ja juz zmontowalem dwa nowe komba

Moderator: JarekK
no proszę jaki pracowityjurak pisze:ale wy sie pierdolami zajmujecie;),
no kurcze, dobrze nam z tym? Szczegolnie, ze ogarnelam juz to co potrzebowalam do gry, przy czym sie milo zrelaksowalam ;Pjurak pisze:ale wy sie pierdolami zajmujecie;),
Khumanor pisze: ps.: a teraz pomódlmy się troszkę doKhorna
Biedactwo <glaszcze> to już bardziej fajnie ma Rainhold, przynajmniej sobie podyma.....Khumanor pisze:jak placki piekę to też się modlę... serce wkładam e to co robięStarbuck pisze:Khumanor pisze: ps.: a teraz pomódlmy się troszkę doKhorna
nudziarzciagle sie tylko modlisz, albo placki pieczesz
hmm.. a myślisz z czym są te placki, muszą przecie być wilgotne:Starbuck pisze:Biedactwo <glaszcze> to już bardziej fajnie ma Rainhold, przynajmniej sobie podyma.....
aż się głodna zrobiłam - przyniesiesz swojego placka na Turniej dla mnie?Khumanor pisze:hmm.. a myślisz z czym są te placki, muszą przecie być wilgotne:Starbuck pisze:Biedactwo <glaszcze> to już bardziej fajnie ma Rainhold, przynajmniej sobie podyma.....
Pracodawca -może woda?
K. -nie za szybko paruje
Pracodawca - to może jaja?
K. - nie bo zrobią się zbuki albo jakiś nurgling wyjdzie,
Pracodawca - to krwi mam załatwiać w szpitalu i rzeźni?
K. - zdecydowanie tak
po za tym ktoś musi posiekać te "truskawki" na placka
do tego dojdeWaldi pisze:Statystyka pomaga przy warhammerze
np.
w starciu wojowników Nurgla vs Grave guards (z wielką bronią) wiem, że mając ustawionych po 5 w szeregach wynik walki statystycznie uśredniony będzie wyglądał tak:
wojownicy atakują pierwsi (z czempionem, przyjmijmy, że mają halabardy) 16 ataków, trafia 10.67, rani i zabija 7.11
oddają grave guardzi, 11 ataków, trafia 3.67, rani i zabija 3.06,
statystycznie wygrywam o 4
zdecydowanie nieWaldi pisze: ale to chyba nie taką statystykę studiuje nowo upieczona kultystka Chaosu