-----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 08-09.05.2010!!!!!!

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Re: -----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 08-09.05.2010!!!!!!

Post autor: Skaven »

Siemka. Jako ze nasz sklad na DMS sie rozpadl prosze wpisac mnie z lizakami na liste.
Pzdr

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

Post autor: Lucas »

Update uczestników! :D

Wkrótce pojawią się mapki z opisem terenów!

@Skaven - Super, że ktoś z Krakowa zawita do Szczecina! Na pewno zrobimy rewizytę :) Jeżeli dacie radę wybrać się do nas większą paczką to mamy dla was ciekawą ofertę noclegu tu w Szczecinie, z pt/sb. W razie, co pm! ;)

Pozdrawiam
Lucas

GoblinNadGobliny
Mudżahedin

Post autor: GoblinNadGobliny »

jak skaven jedzie, to automatycznie mam z kim pic w pociagu. takze jesli tylko dostaniecie mastera, to tez bede.

jak to u was z iloscia miejsc w koncu? moge poczekac ze zgloszeniem do ostatniej chwili, czy jest jakis limit i lepiej wczesniej miejsce zarezerwowac?
Obrazek

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

Jeżeli dostaniemy mastera wówczas będziemy oczekiwać nawet 100+ graczy, przy niezwykłym lokalu planujemy 86 miejsc.

Awatar użytkownika
Blasz
Wodzirej

Post autor: Blasz »

tak z ciekawości....
czy goście z Berlina są przeszkoleni w naszym BP :?:

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

tur za 12 dni... to troche mały odstęp od WI oraz MB jak na mastera?
btw planuję wpaść :) z terminem się dobrze wpasowaliście.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

@Blasz - tak dostali przetłumaczone BP i uściślenia. Widziałem nawet już rozpy naszych sąsiadów i są dość ciekawe... 70% PG :D

@Robson - Wydaje mi się, że nie należy patrzeć na WI, bo to stary sezon, a PS i MB są w nowym. Czy za mały odstęp? Wydaje mi się, że 3 tyg. to minimalny i zaraz odpowiedni odstęp czasu. Bardzo się cieszymy, że wpadniesz Robson :)

Pozdrawiam
Lucas

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Lucas pisze: @Robson - Wydaje mi się, że nie należy patrzeć na WI, bo to stary sezon, a PS i MB są w nowym. Czy za mały odstęp? Wydaje mi się, że 3 tyg. to minimalny i zaraz odpowiedni odstęp czasu. Bardzo się cieszymy, że wpadniesz Robson :)

Pozdrawiam
Lucas
Łukasz od zawsze organizatorzy dużych turniejów ustalali termin między Masterami żeby optymalnie było min. 4 tygodnie - tak też było i w tym przypadku - terminy 3 ostatnich Masterów były ustalowne wspólnie z oragnizatorami Mastera w Warszawie, Lublinie i Gorzowie. Doadtkowo moim zdaniem jest dużym nietaktem organizacja dwudniowego turnieju 3 tygodnie przed Master Blasterem (Masterem z długą tradycją), bo w oczywisty sposób zabierzecie sobie frekwencje, tym bardziej że jesteście blisko siebie. Mamy tylko 10 Masterów w roku na 12 miesięcy i jak chemy to zawsze można się dogadać żeby każdy był happy.

Dodatkowo IMO termin 8 dni po zakończeniu Ligi jest moim zdaniem bardzo nietrafiony (i weekend po majówce) i to z kilku powodów. Sam osobiście z chęcią bym się do was wybrał (nie jestem ograniczony jak Robson zjadami na uczelni i nigdy też nie byłem w Szczecinie) ale 2 tygodnie po jednym Masterze dojazd na 2 dniowy turniej jest po prostu abstakcią, bo...... nie samym WFB człowiem żyje.

Tym bardziej szkoda że są terminy Masterów (przynajmniej na razie) na czerwiec i wrzesień - IMO bardzo dobry czas na kolejnego Mastera nad morzem.

Awatar użytkownika
kajdan
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: kajdan »

Tym bardziej szkoda że są terminy Masterów (przynajmniej na razie) na czerwiec i wrzesień - IMO bardzo dobry czas na kolejnego Mastera nad morzem.
Niestety ten termin dla nas odpada jako organizatorów w tym sezonie z wielu przyczyn.

