Teutonalia I - Toruń 4.02.2012 - EURO 2011
Re: Teutonalia I - Toruń 4.02.2012
Jeśli pojawi się nowe EURO, to spróbujemy tak zagrać. Oczywiście razem ze SLoS.
0-1 terrorgeje
0-3 eteryki
0-1 Red Fury
To tak na szybko...
0-3 eteryki
0-1 Red Fury
To tak na szybko...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Terrorgeje powinny być ścięte na te pkt ;]
Ja bym zrobił tak:
0-1 terrorgej
0-3 eteryki
0-3 latacze
Periapt 1PD i 1 DD [ bo można do obu użyć ]
MoBA 2 PD
Może być?
Ja bym zrobił tak:
0-1 terrorgej
0-3 eteryki
0-3 latacze
Periapt 1PD i 1 DD [ bo można do obu użyć ]
MoBA 2 PD
Może być?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
ależ piotrze, przecież nikomu miejsca na podium nie zabiorę.
szczególnie, że jeszcze nie grałem nowym wampirami.
rozpiskę zrobię testową coby się przekonać o użyteczności poszczególnych jednostek.
wampiry już zostały pokrojone, bo zabrano im najfajniejsze zabawki.
robienie cięć dla samych cięć jest imho bez sensu,
przecież nie wiadomo jeszcze czy coś w ogóle nadaje się do cięcia...
szczególnie, że jeszcze nie grałem nowym wampirami.
rozpiskę zrobię testową coby się przekonać o użyteczności poszczególnych jednostek.
wampiry już zostały pokrojone, bo zabrano im najfajniejsze zabawki.
robienie cięć dla samych cięć jest imho bez sensu,
przecież nie wiadomo jeszcze czy coś w ogóle nadaje się do cięcia...
- michnik000
- Kretozord
Shinue, ale nie ma co dyskutować, bo jak Piotr twierdzi, że trzeba ciąć to trzeba i bez dyskusji...
Przecież nikt nie chce ciąć ot tak sobie a co ciąć i dlaczego już wiadomoShinue pisze: przecież nie wiadomo jeszcze czy coś w ogóle nadaje się do cięcia...
Wierz mi że po pierwsze nie wyssałem sobie tego z palca tylko to zdaje się były propozycje cięć ojrowych po drugie drakenhoff też zdaje się był na początku klimatyczny i tak drogi że nikt miał go nie brać Poza tym to stanowisko było dość szeroko omawiane na ostatnim masterze i chyba konkluzją było właśnie coś takiego...
Abandoned
Abandoned
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
sorki ale mnie niestety nie bedzie
Panowie, zapraszamy jutro na turniej Wszystko gotowe. Stoły i tereny już przygotowane.
Mała zmiana: PROSZĘ CELOWAĆ Z PRZYJAZDEM NA 8:15, żeby nie marznąć pod drzwiami MDKu. Niestety klub otwierają dla nas osoby mało empatyczne :/
Mamy reżim czasowy, więc zabierzcie power rozpiski zmiatające przeciwnika w trzeciej turze.
Będzie kawa i herbata. W MDKu jest zakaz palenia i picia alkoholu. Poza tym full miejsca i duuużo ludzi. Razem z nami swój turniej ma Chronopia i 40k. Razem ok 40 os.
Z parkingami na starówce krucho. Płatne do 15:00. http://www.bip.mzd.torun.pl/bip_big.php ... &szer=1800. Najbliższe bezpłatne parkingi na Grudziądzkiej, Mickiewicza, Słowackiego. Ok 5-10 minut pieszo.
Mała zmiana: PROSZĘ CELOWAĆ Z PRZYJAZDEM NA 8:15, żeby nie marznąć pod drzwiami MDKu. Niestety klub otwierają dla nas osoby mało empatyczne :/
Mamy reżim czasowy, więc zabierzcie power rozpiski zmiatające przeciwnika w trzeciej turze.
Będzie kawa i herbata. W MDKu jest zakaz palenia i picia alkoholu. Poza tym full miejsca i duuużo ludzi. Razem z nami swój turniej ma Chronopia i 40k. Razem ok 40 os.
Z parkingami na starówce krucho. Płatne do 15:00. http://www.bip.mzd.torun.pl/bip_big.php ... &szer=1800. Najbliższe bezpłatne parkingi na Grudziądzkiej, Mickiewicza, Słowackiego. Ok 5-10 minut pieszo.
niestety mnie nie będzie..
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..