Cieszę się, żeście się chłopaki zmobilizowali, bo naprawdę mam wielką ochotę na pizzę na Złotej, a muszę mieć jakiś pretekst do przyjazdu do Lublina

W temacie turniejowym wypowiem się dzisiaj po południu (teraz robota czeka)

Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Się robi:)Skavenblight pisze:
Michał, to zrób sensowną rozpiskę skavenów pod mój rating 81
O przepraszam Oświęcim by przybyłMotor pisze:Chyba, że one-off game, albo pary.
Marzy mi się drużynówka - mistrzostwa klubowe, albo miast, ale to nie realne. Poza tym były by max 3 teamy Lublin, Wa-wa i Kraków.
Może być parówkaSkavenblight pisze:To może parówka chociaż?
Drużynowe to nie wiem kiedy, co najmniej 2-3 miasta musiałyby jeszcze aktywnie grać.
Na parówkę bez problemu, Ja i choćby Wołek. Co do Teamu to hym tu było by gorzej trza by przycisnąć parę osób. Hym... Lunar, Wołek, Maciek może Elmin albo Koziu. Na tema 3 osobowego na bank byśmy uzbierali. 4 i 5 mógłby być problem, ale jak się by Elmina ogłuszyło i związało oraz dowiozło na turniej to byłby ten Team.Motor pisze: Tak czy siak teoretyzując (sorry Natalia za spam;)) gdyby taka drużynówka miała się odbyć IMO 4-5 osobowe drużyny, 3 to mało. Z możliwością wzięcia najemnika z innego miasta/klubu wg mnie rozgrywki miast to lepszy pomysł niż rozgrywki klubów chociaż to też fajny pomysł, ale łatwiej by było wystawić teamy miastowe. One-off game, tajne rozpiski, bez ograniczania, że ma być np max 2 takie same bandy bo różne ludzie mają. Minus to tereny bo byłoby ich potrzeba sporo i jeden ośrodek raczej nie podoła, sala, czas (ciężko tak ustalić datę żeby każdemu pasowało) to i blaty, ale to chyba najmniejszy problem, do tego miasto, w którym by się taki turniej odbył, dla mnie to bez znaczeniaCo myślicie?