Powiedzmy,że squig będzie robić za Gobblę.Boss natomiast jest na ruchomej podstawce tak więc będzie można go wymienić na inny model
Prace nad Skarsnikiem rozpoczęte
@ badyl:
jedna uwaga - scorpion green. Na goblinach wyglada IMO b dobrze na wystajacych powierzchniach - na chwile obecna cala twa armia jest zaciemna mym skromnym zdaniem..
Pajaki - szczerze mowiac.. srednie. Chyba troche zielonego koloru naduzywasz - ja wiem ze greenskins, ale to nie znaczy ze squigi, pajaki, wyverny itd tez musza byc zielone! : P
@ Roman Lord of the Druchii:
swieta mi zniszczyles, teraz bede smutny ze mi tak malowanie nie idzie : P
Ten z ksiezycem w rece (jako tarcza?) jest najlepszy - to jakis nowy wzor czy konwersja wlasna? (nie jestem na biezaco z goblinskimi dzielami GW)
Badyl - imo Twoje wojo jest za ciemne, chyba po zwashowaniu green inkiem już nie chciało Ci się bawić w rozjaśnianie . Ale jest kilka rzeczy, które wyszły całkiem ładnie. No i genialne konwersje niekiedy
zdjecie troche ciemne wyszly, ale fakt, ze slowa krytyki na pewno sluszne i moznaby to rozjasnic
gdyby chodzilo o kilkanascie figsow to nie problem, ale jak jest ich ze 150 to aua;] moj swiat sie nie konczy na WH
a pajaki to w ogole zbyt szalowe figsy nie sa i nawet nie mialem ochoty ani koncepcji zeby sie przylozyc
No jak moi wyszli mozna obejrzec wyzej..
Same pajaki z podstawkami tydzien zajely; potem gobliny dorobilem.. drugie piec pajakow - zas tydzien. i na jezdzcow juz sily cholernie nie mam ; P i leza tacy biedni, w 60% skonczeni