GRUNWALD II (Pre-Koziołek) - KRAKÓW 6 III
Re: GRUNWALD II (Pre-Koziołek) - KRAKÓW 6 III
Niestety nie będzie mnie, wypadło mi coś pilnego...fuck...
Osoby zaskoczone proszone są o podniesienie ręki...
edit
Poszła rozpa.
edit
Poszła rozpa.
-
- Mudżahedin
Rozpa poszła
pzdr i do zobaczenia
pzdr i do zobaczenia
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
u mnie też poszlo, ale czy będe to się okaże. Jednak dziś powinienem pomóc przy blatach.
Jasne: Troche psów wampirzych, Gory, bestigory, troche bretonców nie pomalowanych, łuczników chłopskich, BA nawet rydwan sie znajdzie jakiś ale ciezko ci tu będzie o championa ... jak ci nie pasuje nic z powyższego no to ja juz ci nic nie proradze <bezradny>
p/s
ewentualnie jakieś podstawki
p/s
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Ja niestety odpadam. Może na następnym będę.
Dzieki za chec pomocy ale jakos tego nie widze Chyba ze pegazy maszDibo pisze:Jasne: Troche psów wampirzych, Gory, bestigory, troche bretonców nie pomalowanych, łuczników chłopskich, BA nawet rydwan sie znajdzie jakiś ale ciezko ci tu będzie o championa ... jak ci nie pasuje nic z powyższego no to ja juz ci nic nie proradze <bezradny>
p/s
no to widzę że nie tylko ja wpadłem na pegazy w kontyngencie...
szkoda tylko że warda nie będą miały:(
szkoda tylko że warda nie będą miały:(
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
czemu bez warda ?
troche zaskoczony jestem tymi pegazami - u mnie był to wybór raczej oczywisty ale spodziewałem sie ze każdy inny też weźmie kontyngent od siebie albo tak jak pisał butan shady i DR
troche zaskoczony jestem tymi pegazami - u mnie był to wybór raczej oczywisty ale spodziewałem sie ze każdy inny też weźmie kontyngent od siebie albo tak jak pisał butan shady i DR
Czcij Koze !!
w szczurkach brakuje mi troche skirmisha, szybkości i latania, pegazami mam 3w1, oczywisty wybór dla mnie:D
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
No ja sie załamie za chwile przed chwilą kosa do mnie dzwonił z pytaniem czy nie mam 3 wolnych pegazów i 11 chłopów ... jest 5 osobą która kombinuje taki sam kontyngent
@fluffy - ja gram bretką jutro - i co nie dostane warda za modlitwe jak cała reszta armi ?
@fluffy - ja gram bretką jutro - i co nie dostane warda za modlitwe jak cała reszta armi ?
Czcij Koze !!
Turniej bardzo udany. Dziękujemy wszystkim za przybycie, szkoda że tym razem Śląsk nie dopisał. Może zrobi to następnym razem
Gratki, po kolei:
1) Skaven - stary, wydaje mi się, że od momentu, kiedy naśmiewaliśmy się z Twojej presji wyników i liczeniu na farty minęły lata świetlne. Nie chcę lecieć wazeliną, ale 60pkt z bitew - wow. I pal sześć korzystne paringi, koniec końców ograłeś m.in. demony.
2) Raptor - za powrót do starej raptorowej rozpy i dawanie nią radę, wbrew pozorom ona nie jest bardzo PG. Ona jest po prostu na maksa dojebana. I zajebiście. Dzięki od razu za zajebiste szachy w II bitwie. Nie wiem który z nas rozegrał je lepiej, ale 11-9 dla Ciebie niewątpliwie zasłużone. No i gratulacje za drugie miejsce.
3) Łukasz Kocoń - empire na podium na małe pkt - świetny wynik. Dzięki od razu za bitwę, w której posądzałeś mnie o farty. Myślę, że niekoniecznie na tym się sprawa zasadzała, ale mniejsza o to
4) Fluffy - dobre miejsce, bitwy nie graliśmy, więc nie wiem, jaka gra.
5) No i oczywiście wielkie gratki dla Butana - organizacyjny tip-top.
Osobne miejsce na przytulenie Kosy - 4 AS na kawie i 4 pizdy robią wrażenie Generalnie, gdyby nie Twoje niefarty gra mogła by potoczyć się inaczej.
Do następnego, czyli do 10 IV. Zagramy prawdopodobnie 2k.