Co do daty turnieju to niekoniecznie mieliśmy wpływ na nią, wiadomo co się stało i turniej musiał zostać przesunięty na obecny termin, impreza jest cykliczna nie mogliśmy przesunąć jej jeszcze dalej w czasie. Co do Gorzowa to jesteśmy z nimi w stałym kontakcie i myślę że jeśli byłby jakiś problem daliby znać ;-) jak coś to na pewno postaramy się nadrobić im frekwencje bardzo mocną ekipą ;-).
For the Empire !
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

moze zrobiecie teraz lokala, a mastera ( jak dostaniecie ) w innym terminie? Z pewnościa wielu dobrych graczy nie da rady przyjechac 8-9 maja, czyli zaledwie 2 tygodnie po WI.

Darku Szczecin nie lezy nad morzem :D co miałeś z geografii ;)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

A moze reprezentanci na Liscie Ligowej posiadaja mozgi i sami zaglosuja jak beda uwazali? LL reguluje sie sama.

Moja rozpa doszla? Nie zaznaczyliscie w 1szym poscie.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Oj tam, oj tam!! Robson, jeszcze sie nie domyslasz? To spisek!

A tak serio - jest dobry powod, by ten turniej byl masterem. Trzeba korzystac z 7 edycji poki jest.
Zreszta turniej odbedzie sie bez wzgledu na to, czy bedzie masterem, czy nie. I zapowiada sie, ze bedzie zajebisty. Rowniez bez wzgledu na to, jaka bedzie mial range. I bedzie na nim masa ludzi. Juz teraz, przy niepewnej randze mastera, spodziwana jest masterowa frekwencja. Ludzie przyjadą niezalenie od bliskosci WI i MB. Wiec w czym problem?
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Zmniejsza sie pula masterow do rozdania :]
Tak jakby komus zalezalo na organizacji.

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

Darku rozmawiałem w tej sprawie z Piszczałką i nasze ośrodki będą się wzajemnie wspierać. Być może odstęp 3 tyg nie jest za duży z drugiej strony oferta masterowa w tym roku jest tak obfita i elastyczna, że nie widzę problemu aby dopasować kolejne turnieje w kalendarzu WFB. Pamiętaj proszę, że teoretycznie nie planowaliśmy mastera, ale okoliczności (żałoba narodowa) spowodowały, iż nadarzyła się okazja aby turniej w nowym terminie zyskał kolejną atrakcję w postaci rangi mastera. Czy jest to słuszna decyzja? WG mnie tak. Nasz potencjał klubowy (materialny i ludzki) oraz niezwykły zapał przekłada się na to, iż pragniemy zorganizować taki turniej.

Zapewniam Cię także, iż MB nie straci na tym, bo sam zamierzam zebrać 3x większą ekipę na MB niż było do tej pory. Poza tym Rogaty Szczur i Animosity są w naprawdę przyjacielskich relacjach.

a tak btw. Bez względu na wynik głosowania nasz ośrodek wystartuje w kolejnym konkursie na mastera i w sezonie 2011/2012 planujemy wakacyjnego mastera, jakiego jeszcze nie było :) Master w tym sezonie na pewno przydałby się nam aby pokazać światu WFB na co nas stać! ;)

Całe Animosity oczekuje na Inkwizytorów;)
Pozdrawiam serdecznie
Lucas

Ps. Niestety chociaż byśmy chcieli mastera nad morzem nie zorganizujemy :mrgreen:

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Post autor: Piotr »

Proszę mnie zapisać. Rozpiskę i ID doślę.

Awatar użytkownika
-SaH-
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: -SaH- »

Również uważam, że Szczecin dobrze się teraz wstrzelił z terminem i przydałby się Master z tej części Polski.
A MasterBlaster to jeden z najlepszych z tego co wiem turniejów w Polsce, również nieco bliżej dla reszty niż Szczecin i pewnie ludzie dojadą z dalszych miast.
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Pozatym Darku wcale nie jest powiedziane że MB masterem w tym roku będzie ;p Tak samo nie wiadomo jak ze Szczecinem ;p

W każdym bądź razie jeśli PS dostanie mastera (mój głos macie) i pewnie ekipa z Frontu się wybierze do Was :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Lucas pisze:Niestety chociaż byśmy chcieli mastera nad morzem nie zorganizujemy :mrgreen:
c'mon - to tylko kilkadziesiąt kilometrów :wink:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

nindza77
Wodzirej

Post autor: nindza77 »

Sto. ;) A to już ładny kawałek drogi xD
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

fakt, pokonałem go tylko drogą wodną która jest krótsza...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

ODPOWIEDZ