BSB skończony. Trochę to trwało. Efekt jest jaki jest. teraz kilka wyjaśnień.
1.Czerń jest cieniowana Shadow Grayem
2.Spodnie są fioletowe (Royal Purple Vallejo) a nie niebieskie :O (mój aparat mnie czasem potrafii ostro zaskoczyć)
3.To zwykły ogr z ręką od butchera i przedłużoną rękojeścią zabraną od maczugi giganta z albionu.
4.I na koniec - tak czapka jest z lego (jak narazie moje GSowe czapki gorzej wyglądają )
akurat moje ogry nie byly zakupione nowe. ten akurat nie mial polowy plecow (costam wypilowane, zalepione tak sobie z GS tam gdzie reka powinna byc). nie chciało mi sie wypiłowywać GS stamtad. akurat mialem dodatkowa reke od butchera wiec latwiej mi bylo ja przyczepic niz dlubac. wiem ze ciut nie pasuje bo blizszym przyjzeniu ale generalnie wyglada spoko moim zdaniem
no wlasnie ma byc kolorowo moje ogry maja pasowac do stereotypowego obrazu pirata - ubranego kolorowo romantycznego-rzezimieszka jaki wykształcił się na przestrzeni dziejów i został wzmocniony przez produkcje hollywoodzkie po prostu chce mieć większą swobodę w malowaniu a nie cała armia pod jeden schemat/kolor.
Cóż to za HEREZJA ! AA Przepastne Trzewia Was pożrą
Jose figurka IMO bardzo fajna , ładna A ręka pasuje jak najbardziej . W końcu piraci to chodzące muzeum blizn , ran itp
P.S Prośba do Jose . Zrób foty proszę wszystkich jednostek ogrów i zapodaj na forum Ciekaw jestem jak cała armia wygląda w klimacie Piratów z Karaibów :PP
to były yeti - po ostatnich kilku bitwach jestem na nie obrazony ale jutro beda mialy okazje sie odkupic przeciwko HE na smoku musze sie wziac za malowanie podstaw - bulle i ironguci