Dzida Laserowa Pre Arena-Wrocław 08.10.2011.
Lista Zgłoszonych:
1. Bałagan TK [R]
2. Thomas BRE [R]
3. Golonka LIZ [R]
4. Dimitr WOCH [R]
5. Wojtuś HE
6. Maryś OGRY [R]
7. Maciek ORKI [R]
8. Kumek BOCH [R]
9. Jarek DOCH [R]
10. Wychwa Emp [R]
11. Miechu VC [R]
12. Burgund SK
13. Szymon BRE
14. Kroq-Gar LIZ [R]
15. MarcinS SK [R]
16. Zellig WE
17. Domin TK [R]
18. Izwor VC
19. Mike VC [R]
20. Morrok [R]
1. Bałagan TK [R]
2. Thomas BRE [R]
3. Golonka LIZ [R]
4. Dimitr WOCH [R]
5. Wojtuś HE
6. Maryś OGRY [R]
7. Maciek ORKI [R]
8. Kumek BOCH [R]
9. Jarek DOCH [R]
10. Wychwa Emp [R]
11. Miechu VC [R]
12. Burgund SK
13. Szymon BRE
14. Kroq-Gar LIZ [R]
15. MarcinS SK [R]
16. Zellig WE
17. Domin TK [R]
18. Izwor VC
19. Mike VC [R]
20. Morrok [R]
Super turniej
czekamy na wyniki 
a ty moze 4...
ja pier... nie ma to jak umawianie się przed turniejem. jak bym był ostatni to bym pewnie dostał nawet 15 pkt jak by to nic nie zmieniało...
KOCHAM DOTRZYMYWANIE UMÓW najpierw przed turniejem miałem mieć 15 w czasie 13 a jak mnie nie było to "ustalono" ze 10 co bym przypadkiem za wysoko nie zaszedł nie...
ja pier... nie ma to jak umawianie się przed turniejem. jak bym był ostatni to bym pewnie dostał nawet 15 pkt jak by to nic nie zmieniało...
KOCHAM DOTRZYMYWANIE UMÓW najpierw przed turniejem miałem mieć 15 w czasie 13 a jak mnie nie było to "ustalono" ze 10 co bym przypadkiem za wysoko nie zaszedł nie...
Uważam, że jeśli powiedziane było, że Jarekk dostaje 13 i wtedy się zawinął to powinen dostać 13 i tyle. Zmiana umowy po jej zawarciu trąci chujem.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
a ja uważam, że dropowanie turnieju, przez co ktoś musiał mieć "bye" jest mega słabe.
i dawanie więcej niż 10:10 to i tak dobra wola gościa, który musiał nie grac. bo co, ich ostatnia bitwa zakończyła się 15:15? nie wiem kto miał z Jarkiem zagrać 3 runde, ale żądał bym maski po prostu za to, że przeciwnika nie ma tyle.
IMO niech Bałagan podejmie decyzję, on sędziował.
i dawanie więcej niż 10:10 to i tak dobra wola gościa, który musiał nie grac. bo co, ich ostatnia bitwa zakończyła się 15:15? nie wiem kto miał z Jarkiem zagrać 3 runde, ale żądał bym maski po prostu za to, że przeciwnika nie ma tyle.
IMO niech Bałagan podejmie decyzję, on sędziował.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitri masz rację, ale to co napisałeś powinno być powiedziane przed turniejem, a nie po tym jak zainteresowana osoba poszła do domu.
Ja uważam, że drop w ostatniej bitwie powinien owocować ZEREM punktów.
Ja uważam, że drop w ostatniej bitwie powinien owocować ZEREM punktów.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Jestem tego samego zdania. A tak w ogóle , Maryś gratuluję zwycięstwa 
No już te wyniki mogły by się ukazać 
Wyniki
1. Maryś [Ogry]
2. Wychwa [Emp]
3. Maciek [ORKI]
4. Jarek [DOCH]
5. DIMITR [WOCH]
6. MarcinS [SK]
7. Mike [VC]
8. Kumek [BOCH]
9. Thomas [BRE]
10. Gniewko [BRE]
11. Dominik [TK]
12. Morrok [SK]
13. Bałagan [TK]
14. Golonka [LIZ]
15. Miechu [VC]
16. Kroq-Gar [LIZ]
1. Maryś [Ogry]
2. Wychwa [Emp]
3. Maciek [ORKI]
4. Jarek [DOCH]
5. DIMITR [WOCH]
6. MarcinS [SK]
7. Mike [VC]
8. Kumek [BOCH]
9. Thomas [BRE]
10. Gniewko [BRE]
11. Dominik [TK]
12. Morrok [SK]
13. Bałagan [TK]
14. Golonka [LIZ]
15. Miechu [VC]
16. Kroq-Gar [LIZ]
Wychwa jaka miałeś rozpiskę, że tyle wygryzłeś?? Gratulacje.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr