22.03.2020 ŚCIUR
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Bojek upek z dnia 18.07.2012 Armia VC skończona (strona
Prawdziwa Armia Czerwona . Kurde, można by jeszcze porozjaśniać białym ostatecznie...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To hobby uczy cierpliwości. Za to frajda wynagradza później wszystko .
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie no pomysł fajny, ale malowanie je (jak napisałeś sam) zamienia w gumę. Więcej białego i wyjdą git.
Więcej czarnego. Póki co zamieniłeś te modele w gumowe zabawki. Ani to ciekawe, ani ładne. Jeśli chcesz mieć ładna czerwień, a nie róż to wyjdź od ciemnego koloru i skończ rozjaśnienia na czerwonym, ewentualnie czerwonym z białym/żółtym(w małej ilości).
Rasti pisze:Więcej czarnego. Póki co zamieniłeś te modele w gumowe zabawki. Ani to ciekawe, ani ładne. Jeśli chcesz mieć ładna czerwień, a nie róż to wyjdź od ciemnego koloru i skończ rozjaśnienia na czerwonym, ewentualnie czerwonym z białym/żółtym(w małej ilości).
otóż chciałem mieć wychodzone od czerwieni i kończące się na jasnym, aby wyglądały eterycznie, ale fakt chyba trochę poprawię
i oczywiście jest zawsze ten fakt że na zdjęciach coś wycodzi gorzej niż w realu
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
True. Ze swej strony dodam jeszcze, że czerwień paskudnie wychodzi często na fotkach - taki kolor...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kuźwa, ale przyszalałeś z tymi listkami na podstawkach Równiej to już chyba ich nie mogłeś porozkładać . Lepiej imho zrobić kupkę liści w jednym miejscu, a generalnie to raczej tak kolorowe liście niezbyt pasują domrocznych figsów i podstawek...
Generał Lord Vampir
3 nowiusieńskie banszetki, robione od panienek z CovenThronu
szkoda że te panienki muszą mieć te wykałaczki w dupce...ale tak da sie je dostawić do regimentu...no i górują trochę, przez co są widoczne i nie ma już (o kur.a to ty tam masz 3 banszetki? nie widziałem, słabo je widać )
3 nowiusieńskie banszetki, robione od panienek z CovenThronu
szkoda że te panienki muszą mieć te wykałaczki w dupce...ale tak da sie je dostawić do regimentu...no i górują trochę, przez co są widoczne i nie ma już (o kur.a to ty tam masz 3 banszetki? nie widziałem, słabo je widać )
bo zdjęcie od tyłu jest jaśniejsze, dlatego płaszcz wygląda fajniejAzgaroth pisze:Banszetki są bardzo udane
Lord Vampir podoba mi się już trochę mniej, figurka jest trochę za ciemna a skóra zlewa się ze zbroją. Tył figurki znacznie lepszy, płaszcz bardzo ładnie zrobiony
dobra dodam jeszcze jedno zdjecie od przodu...lekko niewyraźne..ale chodzi o ukazanie wyciągnięć pancerza i skóry, że jednak się nie zlewa
Jeśli korzystasz z www.photobucket.com/ to jest tam zakładka "edit" która pozwala znacznie poprawić zdjęcie. Do tego jest to tak proste, że 3 latek by sobie z tym poradził. Polecam strasznie
pozdro Krzychu
pozdro Krzychu
ok... zatem mało mam czasu i chęci na malowanie, ale coś tam jest
i odgrzewany kotlet-czyli grupa dowodzenia razem wzięta
Uploaded with ImageShack.us
na koniec model który najbardziej mnie urzekł w mojej armii (ech ten samozachwyt nad sobą ), czyli wstęp do 10Cryptów
i odgrzewany kotlet-czyli grupa dowodzenia razem wzięta
Uploaded with ImageShack.us
na koniec model który najbardziej mnie urzekł w mojej armii (ech ten samozachwyt nad sobą ), czyli wstęp do 10Cryptów
Malowanie bardzo fajne, ale na treyu równomierne rozmieszczenie chwastów było W PEŁNI zamierzone? xD
obrób linie boczne na tym crypcie bo rażą aż
Poza tym całkiem fajne malowanie, to schludne rozmieszczenie liści wygląda nie naturalnie no ale co kto lubi
Poza tym całkiem fajne malowanie, to schludne rozmieszczenie liści wygląda nie naturalnie no ale co kto lubi
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688