Bretonnia Vocala - 09.11 - makieta wiatraka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
kolejne rzeczy do mojej bretki hero wyższy poziom niż reszta armii, a pewnie ze względu na przydatność zostanie w gablocie ale super model do malowania:D
trebusz dostał tray wreszcie.. teraz czeka na obsługę, cziz jak ja nienawidzę wieloelementowych modeli:D
a w realmach fcg skończyłem wreszcie. jeszcze został sztandar i wstążki u sztandarowego:)
trebusz dostał tray wreszcie.. teraz czeka na obsługę, cziz jak ja nienawidzę wieloelementowych modeli:D
a w realmach fcg skończyłem wreszcie. jeszcze został sztandar i wstążki u sztandarowego:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Najlepszy bretoński hero ever ocieka zajebistością i klimatem!
Miodzio
Ciekawy pomysł z zamianą głów w realmach na te nowe od m@a. Gdybym nie zobaczył to miałbym zdanie ze dupnie by to wyglądało. Ale prezentują sie rewelacyjnie Jak będzie wyglądac zaloga od trebusza? Na jakiej jest podstawce ;>?
No i powiedz mi skąd masz takie fajne płotki/murki na treje do łuczników ? Masz moze do opchnięcia jakie resztki z tego ?
Ciekawy pomysł z zamianą głów w realmach na te nowe od m@a. Gdybym nie zobaczył to miałbym zdanie ze dupnie by to wyglądało. Ale prezentują sie rewelacyjnie Jak będzie wyglądac zaloga od trebusza? Na jakiej jest podstawce ;>?
No i powiedz mi skąd masz takie fajne płotki/murki na treje do łuczników ? Masz moze do opchnięcia jakie resztki z tego ?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Ten twój bretoński hero jest ... brak mi słow,lepiej się zamknę i ide zamówić figsy do brety.(Ty Belzebubie i antychryscie )
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
@Eriks281- na pare innych osób też mam zły wpływ i kupują przeze mnie figurki:P
@Jagal- w tych 5ed realmach właśnie głowy mi się średnio podobały, a już na pewno nie mogą się powtarzać;] druga lanca realmów będzie z questów 5ed:) a trebusz jest ogromny, 12x14cm tray;] nie śmiem tego nazwać podstawką:D załogę udało mi się zdobyć od 6ed trebusza + jakiś stary figs. chętnie bym tu widział coś z 4ed ale w PL ciężko a z ebajem wiesz jak mam bo Ci pisałem:D a płotki są selfmade całe;) płotki z balsy z kobiałek i zwykłej, trochę kamyczków, bitsów, odlewów żywicznych i gipsowych.
dzięki za słowa zachęty, motywują do dalszego ciągnięcia armii;] aerograf już w drodze więc może przyspieszę trochę z podkładowaniem kolorów;]
@Jagal- w tych 5ed realmach właśnie głowy mi się średnio podobały, a już na pewno nie mogą się powtarzać;] druga lanca realmów będzie z questów 5ed:) a trebusz jest ogromny, 12x14cm tray;] nie śmiem tego nazwać podstawką:D załogę udało mi się zdobyć od 6ed trebusza + jakiś stary figs. chętnie bym tu widział coś z 4ed ale w PL ciężko a z ebajem wiesz jak mam bo Ci pisałem:D a płotki są selfmade całe;) płotki z balsy z kobiałek i zwykłej, trochę kamyczków, bitsów, odlewów żywicznych i gipsowych.
dzięki za słowa zachęty, motywują do dalszego ciągnięcia armii;] aerograf już w drodze więc może przyspieszę trochę z podkładowaniem kolorów;]
Moja lanca realmów z 5ed robi się od jakiegoś czasu Pomysł uważam za zacny i im więcej takich lanc na stołach tym lepiej
Moja 8mka realmów nie ma powtarzanych chełmów
Moja 8mka realmów nie ma powtarzanych chełmów
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Vocal super ta bretka, taka old schoolowa
- mortimerto
- "Nie jestem powergamerem"
Super Bretonia Szczególnie Trebuchet piękny
A trawka to jaka posypka?
A trawka to jaka posypka?
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
- Tiger Brown
- Kradziej
Bardza ładna Bretka. Świetny trebusz.
Lanca słodziutka (fajny pomysł z wymianą główek).
Lanca słodziutka (fajny pomysł z wymianą główek).
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
trawka to posypka - drobna gąbeczka;]
zawsze lubiłem te starsze modele bretki, a mogę sie wyżyć kolorystycznie dla odmiany od szczurów i chaosu:P trzeba się dopełniać:D
mam też fajny regiment pieszych rycerzy z 4ed na pielgrzymów ale nie wiem jeszcze jaką relikwię im zrobić:/ pasowałaby mi ta 6ed ale ciężko dostepna albo w koszmarnych cenach:P
kolejne pod pędzel idą albo MAA z halkami, łucznicy pewnie, może kolejny heros, magiczkę warto by skończyć i obsługę trebusza.. pegazy mam zaczęte i grali przygotowanych pod malowanie.. ale ogólnie to kuszą mnie erranci:P:P
zawsze lubiłem te starsze modele bretki, a mogę sie wyżyć kolorystycznie dla odmiany od szczurów i chaosu:P trzeba się dopełniać:D
mam też fajny regiment pieszych rycerzy z 4ed na pielgrzymów ale nie wiem jeszcze jaką relikwię im zrobić:/ pasowałaby mi ta 6ed ale ciężko dostepna albo w koszmarnych cenach:P
kolejne pod pędzel idą albo MAA z halkami, łucznicy pewnie, może kolejny heros, magiczkę warto by skończyć i obsługę trebusza.. pegazy mam zaczęte i grali przygotowanych pod malowanie.. ale ogólnie to kuszą mnie erranci:P:P
oj już nie pamiętam bo dawno było.. ale podstawa to bestial brown na pewno na sprayowanej na czarno balsie więc ściemniał po nałożeniu. potem z dodatkiem czarodziejskiego koloru z P3 rucksack tan, taki piaskowy. daje ciepły odcień ale nie za żółty:) a zamiast zbierać recepty na malowanie to maluj, maluj:D bo konwersje się kurzą;]
No lechu heros mi sie podoba najbardziej z tego wszystkiego. Tarcza wyszla swietnie. Cisniesz dalej !!
Żeby nie było że jestem leń i nic nie robię... Dziś poszło 50 fotek moich różności malowanych przez w sumie chyba pół roku, będę je dodawać w najbliższym czasie;]
oto gralowcy, zostały do domalowania tarcze, banner i chorągiewki.. a potem reszta regimentu:P
oto gralowcy, zostały do domalowania tarcze, banner i chorągiewki.. a potem reszta regimentu:P
- Lady Mayer
- Wałkarz
- Kontakt:
wspaniali graale, kolory na pierwszym z nich są tak miodne że nie mogę nasycić oczu, gratuluje '
mam pytanie - czy ten trebuszet ma części ruchome czy tylko dla picu? Sama zastanawiam sie nad własną samoróbką ale w wersji realnie miotającej
mam pytanie - czy ten trebuszet ma części ruchome czy tylko dla picu? Sama zastanawiam sie nad własną samoróbką ale w wersji realnie miotającej
"Żarty na bok, jak powiedział król Dezmod, gdy wśród uczty goście nagle zaczęli sinieć i umierać. "
A.Sapkowski
A.Sapkowski