"Euro-Dance!" 05.03.2011r. Warszawa
Re: "Euro-Dance!" 05.03.2011r. Warszawa
Kurcze szkoda że mam bitwę w Kampanii bo chętnie bym się pojawił i "pogadał" sobie z tą zapewne miłą, cycatą panią
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja Cieeeeee, zdradze to WAM! Będzie PAJĄK!!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dastor, moja rozpa znów nie doszła? czy po prostu zapomniałeś napisać "R" przy moim zgłoszeniu?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
nie ma Twojej rozpy
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
K%@$# *@&Cauliflower pisze:nie ma Twojej rozpy
@ Dastor, moją rozpę i ID masz na PM. Napisz mi też prywatnego maila to prześle ci skrinszota jako potwierdzenie że jednak wyslalem zgloszenie na czas (nie mam zamiaru tracić 3DP przez jakiegoś zasranego maila)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ten sam problem. Dzisiaj specjalnie założyłem konto na onecie żeby to wysłać bo z gmaila wysyłałem 2 razy i jakoś nie doszło. Sprawdz czy teraz masz.Arbiter Elegancji pisze:K%@$# *@&Cauliflower pisze:nie ma Twojej rozpy
@ Dastor, moją rozpę i ID masz na PM. Napisz mi też prywatnego maila to prześle ci skrinszota jako potwierdzenie że jednak wyslalem zgloszenie na czas (nie mam zamiaru tracić 3DP przez jakiegoś zasranego maila)
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Kozioł Twoje doszło dzisiaj.
Arbitra nie doszło, ale jako, że jęczał już wcześniej to punkty zapewne dostanie. Co do Kozioła to Ciastek zdecyduje, on jest Kozakiem na tym turnieju
Arbitra nie doszło, ale jako, że jęczał już wcześniej to punkty zapewne dostanie. Co do Kozioła to Ciastek zdecyduje, on jest Kozakiem na tym turnieju
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
no bo teraz wysłałem Dastorowi na PM. tobie też mam wysłać?Cauliflower pisze:Arbitra nie doszło
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie.
Ja po prostu ostatnio zostałem forowym nerdem i dlatego siedze w necie all time.
Niedługo idę do roboty to przestanę.
Ja po prostu ostatnio zostałem forowym nerdem i dlatego siedze w necie all time.
Niedługo idę do roboty to przestanę.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Aha, ok
- swieta_barbara
- habydysz
Do dyry nie udalo mi sie dodzwonic, wiec zalatwcie sprawe z cieciami.