Kulturystyka - 18.06.11 - EURO
-
- Oszukista
Re: Kulturystyka - 18.06.11 - EURO
Poszło zgłoszenie. Wiadomo coś o blatowaniu?
tak
- dziekanotr
- Wodzirej
no szkoda.. w takim razie bede musial lucznikow sproksowac lucznikami HE, tu mam nadzieje nie bedzie problemu oraz za wardancerow co musze wymyslic...
PYTANIE do organizatorow:
1)czy zamiast 9 wardancerow, moge wystawic inne figurki o takich samych podstawkach? taki sproxowany odzial chodzacy w skirmishu z czarka w srodku nie powinien sie nikomu pomylic:)
2) czy zamiast orzelka moge dac np: skorpiona, ogra na tej samej podstawce czy to juz przesada?
prosze o opd , to jeszcze zdaze jesli co lekko poprawiona rozpe wrzucic.
dzieki
PYTANIE do organizatorow:
1)czy zamiast 9 wardancerow, moge wystawic inne figurki o takich samych podstawkach? taki sproxowany odzial chodzacy w skirmishu z czarka w srodku nie powinien sie nikomu pomylic:)
2) czy zamiast orzelka moge dac np: skorpiona, ogra na tej samej podstawce czy to juz przesada?
prosze o opd , to jeszcze zdaze jesli co lekko poprawiona rozpe wrzucic.
dzieki
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
moje zgłoszenie poszło.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
@dziekanotr, wardancerzy przejdą, ale ogr za orła już raczej średnio... postaram Ci się jednego pożyczyć
- dziekanotr
- Wodzirej
ok, jesli by Ci sie udalo bylbym wdzieczny dzieki
nie będzie problemu, o ile nie będziesz miał rhinoxów w rozpisce.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
wezmę ci.Milo pisze:15 warriorów i 9 korsarzy
Swoją drogą kupiłbyś sobie tych warriorów wreszcie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Loremaster
- Oszukista
Czy ktoś miałby może 2 orzełki pożyczyć bo moje jeszcze nie zostały oddane a mam tylko takie z okrągłymi podstawkami
- Loremaster
- Oszukista
Nie mam gdzie kupić odpowiednich podstawek ale może zdążę jak wszystkie przy okazji nie rozwalę bo do takich zabaw mam dwie lewe ręce.
najlepiej na karton,Vallarr pisze:Zrob z byle czego i poloz na nich okragle Gips, balsa, tray, cokolwiek.
a jak nie chcesz niszczyć sobie okrągłych podstawek to przyklej je do tego kartonu na plastelinę
btw. update zgłoszeń... gdzie jest reszta troli i całe JH?