Stary Klinkiera 19, 05.06.11, 2400 Euro, Sopot
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Re: Stary Klinkiera 19, 05.06.11, 2400 Euro, Sopot
Mucha wierzę w ciebie 

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
trochę lipa bo musimy zebrać ekipę żeby sie za paliwo zwróciło a to okazuje się problemem- jakby co rezerwujemy cztery miejsca ale nie wiemy dokładnie kto i czy ktokolwiek przyjedzie
Heh. Pewnie znowu się pojawimy ;]
Do niedzieli Panowie.
Do niedzieli Panowie.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Pająk pisze:jak będzie faktycznie tyle osób, to nagrody rzeczowe będąZiemko pisze:PRzeciez macie juz duzo ludzi, kasy duzo zarobicie
Moglibyscie zrobic chociaz raz na jakis czas przy wiekszym turnieju porzadne dyplomy, jakies statuetki, a tak to troche na odwal to wszystko wyglada mam momentami wrazenie.tylko ostatnio ludzie mają tendencję do wysypywania się w nocy przed turniejem, a szkoda dawać rzeczówki po turnieju 15 osobowym... Co do dyplomów to fakt, zawsze ich u nas brakowało... Ale pomysł z naszymi "pucharkami" gdzie mieliśmy nadruki turniejowe się nie przyjął...
Koszt wydruku dyplomow za top 3 - 10 zl
Koszt pucharku gotowego + grawera - ok 35-40 zl.
Takie cos na turniej lokalny nawet na 15 osob mozna ogarnac moim zdaniem.
Jest możliwość, abym w ostatniej bitwie dostał pauzę? Bo niestety będę się musiał wcześniej zmyć.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
czyli chwilowo od nas przyjeżdżam ja Muchozol i Shinue + może ktoś czwarty ale małe szanse
Jeśli słabo zagrasz to dostaniesz nawet bajaMacias pisze:Jest możliwość, abym w ostatniej bitwie dostał pauzę? Bo niestety będę się musiał wcześniej zmyć.

PetardaShinue pisze:ok. włocławek daje radę. dopiszcie moją skromną osobę.
jedziemy do was lobbować na przyszłoroczne na głosowanie mastery
@muchozol - Guzka powinien dać radę z tym rydwanem 

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
5 saurusów?
to skitraj tam jeszcze drugi jak możesz, tak na wszelki wypadekGuzka pisze:zawsze mam kilka w kieszeniach na wszelki wypadeknie no luzz bedzie gotow
jak cos jeszcze Ci bylo trzeba pisz.

5 (_,_) ??
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Ma ktoś Abomkę albo podstawkę pod nią?