pozdro,
Ż.
Sorry eliah ale moze wreszcie Ty tez zrozumiesz, ze WFB nie jest TYLKO DLA TURNIEJOWCOW?!?!?!eliah91 pisze:Sorry bless poniosło mnie. Ale taka jest prawda. Jak na razie z ludzi turniejowych którzy są za 8 edycją jesteś ty i Jacek (przeprasza jeżeli kogoś nie wymieniłem).bless pisze:Stary, wszystko rozumiem - nie podoba sie, nie lubisz. Ale takie teksty sobie daruj
Chciec to se moznaKołek pisze:kauczuk pisze:Kołek pisze: ...
TO DLACZEGO KU@#A SIĘ CIAGLE CZEPIACIE TEGO ŻE JAK KTOŚ JEDZIE NA TURNIEJ WFB TO CHCE WYGRAĆTO CHYBA JEST NORMALNE, A PRZYJEMNOŚĆ Z GRY PRZY OKAZJI ALBO W DOMU
To już jest spore przegięcieJak na razie z ludzi turniejowych którzy są za 8 edycją jesteś ty i Jacek (przeprasza jeżeli kogoś nie wymieniłem).
Ja zamierzam tak grać. Mam nadzieję, że do końca 8 edycji.moze zamiast juz zabierac sie za "naprawianie" czegos, co jeszcze nie jest nawet ograne i w calosci zaimplementowane, po prostu zaczac stosowac CALEGO rulebooka, a nie tylko jego wycinki???
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Hehe masz racje że forum nie jest dobrym miejscem do oceniania po tym graczy. Nie rozumiem nadal dlaczego na forum, gdzie powinna być prowadzona rzeczowa dyskusja to dominuje aktualnie tylko "flame war". No nic chyba internet tak działa na ludzi a taka dyskusja to tylko przy piwieŻaba pisze:czytając każde forum na dowolny temat można odnieść wrażenie że 90 % ludzi na świecie to krańcowi frustraciale forum to nie życie i nikt tu nie będzie umierać z WFB - proponuję bezpośrednie spotkanie z graczami - pomimo gruboskórnej aparycji zyskuj a przy bliższym poznaniu...
![]()
pozdro,
Ż.
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
Whoa, whoa, whoa! Zapędziłeś się trochę z tymNie będę wspominał o możliwości dawania herosom dwóch broni magicznych, za 100pts; np.
-Sword of Bloodshed (+3 Attacks) ;60pts.
-Ogre Blade (+2 Strenght) ;40pts.
Taki gościu posieka wszystkich
Weźmy Saurusa Oldblooda z takim zestawem ma :
9 Ataków
7 Siły
Można dać dwie magiczne bronie, ale w walce można używać tylko jednej.Mac pisze:Whoa, whoa, whoa! Zapędziłeś się trochę z tymNie będę wspominał o możliwości dawania herosom dwóch broni magicznych, za 100pts; np.
-Sword of Bloodshed (+3 Attacks) ;60pts.
-Ogre Blade (+2 Strenght) ;40pts.
Taki gościu posieka wszystkich
Weźmy Saurusa Oldblooda z takim zestawem ma :
9 Ataków
7 Siły
Żadnych dwóch magicznych broni dać nie możesz - zasady są jasne: jeden magiczny przedmiot z danej sekcji dla jednego bohatera.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first