Warsztat Flameona
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Flameona
Łooo... Czystość malowania robi wrażenie, uwielbiam takie prace. Zastanawiam się czy proste, cienkie kreski, takie jak np są na dole sztandaru, z tyłu rzecz jasna, maluje się od ręki.. pędzlem? Ja chyba za dużo piję i mi się ręka trzęsie, żeby osiągnąć podobna precyzję...
Praca na prawdę świetna
P.s. Jeśli to nie tajemnica, to bym prosił o krótki opis jak robisz złoty
Praca na prawdę świetna
P.s. Jeśli to nie tajemnica, to bym prosił o krótki opis jak robisz złoty
Hej, dzięki za miłe komentarze. Niska ocena pewnie po części jest spowodowana kiepską jakością zdjęć. Próbowałem od jakiegoś czasu robić fotki w RAWach ale jak widać nie radzę sobie z tym tematem dlatego wracam na dobre do starego dobrego JPGa przy którym nie ma tyle roboty
A tu są nowe zdjęcia:
A tu są nowe zdjęcia:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Potwierdzają zajebistość
Deus to na sztandarze jest już wyrzeźbione.
Skończyłem właśnie mój najnowszy model, który można było zobaczyć w wersji wip w gablocie na Hussarze
Głowa demona została wyrzeźbiona przeze mnie, pewnie wiele rzeczy można było zrobić lepiej, ale to i tak jak do tej pory najlepsza twarz jaką zrobiłem
Jakby się komuś podobało, to tu jest link do cmona http://www.coolminiornot.com/316203
Skończyłem właśnie mój najnowszy model, który można było zobaczyć w wersji wip w gablocie na Hussarze
Głowa demona została wyrzeźbiona przeze mnie, pewnie wiele rzeczy można było zrobić lepiej, ale to i tak jak do tej pory najlepsza twarz jaką zrobiłem
Jakby się komuś podobało, to tu jest link do cmona http://www.coolminiornot.com/316203
Ostatnio zmieniony 14 paź 2012, o 08:05 przez Flameon, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dla mnie swietny , jedyne, co bym zmienił, to zrobiłbym gostka łysego - w sensie całkowitej glacy i jasnej czachy... Tak, zrobiłbym - gdybym tak umiał
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Niesamowity. Strasznie fajna głęboka czerwień na płaszczu. Chciałbym umieć zrobić taką moim HE.