TURNIEJ O ZŁOTĄ MENORĘ - Vanaheim 10.12.2011 - 2000pkt
Re: TURNIEJ O ZŁOTĄ MENORĘ - Vanaheim 10.12.2011 - 2000pkt
Spokój już bo przyjdę w sobotę z kałachem i zrobię porządek! Pracowałem przez moment w ***** hotelu i stałem się rasistą i antysemitą - proszę mnie już nie drażnić tym żydowskim gadaniem.
ej, przypomniałem sobie, ze jutro jest sobota, czyli turniej, a myslałem ciagle, że dziś jest czwartek dopiero, a więc nie skołowałem sobie figsów.
Czy ma ktoś pożyczyć parę HE na jutro?
Ewentualnie czy ktoś ma możliwość podrzucenia mi na priva numeru do Piotra?
dzięki
Czy ma ktoś pożyczyć parę HE na jutro?
Ewentualnie czy ktoś ma możliwość podrzucenia mi na priva numeru do Piotra?
dzięki
- General Baga
- Kradziej
turniej trwa - prowadzi gremlin (WE)
Ustaliliśmy format następnego turnieju......3000pkt parówka :]
Termin do ustalenia (na pewno 2012 rok)
Ustaliliśmy format następnego turnieju......3000pkt parówka :]
Termin do ustalenia (na pewno 2012 rok)
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
- General Baga
- Kradziej
Ok wyniki
Gremlin 49
MichalR 41
PiotrB 37
Fluffy 35
Caledor 33
Kosa 32
Dawid A 30
Syraf (wciągnęło mi do warpa cala armie
) 16
DarkWolfDok 6
Gremlin 49
MichalR 41
PiotrB 37
Fluffy 35
Caledor 33
Kosa 32
Dawid A 30
Syraf (wciągnęło mi do warpa cala armie

DarkWolfDok 6
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
Gratulacje dla zwycięscy 

Zbierzemy tyle graczy aby rozegrać parówę?MagisterMilitum pisze: Ustaliliśmy format następnego turnieju......3000pkt parówka :]
Wisła Kraków.
własnie, nie ma chyba sensu grać jak będą tylko 4 czy 5 teamów?Sevi pisze:Gratulacje dla zwycięscy
Zbierzemy tyle graczy aby rozegrać parówę?MagisterMilitum pisze: Ustaliliśmy format następnego turnieju......3000pkt parówka :]
1Gremlin 49Caledor19 pisze:No pewnie ze zbiezemy:d jak 12 osob teraz bylo i kolejne 4 ktore dzis akurat nie daly rady?
![]()
2MichalR 41
3PiotrB 37
4Fluffy 35
5Caledor 33
6Kosa 32
7Dawid A 30
8Syraf (wciągnęło mi do warpa cala armie ) 16
9DarkWolfDok 6
ja tam widzę 9

to raptem 4-5 drużyn, pewnie do 6 można docisnąć, to dalej mało.
i dlatego w Krakowie ciężko będzie rozegrać dobrą parowy turniej.Caledor19 pisze: Jak zbierzemy 10 teamow to gdzie sie pomiescimy co?:P
4 teamy - każdy gra z każdym.
6 - problemy z parowaniem
10-12 teamów to optymalna liczba, moim zdaniem

Wisła Kraków.
Parówka jest kompletnie bez sensu ze wzgledu na maly lokal. Może latem, jak daloby sie wykokosić ze stołami na zewnątrz..
Ponawiam propozycje: singiel na 2k max (popularny jednak teraz format) z dopuszcoznymi NIEKTÓRYMI spec hero, zgodnie z "Młotkowym 3" (z sensem).
Pozdrawiam
Ponawiam propozycje: singiel na 2k max (popularny jednak teraz format) z dopuszcoznymi NIEKTÓRYMI spec hero, zgodnie z "Młotkowym 3" (z sensem).
Pozdrawiam
Ja bym zagrał parówkę bo jeszcze nigdy nie grałem
.. Co do turnieju to było fajnie choć tym razem frekwencja nie dopisała - wiadomo grudzień to słaby okres na turnieje. Jeśli chodzi o blaty i stoły oraz ustawienie terenu - lepiej niż było ale nie nadzwyczajnie. Zupełnie poznikały domki - dlaczego? Tereny na każdym stole były ustawione tak:
x - x
- x-
x - x
Nie ma w tym finezji
A cóż w końcu to Przemek ustawiał....
Poproście ładnie a True Legion udostępni Wam mapki z przemyślanymi terenami które można zmodyfikować na mniejsze stoły i będzie bardziej ciekawie.
Atmosfera jak zwykle dobra - zakończenie sezonu 2011 uważam za udane - życzę "V" aby w przyszłym roku mieli jeszcze cierpliwość do klientów i żeby biznes im się rozwijał
...

x - x
- x-
x - x
Nie ma w tym finezji

Atmosfera jak zwykle dobra - zakończenie sezonu 2011 uważam za udane - życzę "V" aby w przyszłym roku mieli jeszcze cierpliwość do klientów i żeby biznes im się rozwijał

racja, blaty super, gra od razu się przyjemniej niż na tych wymodelowanych, jest możliwość normalnego przesuwania ludków.PiotrB pisze:eśli chodzi o blaty i stoły oraz ustawienie terenu - lepiej niż było ale nie nadzwyczajnie. Zupełnie poznikały domki - dlaczego? Tereny na każdym stole były ustawione tak:
x - x
- x-
x - x
Co do terenów, taa, trzeba się z tym zgodzić. kiepsko rozstawione. Słabo z górkami, a natomiast przesyt obeliksów, brak zupełnie domków.
- General Baga
- Kradziej
Dzieki all za turniej jak fajnie bylo. Ja sie troche dziwie, 40kowcy moga grac parowke w 6-8 par i nie grymasza...a tu...
Nic to, w sumie pomysl z dopuszceniem speciali to byl moj pierwszy pomysl
Nic to, w sumie pomysl z dopuszceniem speciali to byl moj pierwszy pomysl

Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo