.2010
nie przesadzaj z tą skromnością, w końcu masz 'tę żyłkę organizatora'
żeby nie było offtopu, powiem że wrzuciłem info o turnieju na opolskie forum, może ktoś sie skusi, dawno u nas nie byli
żeby nie było offtopu, powiem że wrzuciłem info o turnieju na opolskie forum, może ktoś sie skusi, dawno u nas nie byli
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dmtrij pisze:nie przesadzaj z tą skromnością, w końcu masz 'tę żyłkę organizatora'
Sprawa polega na tym, ze co turniej jest informowane conajmniej 60 osób... Teraz ostatni gwizdek przed sesją, kolejny turniej sensowny (z frekwencją) będze w marcu dopiero.
A co do chłopaków z Opola. Z tego co wiem to większość z nich siedzi teraz we Wrocławiu (Jaszczur dla przykładu)
Chyba.
60 osób? ciekawe... Twoja baza z gadu bodajrze była bliska 40 osób,a z tego spora część to już dawno nieaktywni gracze, lub tacy co to już wrocław opuścili:D
ale fajnie jak bedzie dużo ludziów, takie turnieje są wielokrotnie przyjemniejsze
ale fajnie jak bedzie dużo ludziów, takie turnieje są wielokrotnie przyjemniejsze
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
o! widzę, że Morrok tak bardzo nie ufa ślepemu losowi że rzuca więcej wyzwań niż jest w stanie unieść:) boi się na kogoś trafić czy jak?
Ja bazę cały czas uaktulniam- nowi ludzie się przewijają czasem, nikiedy ktoś stary zawita z powrotem.Dmtrij pisze:60 osób? ciekawe... Twoja baza z gadu bodajrze była bliska 40 osób,a z tego spora część to już dawno nieaktywni gracze, lub tacy co to już wrocław opuścili:D
60 osób to z Dolnego śląska z WFB jest (licząc Wołow, Legnicę, Wrocław, Gliwice, Jelenią Górę [tak, tak u nich raz grałem ;p])
Nie liczę kilku osób z całej Polski w stylu Gajowego czy niegrających już Dolmira czy War2bone'a... Takich jeżdżących ze śląska też jest kilku jak Bąkowie, więc lista kontaktow jest tak naprawdę dłuższa.
Ale to mi zal bić krasnoluda ;pGrazbird pisze:...
UWAGA, UWAGA! ZMIANA TERMINU!
Zostaliśmy z Marysiem zmuszeni do zmiany termiu z 17 stycznia (niedziela) na 23 stycznia (sobota)
I tak niestety zostanie. Powodów tejże zmiany nie znam, ale mam nadzieję, ze turnieje w soboty dalej będą cieszyły się zainterresowaniem
howgh
Na Rogi Szczura, a chciałem się pojawić...
- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
wlasnie dzis doszla kwestia, ze zmieniaja bazyle bo są przegiete niektore (sexmashino dawalby mi przerzut 12 kosci na gre :O Czyli kolejne abominacje ktore wstaja, przerzut na ruch kolka/abomki, sily blyskawic kolka
)))))))))))))))))))))))))))

Uzywaj przecinkow, bo ciezko sie domyslic sensu Twoich zdań...
Jakby ktos wzial sexmachino jak ja, to tez mialby 12 przerzutow, ale glownie tu chodzi o re-rolle kluczowych kulnięć (to co napisałem + ewentualnie magia, przepalenie czolgu, re-roll runy na kowadle :O)
zmieniaja bazyle, wiec nie ma sensu kombinowac. czysty 2350 eot
Jakby ktos wzial sexmachino jak ja, to tez mialby 12 przerzutow, ale glownie tu chodzi o re-rolle kluczowych kulnięć (to co napisałem + ewentualnie magia, przepalenie czolgu, re-roll runy na kowadle :O)
zmieniaja bazyle, wiec nie ma sensu kombinowac. czysty 2350 eot