Paradoxalia, Warszawa - 16.06.2007 - 2000 z gratisem.
Zgadzam sie z Shinusiem i Manfredkiem.
Scenariusz nr 3 taki jak zaproponowalem.
Za chwile aktualizacja zgloszen.
Aha, jeszcze jedno; mamy limit 40 miejsc.
Nie proxujemy, jako zasada ogolna, przypadki szczegolnie rozpatruje indywidualnie, pytac sie na maila.
Scenariusz nr 3 taki jak zaproponowalem.
Za chwile aktualizacja zgloszen.
Aha, jeszcze jedno; mamy limit 40 miejsc.
Nie proxujemy, jako zasada ogolna, przypadki szczegolnie rozpatruje indywidualnie, pytac sie na maila.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2007, o 19:34 przez szafa, łącznie zmieniany 2 razy.
Uaktualnilem zgloszenia, jeszcze nie doliczalem punktow za rozpiski, ale niewiele osob przeslalo.
WE BSB nie moze miec luku, zarowno zwyklego jak i magicznego.
WE BSB nie moze miec luku, zarowno zwyklego jak i magicznego.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
- swieta_barbara
- habydysz
Na 1 strone wkradl sie blad. Napisane jest, ze duke jedzie orkami, ale orki nie sa przegieta armia, wiec zapewne to jakas pomylka - sprawdz to jeszcze dokladnie szafa ^^ Ogolnie kik ass!
hmmm lista juz pelna :/ .... a ja na dzien przed turniejem dowiedzialem sie ze mam wolna sobote
..
i tak wpadne
jak jest lista rezerwowych to sie na nią pisze

i tak wpadne

jak jest lista rezerwowych to sie na nią pisze

Dobijacie mnie z tymi zmianami w rozpach, i tak ich nie uwzglednie 
Jak ktos chce sie dopisac to o 9.45 prosze sie stawic na Narbutta i zaladowac dodatkowy blat dla siebie na ciezarowke, ewentualnie liczyc na lut szczescia.

Jak ktos chce sie dopisac to o 9.45 prosze sie stawic na Narbutta i zaladowac dodatkowy blat dla siebie na ciezarowke, ewentualnie liczyc na lut szczescia.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
to ja bede liczyc na lut szczescia..szafa pisze:Dobijacie mnie z tymi zmianami w rozpach, i tak ich nie uwzglednie
o 10 slub kumpla.. a o 12 turniej... kurde jaki napiety grafik

postaram sie byc jak najwczesniej by blaty ponosic...
ale widze ze jakas miejscowa sie zwolnila..to moze zagram

pozdrawiam i zycze powodzenia

świetny turniej troche mało mam z bitew ale 2 wygrałem 
Pojechałem CHD i wziołem BO nawet się spisali
1 bitwa OK, fajna i przyjemna, bez żadnych spięć grałem z kimś od dwarfów sory nie pamiętam naziwska :/
wygrałem 12:8 bo kolega zapomniał o minerach
, a mi popłynoł lord z taurusem od gościa na tarczy, a centaurowi zabrakło 3mm do organek w szarży
2 bitwa z Kacprem uber Buckim hehe
bitwa pełna śmiechów, znowu mi zabrakło w kluczowej szarży 3 mm do doszarżowania późniejszego pozamiatania
, dokonałem konwersji armatki duka to chyba za doom diver robiło 
przegrałem bitwe przez tą szarże pewnie w dość sporej mierze, ale Kacper oblał pare głupot na trolach które pędziły do moich linni noi sporo miscastów zaliczył
ale i tak była to wyjebista bitewka
3 bitwa z Dębkiem
uznaliśmy że nie gramy o złote kalesony i gramy totalnie na luzie, Dębek obła dość ważną panike na errantach z bsb zawineli jeszcze pegazy i powpadali w obelisk
duży combat w nim całym walczyli tak odemnie BO z bsb i potem dołączył się taurus, a od Dębka realmi z magiczką potem reszta questów i lord, a na koniec wpadli jeszcze gralowcy
wygrałem 13:7 - mi został lord bez latacza mag 2 bolce i rocke, a Dębowemu ostał się tylko 1 gralowiec
ogólnie bardzo fajny turniej, acha i musiałem sam sobie wpisać wynik z 3 bitwy bo nikogo przy laptopie nie było

Pojechałem CHD i wziołem BO nawet się spisali

1 bitwa OK, fajna i przyjemna, bez żadnych spięć grałem z kimś od dwarfów sory nie pamiętam naziwska :/
wygrałem 12:8 bo kolega zapomniał o minerach

2 bitwa z Kacprem uber Buckim hehe

bitwa pełna śmiechów, znowu mi zabrakło w kluczowej szarży 3 mm do doszarżowania późniejszego pozamiatania

przegrałem bitwe przez tą szarże pewnie w dość sporej mierze, ale Kacper oblał pare głupot na trolach które pędziły do moich linni noi sporo miscastów zaliczył

3 bitwa z Dębkiem
uznaliśmy że nie gramy o złote kalesony i gramy totalnie na luzie, Dębek obła dość ważną panike na errantach z bsb zawineli jeszcze pegazy i powpadali w obelisk

duży combat w nim całym walczyli tak odemnie BO z bsb i potem dołączył się taurus, a od Dębka realmi z magiczką potem reszta questów i lord, a na koniec wpadli jeszcze gralowcy
wygrałem 13:7 - mi został lord bez latacza mag 2 bolce i rocke, a Dębowemu ostał się tylko 1 gralowiec

ogólnie bardzo fajny turniej, acha i musiałem sam sobie wpisać wynik z 3 bitwy bo nikogo przy laptopie nie było