Warhammer Forge
Re: Warhammer Forge
No może być ciekawie. Alternatywna historia gdzie imperium jest w ruinach 

Come crawling faster, obey your Master...
Oj, jak Ty nic nie rozumiesz...Szaman pisze:jak to nieuzywalni? przeciez nikt ich z AB nie wyrzucil...tedzio pisze:Ale i tak chętnie zobaczylbym nowych rycerzy, szkoda że teraz w 8ed są nieużywalni :c!
Nie wystawia się jednostek, które Ci się podobają, tylko takie dzięki którym poniżysz i zmasakrujesz przeciwnika. Do czego innego może służyć hobby z plastikowymi żołnierzykami?

A co do tych ChD i tych ich platform rodem z US Army: owszem modele świetne ale ja już się wypowiedziałem, że jak ktoś to wystawi (traktor, z lawetą i moździerzem) to ja wystawiam Land Raidera albo Warjacka z Warmachine bo nie widzę różnicy w systemach wtedy. Komuś sie ze steam punkiem pomyliło...
Landship już bardziej

Twoje hobby więc polega na zbieraniu czegoś co się tobie niekoniecznie podoba?Remo pisze:Oj, jak Ty nic nie rozumiesz...Szaman pisze:jak to nieuzywalni? przeciez nikt ich z AB nie wyrzucil...tedzio pisze:Ale i tak chętnie zobaczylbym nowych rycerzy, szkoda że teraz w 8ed są nieużywalni :c!
Nie wystawia się jednostek, które Ci się podobają, tylko takie dzięki którym poniżysz i zmasakrujesz przeciwnika. Do czego innego może służyć hobby z plastikowymi żołnierzykami?

Remo posluzyl sie tutaj ironia - podobnie, jak ja wczesniejSiriael pisze:Twoje hobby więc polega na zbieraniu czegoś co się tobie niekoniecznie podoba?Remo pisze:Oj, jak Ty nic nie rozumiesz...

"I fart in your general direction" 

no ale po co? to hobby jest duze - jest w nim miejsce dla kazdego. nalezy tylko zdac sobie sprawe, ze rozni ludzie roznie je odbieraja. jesli PG beda sie bawic z innymi PG, klimaciarze z innymi klimaciarzami, turniejowcy z innymi turniejowcami, etc. to wszystko bedzie dobrze. niech kazdy bawi sie jak lubi i nie zmusza innych do swojej koncepcji.Siriael pisze:Ja ogólnie na celu miałem raczej wyśmianie "typowych" PG
ani PG ani klimaciarze nie maja monopolu na racje...
"I fart in your general direction" 

Trafnie.Grichalk pisze:Jeżeli już ktoś tu narzeka, to są to turniejowcySlanesH pisze:to niech klimaciarze albo przestana narzekac na turniejach albo przestana na nie chodzic

Remo pisze:Trafnie."Ło matko, zważywili mi mój oddział/armię będę musiał kupić figurki/zmienić armię" lub "Ło matko, ktośtam ze mną wygrał nową armią, zróbta coś ludzie, zakażcie czegoś żeby WFB do szachów był podobny lub żeby tamten tak łatwo nie miał." To straszne.

Klimat zawsze jest ponad czasowy, a PG? Co edycja inna "wizja" armii... - No Comment.

To jeżeli ulegasz tym zmianom to twoja sprawa, wg obecnego fluffu nie ma kogoś takiego jak Malal (GW nie ma do niego praw autorskich a jednak pojawił się w I edycji Warhammera fabularnego) - tego właśnie Boga Chaosu czci moja armia Wojowników Chaosu 

Czasami pojawia się również na turniejachSiriael pisze:wg obecnego fluffu nie ma kogoś takiego jak Malal (GW nie ma do niego praw autorskich a jednak pojawił się w I edycji Warhammera

Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...

- Infernal Puppet
- Masakrator
To tak a'propo nowej kampanii (?), czyli pierwszego IA w świecie fantasy
:
http://bitewniaki.polter.pl/Imperium-na ... nie-w43721

http://bitewniaki.polter.pl/Imperium-na ... nie-w43721
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.