OFICJALNE Zaproszenie na turniej Breslau Octopus 26.11.2011
Re: OFICJALNE Zaproszenie na turniej Breslau Octopus 26.11.2
ludojady przez 3/4 bitwy miały bs2. ale myślę że mangler dałby rade wpaść w ironguty. a wtedy nurglaki dałyby rade. ale to takie gdybanie sranie. ważne że nie bylo max w czoko. gdzie te wyniki?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
może wyszywa koszulke z napisem TOKEN - jako nagroda specjalna.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
no no, bo nam tylko o to chodzi żeby ciągle komuś coś udowadniać... weź się puknij czasem w łeb zanim sięgniesz za klawiaturęJarekK pisze:nie chce być tym złym, ale zamysł, że "pokażemy morrokowi, że bez niego potrafimy zrobić dobry turniej" coś zawala...
@ thomas sory ale tak to wygląda...
jezu jaki bulwers... odrazu byście mnie na pal nabili...
stwierdziłem fakt w bardziej dosadny sposób niż inni...
@ kuman
ja też nie cisne na ligie bo szans nie mam
@ łukasz (zapamiętałem
)
byłem
@ thomas
tylko nie bij... zabrałeś się za coś to cię oceniają... nie chce cie zabić ani nic, ale chyba każdy z nas tak ma że jak coś mu nie idzie (i ma prawo) to znajdzie się taki sku##### co się uczepi... Dziś to byłem ja

@ kuman
ja też nie cisne na ligie bo szans nie mam

@ łukasz (zapamiętałem

Thomas pisze:8. Jarek & Shadar
byłem

@ thomas
tylko nie bij... zabrałeś się za coś to cię oceniają... nie chce cie zabić ani nic, ale chyba każdy z nas tak ma że jak coś mu nie idzie (i ma prawo) to znajdzie się taki sku##### co się uczepi... Dziś to byłem ja

czy Ty czasem czytasz to co napiszesz przed wysłaniem? jeśli dla Ciebie jedynym wyznacznikiem jakości jest niewysłanie wyników to nie mamy o czym rozmawiać. Jestem otwarty na krytykę ale od osób posiadających mózg i potrafiących dać jakieś sensowne argumenty a nie od dzieci neostrady.
nie rozumiem jak można pałać taką miłością do trollowania i ciągłego flejma, rozniecać publiczne wojny itp. żal mi Ciebie
btw: wyniki poszły, możesz spokojnie pójść spać do swojej zapyziałej nory
nie rozumiem jak można pałać taką miłością do trollowania i ciągłego flejma, rozniecać publiczne wojny itp. żal mi Ciebie
btw: wyniki poszły, możesz spokojnie pójść spać do swojej zapyziałej nory
Ostatnio zmieniony 12 gru 2011, o 22:53 przez Thomas, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyjść do niego z domu? Dziwnie to brzmi
Jarek następnym razem weź się posłuchaj i zamilcz. Nic tylko irytujasz. Turnieje były spoko. Prowadziłeś kiedyś jakiś? Nie wiem, może masz jakiekolwiek merytoryczne podłoże do komentowania? Nie dziw się bulwersowi, to normalna ludzka reakcja. Ja jak czytam twoje posty to też mam ochotę posiadać specjalny guzik "ignor this fucking idiot" i mieć spokój w domu. I poważnie jak nie skończysz z tym trollowaniem to pewnie skończy się to jakimś karnym banem czy czymś bo nikogo to nie bawi kiedy nastolatek z wyraźną nadwagą rzuca teksty zza klawiatury i cieszy się patrząc na wynik swojego działania. Nie twoja działka młody od umpominania. I jeszcze pół biedy jakby to był sporadyczny wypadek, ale ty po prostu trollujesz cały czas. Więc posłuchaj się w końcu rady Tuwima i kiedy nie masz nic do powiedzenia mądrego to po prostu milcz do kurwy nędzy!

Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
rotfl 
Ja tylko chciałem odezwy kogokolwiek związanego z organizacją
niezły flejm
Edit: żeby nie było- jeśli Thomas masz do mnie pretensje i z takimi pmkami wylatujesz, że niby to ja wszczynam flejm... to ostro przeanalizuj sobie moje pytania. Są na tej samej stronie więc łatwo znaleźć i nie, nie widzę z mojej strony żadnego wszczynania flejma.
pzdr dla ludzi z mógziem!

Ja tylko chciałem odezwy kogokolwiek związanego z organizacją

Edit: żeby nie było- jeśli Thomas masz do mnie pretensje i z takimi pmkami wylatujesz, że niby to ja wszczynam flejm... to ostro przeanalizuj sobie moje pytania. Są na tej samej stronie więc łatwo znaleźć i nie, nie widzę z mojej strony żadnego wszczynania flejma.
pzdr dla ludzi z mógziem!
Ostatnio zmieniony 12 gru 2011, o 23:29 przez Morrok, łącznie zmieniany 3 razy.