Hardkorowy Miecz Odwołany

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Re: Hardkorowy Miecz 1199 Ta sobota, Warszawa!

Post autor: Lazur »

mnie policzyłeś? Zgłoszenia jeszcze nie wysłałem, chciałem popołudniu.
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

z tobą będzie 8 osób
Obrazek

Awatar użytkownika
Dragan
Chuck Norris

Post autor: Dragan »

Na zmiane formatu nie ma opcji?

Kozioł
Chuck Norris

Post autor: Kozioł »

Straszna bieda :(

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Każdy po Bazylu chce odpocząć od Battla :D co najwyżej siedz i maluje cały czas figsy ale nie gra :)
Z resztą jak dla mnie format nędzny...
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Daw pisze:Każdy po Bazylu chce odpocząć od Battla :D co najwyżej siedz i maluje cały czas figsy ale nie gra :)
Z resztą jak dla mnie format nędzny...
To nie o format chodzi tylko o mecz i rewanż od razu się przyznaj, że się bałeś skopania dupska przez Twoje Undeady :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Lazur pisze:To nie o format chodzi tylko o mecz i rewanż
+1

Pamiętam jak parę ładnych lat temu takie turnieje były organizowane w miarę regularnie. Jedna z pierwszych lig cytadeli też była na te zasady. Nigdy tego nie lubiłem i nigdy mi taka gra nie sprawiała funu. Z jednej strony szkoda że turniej nie wypalił, z drugiej ciesze się że gra "mecz - rewanż" się nie przyjmie (przynajmniej przez jakiś czas).
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Jeszcze się Was zagoni do jakichś fajnych formatów.

Christian mi sprzedał funowy patent z Niemiec, jeszcze dopytam o szczegóły. Mniej wiecej chodzi o to, że masz tajną rozpiskę na 2400 podzieloną na 3 bloki po 800 pkt. Przeciwnik wybiera jeden blok z którym nie chce grać, podobnie Ty robisz z jego armią. Czyli gra się bitwę na 1600, ale ilośc kombinacji jest wystarczająca, zeby w każdej bitwie zagrac inną rozpą. dla mnie brzmi naprawde fajnie.
Obrazek

ODPOWIEDZ