2-dniówka w Babicach - Głosowanie
byla i bardzo mi sie podobala... a tluc mozna do bolu 

no dobra jak ktos chce 2250 to ja mu nie bronie.. ja wezme sobie 2350
bedzie mi troche bardziej wstyd jak bede przegrywal ale trudno 

- morgan10005
- Falubaz
Jest drużynówka 3 osobowa na 2250 BP i koniec dyskusji.
Teraz takie luźne pytanie/pomysł do poznania waszych opinie. Są 2 dni i jest drużynówka, nie każdemu uda się wyrwać 2 dni z życia więc co myślicie o 4 rezerwowym graczu na niedzielę. Drużyna zgłaszałaby go wcześniej z odpowiednim wyprzedzeniem, jednak w drużynie mogłyby być tylko 3 armie.
Teraz takie luźne pytanie/pomysł do poznania waszych opinie. Są 2 dni i jest drużynówka, nie każdemu uda się wyrwać 2 dni z życia więc co myślicie o 4 rezerwowym graczu na niedzielę. Drużyna zgłaszałaby go wcześniej z odpowiednim wyprzedzeniem, jednak w drużynie mogłyby być tylko 3 armie.
- swieta_barbara
- habydysz
Rewelka. Zglasza sie druzyne 4-osobowa, ale mozna podmienic generala jakiejs armii.
Bardzo dobry pomysl.
Bardzo dobry pomysl.
+1swieta_barbara pisze:Rewelka. Zglasza sie druzyne 4-osobowa, ale mozna podmienic generala jakiejs armii.
Bardzo dobry pomysl.
- morgan10005
- Falubaz
no tak, jasne że nie będzie dopisywania 4 os na siłę.Jasiuuu pisze:byleby to nie był mus - jeśli ktoś ma pewny 3 os skład to po co kogoś dopisywać ; p ?
- swieta_barbara
- habydysz
Albo zrobcie tydzien przed Masterem Blasterem - wszyscy beda mieli okazje sprawdzic rozpy.
Jak z grillem? Piwko w standardzie?
Jak z grillem? Piwko w standardzie?
- morgan10005
- Falubaz
Grill zalezy od pogody,a piwko od tego czy bede mial okazje podskoczyc i je kupic