Kohortex: Zapraszamy BWT - 27.08.2011 Bydgoszcz 2800 pkt
Re: Kohortex: Zapraszamy BWT - 27.08.2011 Bydgoszcz 2800 pkt
Gokish, jak nie zgłosiłeś do ligi to zrobię Ci kęsim, dydu, dydu!
Ooo, lajtowy lokalgokish pisze:Ciśnieniowcy ligowi ..... zapomniałem zgłosić to pkt nie będzie proste.

P.S. Na serio - czy to na frekwencje nie wpłynie ? Czy będzie z kim zagrać

gokish pisze:Ciśnieniowcy ligowi ..... zapomniałem zgłosić to pkt nie będzie proste.

Ja pierdole...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
No bez jaj - my będziemy zasuwać ponad 100 km i .... nie będzie Piotra
Turniej wisiał na forum dużo wcześniej więc chyba to delikatne przeoczenie będzie zapomniane
Acha, kto jeszcze nie przychodzi ? Cobyśmy bezsensownie nie jechali sobie do Was pograć

Turniej wisiał na forum dużo wcześniej więc chyba to delikatne przeoczenie będzie zapomniane

Acha, kto jeszcze nie przychodzi ? Cobyśmy bezsensownie nie jechali sobie do Was pograć

Gokish, po prostu zadzialaj gdzie trzeba i tyle. na pewno da sie go jeszcze wcisnac do ligi
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Pacek pisze:Gokish, po prostu zadzialaj gdzie trzeba i tyle. na pewno da sie go jeszcze wcisnac do ligi
Nie będę stawał na rzęsach aby się liczył , uda się fajnie , nie uda też ok. Początek ligi ledwo za nami (zostało jeszcze 8 miesięcy ) a ciśnienie jakby koniec sam już był ..... bo już bez pkt do ligi to ciężko pograć tak jeszcze bardziej towarzysko?
P.s Pacek po tych szalonych pkt z DMP to wiesz jakie mam parcie na ligę

Gokish, bądź łaskaw uszanować potrzeby wszystkich graczy - klimaciarzy i ligowych ciśnieniowców.
Jak się do czegoś zabierasz, to rób to porządnie.
Pisanie "zapomniałem zgłosić to pkt nie będzie proste" jest żenujące.
Flame on!
Jak się do czegoś zabierasz, to rób to porządnie.
Pisanie "zapomniałem zgłosić to pkt nie będzie proste" jest żenujące.
Flame on!

A ja przyjde ze swoja zwalowa rozpiska i chetnie powalcze o ostatnie miejsce na turnieju!
No ale Gokish, warto by bylo sprobowac jednak to zalatwic, bo zaraz nie bedzie komu grac...
No a skoro flame, to flame... uwaga:
GOWNO!

No ale Gokish, warto by bylo sprobowac jednak to zalatwic, bo zaraz nie bedzie komu grac...

No a skoro flame, to flame... uwaga:
GOWNO!

"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
Jedynie cytuje klasyki... 

"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv