Makieciarskie Stryjchuck'a wypociny
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Makieciarskie Stryjchuck'a wypociny
Z czego jest ta ściana?
ściana z styroduru?
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
palnikiem bodajże
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
gdzie zamawiałeś styrodur
I znowu plany się pozmieniały. Nadeszły wakacje, człowiek ma trochę wolnego czasu więc zabrałem się za kolejny projekt. Wykorzystałem elementy od katedry, by zbudowac coś takiego:
Fragment miasta Mordheim przedstawiający kilka domków. Wymiary rzeczywiste to ok 100cm x 35cm, tak by całośc pasowała na półkę. Jestem dośc zdeterminowany gdyż praktycznie nigdy nie zrobiłem makiety dopracowanej w szczegółach ale tym razem ma byc inaczej. Nie zależy mi na szybkości i najlepsze to to, że mam gotowe pomysły jak co i gdzie ma byc
I tutaj WIP budynku z kaplicą chaosu:
Każda kondygnacja jest oddzielną częscią dla ułatwienia gry. Z zewnątrz dużo nie będę urozmaicał. Pomaluję i dodam parę "smaczków". Większą uwagę chcę poświęcic wnętrzu, tak by to rzeczywiście przypominało wystrój domu Mam nadzieję że chociaż ten projekt doprowadzę do końca.
Fragment miasta Mordheim przedstawiający kilka domków. Wymiary rzeczywiste to ok 100cm x 35cm, tak by całośc pasowała na półkę. Jestem dośc zdeterminowany gdyż praktycznie nigdy nie zrobiłem makiety dopracowanej w szczegółach ale tym razem ma byc inaczej. Nie zależy mi na szybkości i najlepsze to to, że mam gotowe pomysły jak co i gdzie ma byc
I tutaj WIP budynku z kaplicą chaosu:
Każda kondygnacja jest oddzielną częscią dla ułatwienia gry. Z zewnątrz dużo nie będę urozmaicał. Pomaluję i dodam parę "smaczków". Większą uwagę chcę poświęcic wnętrzu, tak by to rzeczywiście przypominało wystrój domu Mam nadzieję że chociaż ten projekt doprowadzę do końca.
Właśnie. Patrząc na makiety innych sama nabieram ochoty na robienie własnych. Na razie brak czasu i trochę pomysłów, ale może po wykładach z historii architektury wezmę się na poważnie
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.