DNI FANTASTYKI 2010 Wrocław 5 bitew 2350 pts!
Re: DNI FANTASTYKI 2010 Wrocław 5 bitew 2350 pts!
gratki wszystkim.
niestety, okoliczności zewnętrzne ( koneiczność odebrania ze szpitala takiej jednej)
spowodowały, że nie mogłem się pojawić.
o co chodzi z tą zadymą ?
niestety, okoliczności zewnętrzne ( koneiczność odebrania ze szpitala takiej jednej)
spowodowały, że nie mogłem się pojawić.
o co chodzi z tą zadymą ?
W noc z soboty na niedziele kolesie z konwentu się pobili, jeden miał złamany nos. W niedziele przyjechała policja i gadała z dyrektorką.Grazbird pisze:o co chodzi z tą zadymą ?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
szkoda że nie wpadłeś ale takie jest życie... też o mało bym nie przybył
kilka dziwnych zachowań tubylców no cóż nie które dość spodziewane np. śpiewanie szantów o 2 w nocy idąc na autobus.. ale wparowanie jakiś drechów na szkolę i połamanie jednemu nosa to przesada... ile plotka prawdziwa ktoś groził im ( tym drechą ) no cóż dziwne rzeczy.
co do 7 miejsca zajętego jestem bardzo zadowolony
pozdrawiam
ps.: @ edit: Dymitr i Andrzej byli wcześniej
kilka dziwnych zachowań tubylców no cóż nie które dość spodziewane np. śpiewanie szantów o 2 w nocy idąc na autobus.. ale wparowanie jakiś drechów na szkolę i połamanie jednemu nosa to przesada... ile plotka prawdziwa ktoś groził im ( tym drechą ) no cóż dziwne rzeczy.
co do 7 miejsca zajętego jestem bardzo zadowolony
pozdrawiam
ps.: @ edit: Dymitr i Andrzej byli wcześniej
- Khuman
- Ciśnieniowiec
myślę że nie o kuszę chodzi...
lepiej wygląda dres który szarżując a potem kuli się niczym potulny baranek...
strzelanie jest dla słabych i kto widział rycerza z kuszą, przecie to jakaś herezja, znowu będą krucjaty i takie tam zabawy
lepiej wygląda dres który szarżując a potem kuli się niczym potulny baranek...
strzelanie jest dla słabych i kto widział rycerza z kuszą, przecie to jakaś herezja, znowu będą krucjaty i takie tam zabawy
kolejny turniej na którą edycję??
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Wydaje Ci sięMorrok pisze:3 miesiące to wystarczająca ilość czasu, żeby zapoznać się z nowymi zasadami. Ja je ogarnąłem w 2 dni
Pamiętasz jak opowiadałś mi, co jest w nowym booku? Sprawdziłem to i w wielu rzeczach się myliłeś
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
a nie parówa? no nic można i tak zagrać...Morrok pisze:2350
w bardzie można poczytać... niedługo sam się przejdę na dłuższą chwilkę by zobaczyć to i owoKarczmarz pisze:Mam pytanie.
Jest już 8 edycja? Znaczy podręcznik?
te 2350 to juz postanowione? tzn ze nie parówka ja tam wole parówke.. zawsze mozna zwalic na kolege jak cos sie zyebie:)
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- Khuman
- Ciśnieniowiec
z jednej strony to będzie turniej na 8ed. i chyba pierwszy master więc dużo ludziom może się jeszcze mieszać z plotkami więc może jednak dobrze że będzie solo...
choć parówki są ciekawe może przed zrobimy w enklawie jak wyjdą eraty
choć parówki są ciekawe może przed zrobimy w enklawie jak wyjdą eraty