Jaką największą rozegraliście bitwę ;)

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KOOBA.84
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: KOOBA.84 »

Sorry chlopaki ze wam przerywam pasjonujaca rozmowe, ale mam tu jedna uwage do jednogo z uczestnikow:

Belaner twoje wypowiedzi na tym forum wolaja o pomste do nieba - zjadles juz wszystkie rozumy? Czlowieku wyluzuj i nie zachowuj sie jak dzieciak, bo narobisz zlej propagandy ludziom z Wielkopolski. No offence man, ale warto troche zbastowac. :)
bo tak. :lol:

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Rozumiem że żartowałeś z tym celem życia,to tylko figórki.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

figUrki !

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Nie żartowałem. Wino i dziewki wszeteczne to tylko powszednia rozrywka, a po figurkach zostaje coś więcej niż tylko wspomnienia...

Choć jedno i drugie robi niezłe dziury w kieszeniach :cry:
Obrazek
Obrazek

Daro
Oszukista

Post autor: Daro »

Szczegóły co do bitwy wraz z rozpiskami itp. :

http://gnom.bielsko.pl/forum/viewtopic.php?t=1524

Pozdro

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

Trochę odświeżę temat: Ja ostatnio grałem na 4k na strone:
2k HE
2k WE
vs
2k DE
2k Ogrów
Graliśmy 5 godzin (z rozstawianiem i sprzątaniem :D) i powiem szczerze CHCĘ WIĘCEJ takich bitew, narazie myślę o kupieniu akcesoria do makiet. W końcu mam w piwnicy pomieszczenie 20m2 gdzie stoi stół do ping ponga, a stół można złożyć :twisted:

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Jesli ta bitwa byla w cytadeli a raczej byla... To ją widzialem... I powiem jedno a raczej nic nie powiem... Tak bedzie lepiej... :wink:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

No to Cię zasmucę - nie była w Cytadeli i nie miała widzów (nie licząć sprzedawcy w pewnym sklepie bitewno, modelarsko, wędkarskim) :D

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Ok spoko... Bo w cytadeli bitwa ostatnio byla dokladnie identyczna: te same rasy te same punkty... :roll:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

a dobra to ja też powiem że 2 tygodnie grałem bitewkę na 4,5 k na stronkę
moje 2250 he dowodził dragoński rycerz z caledoru i jego 3 kumpli z safaery nie zabrakło tez oczywiście gwardii króla feniksa ( WL )
razem z WL ze smokiem i sporą ilością drzew i leśnych magów podjęliśmy
hordy nieumarłych na czele których stał vampir krwi smoka z dwoma o dziwałami gwardii oraz z nieprzebranymi siłami chaosu na którego czele stał mam lord i demon

ogólnie nasza sytuacja nie wyglądała różowo (pod względem magii) ale bitwa w 4 turze zakończyła się remisem (wiem że to nie tu ale chciałem coś więcej napisać )
Ostatnio zmieniony 20 sie 2007, o 22:55 przez Elgrond, łącznie zmieniany 1 raz.
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

wallace
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: wallace »

widzę, że daliśmy z Nilgarem dobry przykład 8)
obecnie w planach są 2 bitwy: jedna dw vs he wojna o brodę na 5-6k na stronę, a druga o&g vs he 10k na stronę ...
relacje na pewno zostaną zamieszczone na forum ..

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Za dwa tygodnie będzie cały zestaw bitew na 5000 na Polconie. Nie będziecie odosobnieni.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

ODPOWIEDZ