WE by Asgharoth :) [up: troche nowości i MINI PLEBISCYT ;)]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Wood Elves by Asgharoth :)
O tak. Kaptur teraz ładnie się z resztą "zieleniaka" prezentuje. Butki także lepsze, nie wyglądają na takie chamsko zrobione. Ładnie muszą się prezentować na stole
Utnij błagam te kępki traw przy przednich kopytach, nadasz modelowi dynamiki.
ładnie wyszło ostrze, natomiast skóra chyba za mocno wyciągnięta, ale to kwestia gustu
Trzymaj tak dalej!
ładnie wyszło ostrze, natomiast skóra chyba za mocno wyciągnięta, ale to kwestia gustu
Trzymaj tak dalej!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
fakt przy normalnych jest beznadziejna i uciąłem już przy białym na razie skończyłem się męczyć z podkładem białym i lekkimi cieniami na końskiej części, aczkolwiek zastaanawiam się jaki zrobić ogon bo wim na pewno że tatuaże będą niebieskie albo zielone na elfie raczej niebieskie ale nie wiem czy na koniu tez wlaśnie takie same... no i kwestia ogona
jakieś propozycje?
P.S przy porównaniu dwóch wildów postaram się o lekko lepsze fotki bo te trochę za jasne chyba IMO trochę ale robione na szybko także przepraszam
jakieś propozycje?
P.S przy porównaniu dwóch wildów postaram się o lekko lepsze fotki bo te trochę za jasne chyba IMO trochę ale robione na szybko także przepraszam
Te ogniste tatuaże na prawdę fajnie zrobione. Jednak klata jego troszke za ostro rozjaśniana, mogłaby być ciemniejsza. Zostaje Ci jeszcze to zwashować najwyżej - ale rób jak uważasz, bo potem będziesz mówił, że zpaprałes z mojej przyczyny ;D
Włócznia zajebista
Mówiłem już, że świetne tatuaże :>?
Najgorszym elementem malowania, nie uniżając oczywiście jest jednak na skóra Popracuj nad nią.
Włócznia zajebista
Mówiłem już, że świetne tatuaże :>?
Najgorszym elementem malowania, nie uniżając oczywiście jest jednak na skóra Popracuj nad nią.
Uuuu. Freehandy są na prawdę porządne. Zauważyłam, że używasz bardzo dużego kontrastu, co przy fh się sprawdza, niestety przy cieniowaniu ciała nie. Postaraj się nakładać kolejne warstwy z bardziej zbliżonych do siebie kolorów. I może jakiś wash?
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Najn najn najn! Nawet najzajebistsze freehandy nie poprawią figurki. Najpierw potrzebne jest dobre cieniowanie.Asgharoth pisze:no i na ciele beda tez tatuaze wiec moze to poprawi efekt
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.