TROPIK 2007
OK - chcialem sie dowiedziec, z kim bede pracowalMarek Golan pisze:Sedziami mieli byc Marcin, ja i Green Knight, moze ktos jeszcze. Sytuacja jednak moze ulec zmianie, napewno sedziow za malo nie bedzieSzaman pisze:gdzie uzyskam info nt ekipy sedziowskiej?.

"I fart in your general direction" 

Do wczoraj byl termin zglaszania rozpisek. Niestety zgłosiło sie tylko 27 osób.
Co jakiś czas taki los spotyka różne imprezy (GT, WI itp) widać formuła się przejadła. A może co innego . . .
Wnioski - tegoroczna impreza się odbędzie, będzie LOKAL nie Master. Puchary i nagrody do rozdania zostają.
Test wiedzy będzie, malowanie - zobaczymy
.
Aby jednak sprobowac wszystkich srodkow, aby byl to Master przesuwamy termin zgloszen do 19 LIPCA. Jako, ze istnieje duze prawdopodobienstwo, ze bedzie to jednak lokal wejsciowka spada do 5zl.
Z tego co sie orientuje do limitu potrzebnego na Mastera brakuje 13 osob. Mysle, ze jestesmy w stanie dobic do tej liczby (wiec wymog pomalowanej armii zostaje). Do 60 potrzebnej do pelnego punktowania Mastera do Ligii raczej nie ma co liczyc. Tak czy siak serdecznie zapraszamy, mamy nadzieje, ze bedziecie sie dobrze bawic.
dziop: mozliwe, ze zmienimy, ale nic nie obiecuje
.
Co jakiś czas taki los spotyka różne imprezy (GT, WI itp) widać formuła się przejadła. A może co innego . . .
Wnioski - tegoroczna impreza się odbędzie, będzie LOKAL nie Master. Puchary i nagrody do rozdania zostają.
Test wiedzy będzie, malowanie - zobaczymy

Aby jednak sprobowac wszystkich srodkow, aby byl to Master przesuwamy termin zgloszen do 19 LIPCA. Jako, ze istnieje duze prawdopodobienstwo, ze bedzie to jednak lokal wejsciowka spada do 5zl.
Z tego co sie orientuje do limitu potrzebnego na Mastera brakuje 13 osob. Mysle, ze jestesmy w stanie dobic do tej liczby (wiec wymog pomalowanej armii zostaje). Do 60 potrzebnej do pelnego punktowania Mastera do Ligii raczej nie ma co liczyc. Tak czy siak serdecznie zapraszamy, mamy nadzieje, ze bedziecie sie dobrze bawic.
dziop: mozliwe, ze zmienimy, ale nic nie obiecuje

Jasiu mi wyjeżdża, wiec szukam kogoś do pary. Rozpiski są już wysłane , będę grał we i imperium. Jak ktoś chce ze mną grać w parze to niech napisze do mnie na gg 8108482
I czy ma ktoś do pożyczenia 3 armatki i 5 handgunnersów???? Bardzo proszę
Oczywiście nagroda czeka 

I czy ma ktoś do pożyczenia 3 armatki i 5 handgunnersów???? Bardzo proszę