Pit of Shades a monstrous mounts

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Janiszek
Masakrator

Re: Pit of Shades a monstrous mounts

Post autor: Janiszek »

Dzięki. :wink:

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Wszyscy sie jaracie że będziecie rzucać pitki w smoka tylko nie uwzglednieliscie ze z tą zmianą kazdy wezmie duzego maga z pitka zamiast smoka i nie bedzie jej na co rzucac na turnieju :D

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

DoW na magu z BoH( taka Fishowa rozpiska) z tym boostem robi się jeszcze lepszą armią.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Janiszek pisze:DoW na magu z BoH( taka Fishowa rozpiska) z tym boostem robi się jeszcze lepszą armią.
SZOK :shock: :shock: :shock:

Jestem przekonany, że to właśnie dzięki temu cała czołówka rzuci się na DoW, zaraz po tym jak Fisch wygra mastera magiem lordem na pegazie.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Furion pisze:
Janiszek pisze:DoW na magu z BoH( taka Fishowa rozpiska) z tym boostem robi się jeszcze lepszą armią.
SZOK :shock: :shock: :shock:

Jestem przekonany, że to właśnie dzięki temu cała czołówka rzuci się na DoW, zaraz po tym jak Fisch wygra mastera magiem lordem na pegazie.
Aves w dogadywaniu nie uzywa tylu emot i wychodzi mu to lepiej ;p

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

Post autor: Aves »

No ba starczy miec full wypas emote na avatarze i juz wszyscy czuja vibe. Co nie Morrok?
Shaman says:

-There is no evil spirits, but some just not like you.

-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Aves pisze:No ba starczy miec full wypas emote na avatarze i juz wszyscy czuja vibe.
Eeee... nie?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

chodz z drugiej strony patrzac to rzeczywiscie, ale moim zdaniem powinno sie testowac na najwyzszej inicjatywie modelu
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

mnie sie wydaje ze argumentacja ktora popiera Shina ma sens, i wprowadza wiecej rownowagi do gry, bo wiecej opcji staje sie rownorzednymi.

A kazdy pan kowalski bedzie bral runiczna bron z +1I na wszelki wypadek :D
Shaman says:

-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

Aves pisze: A kazdy pan kowalski bedzie bral runiczna bron z +1I na wszelki wypadek :D
"Kowalski" jak już... [-X

:wink:

btw. a co z pitką lecącą w furmankę/dzwon? :mrgreen:
Obrazek

Rabsp
Masakrator

Post autor: Rabsp »

co do dzwonu to przeczytaj strone wczesniej...

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

nie Kowalski tylko kowalski, to nie nazwisko tylko kolokwialny opis pracy
Shaman says:

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Shino pisze:
Kozioł pisze: Albo chociaż Shino powiedz jak coś takiego będzie sędziowane na bazylu.
sok osobno i jezdziec osobno
Z tego co widze sie z gogolem w tej sprawie zgadzamy wiec nawet nie ma tu problemow :)
A jak wygląda to na euro?
smok osobno i jezdziec osobno
Kalesoner pisze:Na bazylu pitka będzie batem na smoki.
z całym szacunkiem ale jak dla mnie niedopuszczalna jest sytuacja w której któregoś pięknego dnia główny sędzia na turnieju wstając z łóżka, drapie się po jajach i stwierdza a co tam od dziś nie uznajemy tego Faq-a... :(

nie dyskutuje na temat zasadności tejże zmiany, ostrymi słowami chciałbym tylko podkreślić - nie może mieć miejsca sytuacja w której o rozstrzygnięciu jakiejś kwestii decyduje fakt czy dany master organizuje A,B czy C... LS powstała właśnie po to by regionalizmy w WFB nie miały miejsca.

Shino jeśli uważasz że Faq GW nie znajduje tu zastosowania to proszę zorganizuj głosowanie na LS, macie jeszcze sporo czasu i tą sprawę przed bazylem można śmiało załatwić.

pozdro,
Ż.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Żaba pisze: Shino jeśli uważasz że Faq GW nie znajduje tu zastosowania to proszę zorganizuj głosowanie na LS, macie jeszcze sporo czasu i tą sprawę przed bazylem można śmiało załatwić.

pozdro,
Ż.
nie ma czasu regulamin turnieju musi byc maksymalnie tydzien przed masterem. (przynajmniej kiedys tak bylo... nie wiem jak jest teraz... mozliwe, ze nawet na masterze jego zasady oga sie zminic :/)

Co do jednego masz racje. Po przemysleniu sprawy najpierw trzeba to wrzucic do uscislen a potem tak grac. Na bazylu trzeba bedzie grac po staremu mimo, ze uwazam, ze nie dosc, ze przeslanie faqa nie dotyczylo tego to odpowiedz podali zbyt rozlegle co jest bledne... ale na szybkonie ma co wprowadzac zmian. Mam nadzieje, ze juz na nastepnych masterach tak nie bedzie.
A kazdy pan kowalski bedzie bral runiczna bron z +1I na wszelki wypadek
bedzie wiec mial wspaniale +1i dzialajace tylko w wacle wrecz i nie wplywajace na jego spadanie z pitki :D

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

Shino w takim raze dopisz ze SoM nie zmniejsza armor save

IMO bardzo czesto pojawia sie problem jezykowy w battlu, tak jak problem "bo tak sie gralo".
Co uwidacznia sytuacja w ktorej oczywista interpretacja zasady (no moze nie tak oczywista, ale zapraszam do przejzenia 2-3 stron pytan krotkobrodego u krasi) musi zostac "przeglosowana" i podana przed jakims tam terminem.
Shaman says:

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

Aves pisze:Shino w takim raze dopisz ze SoM nie zmniejsza armor save
Bo? Przecież SoM jest używany w CC #-o
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

Ja wygram ten turniej nawet nie rzucając czarów więc nie rozumiem tej całej ekscytacji.

Drugi bedzie Crus z bestiami.
Obrazek

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

Dark, bo w opisie jest powiedziane ze bonus +1S otrzymuje sie podczas "to wound roll"
Shaman says:

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

:shock:

Czyli rzucasz na zranienie z siłą o 1 wyższą niż masz w statsach... Czyli mówiąc prostym, podwórkowym językiem NAPIERDALASZ GO PO ŁBIE Z SIŁĄ O JEDEN WIĘKSZĄ NIŻ NORMALNIE!!!! To czemu ma to nie zadziałać na sejva? Self kill i tyle Aves...

PZDR (zapomniałem dodać :roll:)
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Aves pisze:Shino w takim raze dopisz ze SoM nie zmniejsza armor save
przeciez zapisalismy, ze maszyny sa na podstawkach
Co uwidacznia sytuacja w ktorej oczywista interpretacja zasady (no moze nie tak oczywista, ale zapraszam do przejzenia 2-3 stron pytan krotkobrodego u krasi) musi zostac "przeglosowana" i podana przed jakims tam terminem.
nie chce mi sie przegladac tam tematow. Jak tam jest cos waznego to wrzuc tu. (lub podaj link)
Ja wygram ten turniej nawet nie rzucając czarów więc nie rozumiem tej całej ekscytacji.
do piatu na pewno wygrywasz :D ciekawe co ci przeszkodzi jednak tym razem :)

ODPOWIEDZ