"Na piątego" czy cała LS do wymiany?
Moderator: swieta_barbara
To stanowisko calej LS?Barbarossa pisze:Tylko 1 osoba do wymiany, na miejsce Marka Golana.
LL niech sobie w spokoju zagłosuje nad sposobem postępowania w tego typu sytuacjach.
W międzyczasie zatrudniamy Maca - jego zaangażowanie, obiektywne podejście i znajomość zasad zrobiła na nas bardzo dobre wrażenie, więc również ma naszą rekomendację w głosowaniu na LL, jbc.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
To chyba nie jest prawda w przypadku Jankiela - przynajmniej nie wynika to z jego forumowych wypowiedzi.Barbarossa pisze:Wszyscy zrezygnowali, bo im się 8 ed nie podoba.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
no wlasnie nie. nie mam pojecia, czy bedziesz sie bawil w zmiany w zasadach, czy nie. z jednej strony popierasz osma edycje, z drugiej forsujesz jakies przypadkowe ograniczenia. o twoim stosunku do zasad tez nic nie wiadomo. to samo tyczy sie busza i mlodego, ale to jeszcze wieksza niewiadoma. dodatkowo potwierdzam to, co jacek napisal - osma edycja mi sie podoba, ale czuje, ze nie mam ochoty na powaznie zajmowac sie ls. powinienem na pamiec znac wszystkie faq, a kilka razy popelnilem proste bledy, bo nawet mi sie tych faq przeczytac nie chcialo. dlatego czas zrezygnowac. jednoczesnie chcialbym glosowac na ludzi, ktorzy utrzymaja osma edycje w stanie czystym, bez zadnych balancing patchy. o ile barb ma na pewno moj glos, gdyz kompetencja nadrabia swoje ceesowe skrzywienie, to nie chcialbym glosowac na kogos, kto zacznie wprowadzac z dupy wziete ograniczeniabless pisze:Jakby co, to ja jestem chetny. Nie bede sie rozpisywał, kto jestem i co umiem, bo wiekszosc mnie z grubsza kojarzy.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Nie.nie mam pojecia, czy bedziesz sie bawil w zmiany w zasadach, czy nie.
z jednej strony popierasz osma edycje, z drugiej forsujesz jakies przypadkowe ograniczenia.
powinienem na pamiec znac wszystkie faq,