Wyniki pełne poda Butan, ja wrzucę co pamiętam (mogą być błędy):
1. Skaven - Lizaki
2. Raptor - DE
3. Łukasz - Empire
4. Fluffy - Empire
5. Ksch - WE
6. Bober - DoCh
7. Kosa - HE
8. Oskar - Lizaki
9. Kosmo - WoCh
10. Charki OnG
11. Undead VC
12. Vocal - Skaveny
16. Dibo Bretka
17. Mirek VC
Gratki, po kolei:
1) Skaven - stary, wydaje mi się, że od momentu, kiedy naśmiewaliśmy się z Twojej presji wyników i liczeniu na farty minęły lata świetlne. Nie chcę lecieć wazeliną, ale 60pkt z bitew - wow. I pal sześć korzystne paringi, koniec końców ograłeś m.in. demony.
2) Raptor - za powrót do starej raptorowej rozpy i dawanie nią radę, wbrew pozorom ona nie jest bardzo PG. Ona jest po prostu na maksa dojebana. I zajebiście. Dzięki od razu za zajebiste szachy w II bitwie. Nie wiem który z nas rozegrał je lepiej, ale 11-9 dla Ciebie niewątpliwie zasłużone. No i gratulacje za drugie miejsce.
3) Łukasz Kocoń - empire na podium na małe pkt - świetny wynik. Dzięki od razu za bitwę, w której posądzałeś mnie o farty. Myślę, że niekoniecznie na tym się sprawa zasadzała, ale mniejsza o to
4) Fluffy - dobre miejsce, bitwy nie graliśmy, więc nie wiem, jaka gra.
5) No i oczywiście wielkie gratki dla Butana - organizacyjny tip-top.
Osobne miejsce na przytulenie Kosy - 4 AS na kawie i 4 pizdy robią wrażenie Generalnie, gdyby nie Twoje niefarty gra mogła by potoczyć się inaczej.
Do następnego, czyli do 10 IV. Zagramy prawdopodobnie 2k.
Wyniki pełne poda Butan, ja wrzucę co pamiętam (mogą być błędy):
1. Skaven - Lizaki
2. Raptor - DE
3. Łukasz - Empire
4. Fluffy - Empire
5. Ksch - WE
6. Bober - DoCh
7. Kosa - HE
8. Oskar - Lizaki
9. Kosmo - WoCh
10. Charki OnG
11. Undead VC
12. Vocal - Skaveny
16. Dibo Bretka
17. Mirek VC
-
- Mudżahedin
Fenks przyjaciele za zajebisty turniej
@ ksch
nie moge doczekac sie rewanzu
pzdr i do zobaczenia
@ ksch
nie moge doczekac sie rewanzu
pzdr i do zobaczenia
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
Ja też dziękuje wszystkim za turniej, fajnie się grało, teraz jakoś to gładziej poszło, ogólnie nawet z czasem się wyrabialiśmy, ogolnie turniej poszedł fajnie, coraz lepiej organizacyjnie to wygląda.
Z góry przepraszam Bobera za nasza bitewkę, zwykle jest to jakiś wynik max 12-8 dla kogoś a tu niespodziewanie maseczka wskoczyła, w sumie nie było żadnych ultra fartów po niczyjej stronie i po prostu jakos poszło na moje i tym razem nie ja tylko bober siedział smutny
Reszcie przeciwników oczywiście też dziękuję za spokojne i bez ciśnieniowe bitewki, milo się grało i przyjemnie
Po raz n-ty dzięki Butanowi za ogarnianie całego turnieju, za fajne pamiątki za top 3, za ogarnianie ludzi zeby na czas grali i za cała robotę jaka odwala przy organizacji nic z tego nie mając poza dobrem graczy.
Pzdr
Z góry przepraszam Bobera za nasza bitewkę, zwykle jest to jakiś wynik max 12-8 dla kogoś a tu niespodziewanie maseczka wskoczyła, w sumie nie było żadnych ultra fartów po niczyjej stronie i po prostu jakos poszło na moje i tym razem nie ja tylko bober siedział smutny
Reszcie przeciwników oczywiście też dziękuję za spokojne i bez ciśnieniowe bitewki, milo się grało i przyjemnie
Po raz n-ty dzięki Butanowi za ogarnianie całego turnieju, za fajne pamiątki za top 3, za ogarnianie ludzi zeby na czas grali i za cała robotę jaka odwala przy organizacji nic z tego nie mając poza dobrem graczy.
Pzdr
Do usług Kapitanie