Zrozumiałem.Crusader pisze:Więc z okazji spóźnionego dnia dziecka trzeba dac mu acces na TWF
pzdr
Niech się tam zarejestruje i poda mi swój Nick.
Już parę miesięcy temu miały być stoły, bo ekipy chciały dobrać armie i graczy w zależności od stołów i trenować.szafa pisze:Liste terenow musimy tez przedstawic naszemu glownemu sponsorowi, firmie Sfan.pl ktora wykonuje calosc makiet na Euro.
szafa pisze:Zestawy maja byc wedlug zalozen tematyczne.
Chce konkretne liczby, wystarcza za jeden zestaw, pomnozyc razy 10 potrafie.
Już nieaktualne.Crusader pisze:Jako że bretka, WE, orki już są zajęte polelicilismy Troykowi uczyc sie grać HE.
Śmiej sie śmiej Stachu. Jakby Barb z Trojkiem nie zagrali na WI, tak właśnie wyglądałyby poszukiwania armii dla ciebie.Młody pisze:Już nieaktualne.Crusader pisze:Jako że bretka, WE, orki już są zajęte polelicilismy Troykowi uczyc sie grać HE.
Zadecydowałem ze damy mu kislev, He nie ma skąd pozyczyc
szafa pisze:A moim zdaniem mimo wsystko trzy, zaproszone do wspolpracy przez organizatorow.
Nie wiem skad mi to przyszlo do glowy, ale podobno gdzies kiedys taki pomysl sie sprawdzil i przyniosl efekty.
Napisalem organizatorzy bo nie chcialem zaskarbiac sobie calej zaslugi dla siebie, szczegolnie ze nie tylko moja to byla decyzja.Jedy Knight pisze:@Szafa.
To nie byli żadni organizatorzy, tylko Ty wymyśliłeś. Organizatorów do wybierania składu lepiej nie mieszaj.
szafa pisze:Napisalem organizatorzy bo nie chcialem zaskarbiac sobie calej zaslugi dla siebie, szczegolnie ze nie tylko moja to byla decyzja.Jedy Knight pisze:@Szafa.
To nie byli żadni organizatorzy, tylko Ty wymyśliłeś. Organizatorów do wybierania składu lepiej nie mieszaj.
Caly czas uwazam ze bylo to lepsze niz Twoj przelomowy pomysl zamieszania LL do spraw Euro co przypasowalo jak piesc do nosa.
Wiesz, Jacku, że się do tej pory nie odzywałem, bo to nie mój turniej. Ale korzystając z przywilejów admina, podobnie jak Szafa, czasem sobie zerknę co tam się dzieje w Szatni Polskiej Drużyny. Ja wiem, nie powinienem, ale naprawdę umiem trzymać gębę na kłódkę - a od czasu mniej-więcej wyjaśnienia tematu zeszłorocznych przecieków na tematy "wycieczek osobistych", wszyscy chyba się zgadzają że nie chodzi o liczbę adminów mających dostęp do forum, tylko o to, kto się w tej liczbie zawiera.Jedy Knight pisze:Wiara w ludzi nie zawsze czyni cuda, ale tylko ona nam teraz pozostała.
Zwyciężymy…
Jak zawsze…
W końcu jesteśmy najlepsi, to powinno wystarczyć...