Pit of Shades a monstrous mounts
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
SZOKJaniszek pisze:DoW na magu z BoH( taka Fishowa rozpiska) z tym boostem robi się jeszcze lepszą armią.

Jestem przekonany, że to właśnie dzięki temu cała czołówka rzuci się na DoW, zaraz po tym jak Fisch wygra mastera magiem lordem na pegazie.
Aves w dogadywaniu nie uzywa tylu emot i wychodzi mu to lepiej ;pFurion pisze:SZOKJaniszek pisze:DoW na magu z BoH( taka Fishowa rozpiska) z tym boostem robi się jeszcze lepszą armią.![]()
![]()
![]()
Jestem przekonany, że to właśnie dzięki temu cała czołówka rzuci się na DoW, zaraz po tym jak Fisch wygra mastera magiem lordem na pegazie.
No ba starczy miec full wypas emote na avatarze i juz wszyscy czuja vibe. Co nie Morrok?
Shaman says:
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
Eeee... nie?Aves pisze:No ba starczy miec full wypas emote na avatarze i juz wszyscy czuja vibe.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
mnie sie wydaje ze argumentacja ktora popiera Shina ma sens, i wprowadza wiecej rownowagi do gry, bo wiecej opcji staje sie rownorzednymi.
A kazdy pan kowalski bedzie bral runiczna bron z +1I na wszelki wypadek
A kazdy pan kowalski bedzie bral runiczna bron z +1I na wszelki wypadek

Shaman says:
nie Kowalski tylko kowalski, to nie nazwisko tylko kolokwialny opis pracy
Shaman says:
Shino pisze:sok osobno i jezdziec osobnoKozioł pisze: Albo chociaż Shino powiedz jak coś takiego będzie sędziowane na bazylu.
Z tego co widze sie z gogolem w tej sprawie zgadzamy wiec nawet nie ma tu problemow
smok osobno i jezdziec osobnoA jak wygląda to na euro?
z całym szacunkiem ale jak dla mnie niedopuszczalna jest sytuacja w której któregoś pięknego dnia główny sędzia na turnieju wstając z łóżka, drapie się po jajach i stwierdza a co tam od dziś nie uznajemy tego Faq-a...Kalesoner pisze:Na bazylu pitka będzie batem na smoki.

nie dyskutuje na temat zasadności tejże zmiany, ostrymi słowami chciałbym tylko podkreślić - nie może mieć miejsca sytuacja w której o rozstrzygnięciu jakiejś kwestii decyduje fakt czy dany master organizuje A,B czy C... LS powstała właśnie po to by regionalizmy w WFB nie miały miejsca.
Shino jeśli uważasz że Faq GW nie znajduje tu zastosowania to proszę zorganizuj głosowanie na LS, macie jeszcze sporo czasu i tą sprawę przed bazylem można śmiało załatwić.
pozdro,
Ż.
nie ma czasu regulamin turnieju musi byc maksymalnie tydzien przed masterem. (przynajmniej kiedys tak bylo... nie wiem jak jest teraz... mozliwe, ze nawet na masterze jego zasady oga sie zminic :/)Żaba pisze: Shino jeśli uważasz że Faq GW nie znajduje tu zastosowania to proszę zorganizuj głosowanie na LS, macie jeszcze sporo czasu i tą sprawę przed bazylem można śmiało załatwić.
pozdro,
Ż.
Co do jednego masz racje. Po przemysleniu sprawy najpierw trzeba to wrzucic do uscislen a potem tak grac. Na bazylu trzeba bedzie grac po staremu mimo, ze uwazam, ze nie dosc, ze przeslanie faqa nie dotyczylo tego to odpowiedz podali zbyt rozlegle co jest bledne... ale na szybkonie ma co wprowadzac zmian. Mam nadzieje, ze juz na nastepnych masterach tak nie bedzie.
bedzie wiec mial wspaniale +1i dzialajace tylko w wacle wrecz i nie wplywajace na jego spadanie z pitkiA kazdy pan kowalski bedzie bral runiczna bron z +1I na wszelki wypadek

Shino w takim raze dopisz ze SoM nie zmniejsza armor save
IMO bardzo czesto pojawia sie problem jezykowy w battlu, tak jak problem "bo tak sie gralo".
Co uwidacznia sytuacja w ktorej oczywista interpretacja zasady (no moze nie tak oczywista, ale zapraszam do przejzenia 2-3 stron pytan krotkobrodego u krasi) musi zostac "przeglosowana" i podana przed jakims tam terminem.
IMO bardzo czesto pojawia sie problem jezykowy w battlu, tak jak problem "bo tak sie gralo".
Co uwidacznia sytuacja w ktorej oczywista interpretacja zasady (no moze nie tak oczywista, ale zapraszam do przejzenia 2-3 stron pytan krotkobrodego u krasi) musi zostac "przeglosowana" i podana przed jakims tam terminem.
Shaman says:
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Bo? Przecież SoM jest używany w CCAves pisze:Shino w takim raze dopisz ze SoM nie zmniejsza armor save

Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash

Dark, bo w opisie jest powiedziane ze bonus +1S otrzymuje sie podczas "to wound roll"
Shaman says:
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz

Czyli rzucasz na zranienie z siłą o 1 wyższą niż masz w statsach... Czyli mówiąc prostym, podwórkowym językiem NAPIERDALASZ GO PO ŁBIE Z SIŁĄ O JEDEN WIĘKSZĄ NIŻ NORMALNIE!!!! To czemu ma to nie zadziałać na sejva? Self kill i tyle Aves...
PZDR (zapomniałem dodać

Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash

przeciez zapisalismy, ze maszyny sa na podstawkachAves pisze:Shino w takim raze dopisz ze SoM nie zmniejsza armor save
nie chce mi sie przegladac tam tematow. Jak tam jest cos waznego to wrzuc tu. (lub podaj link)Co uwidacznia sytuacja w ktorej oczywista interpretacja zasady (no moze nie tak oczywista, ale zapraszam do przejzenia 2-3 stron pytan krotkobrodego u krasi) musi zostac "przeglosowana" i podana przed jakims tam terminem.
do piatu na pewno wygrywaszJa wygram ten turniej nawet nie rzucając czarów więc nie rozumiem tej całej ekscytacji.