Grabz: PCV+WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Grabz: działa wip
Dlaczego jeden obsługant bije drugiego wyciorem po głowie?
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
- Tiger Brown
- Kradziej
Oh, to reprezentant Karak w bilardzie, każdą chwilę przeznacza na trening.nindza77 pisze:Dlaczego jeden obsługant bije drugiego wyciorem po głowie?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Rasti pisze:złoto to po prostu wip
Yori pisze:armatę jeszcze pocieniował
Będzie poprawione .#helion# pisze:działo rzeczywiście do cieniowania
Poprawimy, obrócimy .#helion# pisze:z fanaberii zapytam czemu taką szeroką podstawkę pod całość zrobiłeś, nie lepiej było trochę to wydłużyć i wsadzić tam jakiegoś załoganta troszkę naturalniej by wyglądało
Przy ostatnich były cztery niezależne , efekt jak widać słabiutki.Pokombinuję jeszcze.Yori pisze:lepsze światło przy fotografiach
Toż to wacik do czyszczenia uszu w akcji.Tiger Brown pisze:Oh, to reprezentant Karak w bilardzie, każdą chwilę przeznacza na trening.nindza77 pisze:Dlaczego jeden obsługant bije drugiego wyciorem po głowie?
Pięknie podziękował za porady i komenty.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Głowa od starych woriorów, tułów+nogi od starego orka z 40k, ręka od marudera, pałka od flagelanta, reszta GS.
Edit:Model miał przedstawiać mutanta do mordki, czy się udało nie mi oceniać.Osobiście jestem zadowolony z efektu.A teraz najważniejsze, WWF to Wrocławska Wymiana Figurek, inicjatywa Człowieka.Morze, galeria z całości:
http://www.wargaming.pun.pl/viewtopic.php?id=355
I cuś nowego:
BB ogier
Zabójca kuraków
Edit:Model miał przedstawiać mutanta do mordki, czy się udało nie mi oceniać.Osobiście jestem zadowolony z efektu.A teraz najważniejsze, WWF to Wrocławska Wymiana Figurek, inicjatywa Człowieka.Morze, galeria z całości:
http://www.wargaming.pun.pl/viewtopic.php?id=355
I cuś nowego:
BB ogier
Zabójca kuraków
Całkiem spoko prace. Mutant szczególnie ciekawy, super Ci macki wyszły! Szkoda, że nie da się już kupić zabójcy kuraków, zawsze mi się ten model podobał.
Prace są bardzo fajne. Mnie się najbardziej podobają pierwsze fotki - ostre przejścia nadają im lekko komiksowy wygląd, ale ja akurat taki styl lubię. Działo mimo wszystko jeszcze bym wycieniował. Zabójca kurczaków i "wsiowy" rydwan są pierwsza klasa.
Też nad tym boleje, model dla kumpla na urodziny.Bizon pisze:nie da się już kupić zabójcy kuraków
A teraz cuś z zupełnie innej beczki.Prezent dla braciaka na ŚW, stworzony w zupełnie nowej (dla mnie) technice, miał być "komiksowy" i chyba jest .
Wow przez chwilę myślałem, że on na prawdę trzyma metalowy mieczyk nieźle wypolerowany (= great job (=
k*rwa, nigdy nie lubiłem techniki NMM, bo tylko na zdjęciach wychodzi ok, a w realu nijak jest to odbijanie promieni słonecznych, ale kurde, jeżeli jak kolega przede mną doznalem tego samego, że mieczyk wygląda na wypolerowany, to duży szacun
Mieczyk wymaga jeszcze dużo pracy, ale widać że jak na początki jest spoko, w dobrą stronę idziesz, jak poćwiczysz i pooglądasz pare prac w takiej technice, powinno ci to nie długo bardzo dobrze wychodzić Nie mnie jednak praca fajna i braciak na pewno się ucieszy
Na serio przez na chwile oniemiałem... mieczyk przez pierwsze kilkanaście sekund wyglądał jak wypolerowany prawdziwy miecz. Niestety jak się potem przyjrzeć to już jest dość dziwny, ale za pierwsze wrażenie.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: