Terminy masterów 2012

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Re: Terminy masterów 2012

Post autor: swieta_barbara »

To juz lepiej kudlaty na poczatku wrzesnia, tak jak wspominal wczesniej - pierwszy albo drugi weekend.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Do to przynajmniej pole manewru mi i Dimitrowi.
W przeciwnym razie będziemy mieli przymusowe terminy.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

tylko pytanie,czy da radę Kudłaty mastera ogarnąc, teraz, skoro go nie planował:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Ja dałem radę zrobić mastera w krótszym okresie (głównie, dzięki pomocy znajomych :* ), tym bardziej Kudłaty da radę, bo ma większą brodę.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Niech Broda się wypowie, bo nie chcę planować swojej imprezy bez wiedzy i znajomości jego terminu.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Smiechu pisze:Niech Broda się wypowie, bo nie chcę planować swojej imprezy bez wiedzy i znajomości jego terminu.
Mamy 21. wiek, możesz do niego zadzwonić.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Lidder pisze:
Smiechu pisze:Niech Broda się wypowie, bo nie chcę planować swojej imprezy bez wiedzy i znajomości jego terminu.
Mamy 21. wiek, możesz do niego zadzwonić.
Owszem mamy, ale po co mam dzwonić - chyba tylko po to by usłyszeć od niego: Zobacze co da się zrobić

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Śmiechu wyprzedzasz swój wiek! Już wiesz co się stanie, gdy zadzwonisz. Szacun :D

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Panowie, raz dwa trzy szybkie pytanie. Na 95% mam tą samą szkołę co zimą na termin 7-8 września, poprzedni weekend ma tą wadę że 1 września jest magicznym terminem w szkołach i nie można ich wynająć często. Jeżeli nie usłyszę tutaj litanii bluzgów pod swoim adresem będę klepał ten termin na poznańskiego mastera. Psuje mi to nazwę, ale cóż tam. Warunki takie same jak w zeszłym roku, czyli brak noclegu na sali i nocleg ogarniany w hostelach (najprawdopodobniej z pominięciem tego co zimą nie ogarnął rezerwacji).

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

A kiedy wkońcu Silesian?
Wisła Kraków.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Silesian jest 28-29 z tego co pisał Lidder.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

nie wiem czy jest sens robić 2 a=mastery we wrzesniu - jeżeli LL nie będzie miała nic przeciwko, jestesmy w stanie wycofać wrocławską imprezę...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

niech sie wypowiedza ludzie - opcja jest i ona ulatwia caly terminarz.

Ja nie mam nic pzeciwko.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

dzięki temu byłby luxny terminarz. ale tak jak Śmiechu mówi - co Wy na to?

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Ja nie mam nic przeciwko 2x Wrzesień. Luźny miesiąc w sumie.

pozdrawiam
Furion

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Podobało mi się ostatnio we Wrocławiu ale 2 mastery we wrześniu spowodują bardzo słabą frekwencję i jestem tego pewien, sam na 100% nie pojadę do Poznania jesli bedzie we wrześniu.
Dla dobra sprawy myślę że lepiej było by wycofać Wrocław ale to tylko moje zdanie :)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Obawiam się jednak, że sporo osób ze względu na prace choćby czy nawet kasę będzie musiało jeden wyjazd we wrześniu odpuścić. Ja na przykład.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Ja z chęcią wybral bym się do wrocka :), a ściskając 2 mastery we wrześniu efektywnie skeraca się ligę w zasadzie do końca listopada. ja tam lubie grudniowy termin mastera...
xYz

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

lohost pisze:ludzie sie wypowiedzieli w glosowaniu, chyba wiedzieli na co sie decyduja, pozniej bylo glosowanie odnosnie zaliczanych masterow itd... nikt nie zglaszal nic przeciw. o ludzi sie nie martwcie, a przynajmniej sie nie zaslaniajcie.
jesli organizacyjnie jestescie niewydolni to po prostu powiedzcie...wielkiej afery nie bedzie przeciez, normalna rzecz.
na szczęście Olsztyn wielokrotnie udowodnił, że robi świetne mastery.

Nie widzisz różnicy między stanem z czasu głosowania a z chwili tworzenia kalendarza imprezy?

A do reszty: Nie jest prawdą, jakobyśmy próbowali wywinąć się z organizacji mastera bo nie damy rady. W Babicach razem ze Śmiechem rozmailiśmy, że jak pojawi się problem to zrobimy najwyżej coin flipa kto odpuszcza! A każdy kto był na tych kilku turniejach we Wrocławiu - wie, że znamy się na robocie.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Dmtrij pisze:
Nie widzisz różnicy między stanem z czasu głosowania a z chwili tworzenia kalendarza imprezy?
I tu tkwi problem, gdyż założenie tej ilości Masterów nie przewidziało opcji w postaci że pomiędzy jednym i drugim będzie 1.5 miesiąca różnicy.
Dmtrij pisze:W Babicach razem ze Śmiechem rozmawialiśmy, że jak pojawi się problem to zrobimy najwyżej coin flipa kto odpuszcza!
Nie w Babicach a w Gdańsku

Ja mógłbym zaryzykować opcje Grudniową, ale u mnie jest pare oczywistych niedogodności:
- nie mam spania na sali tylko w remizie gdzie przy zimowych warunkach nie jest tam dostatecznie ciepło, a jakby tego było mało znając was nanosicie w ch... sniegu i błota do salki :D
- tawerna dla chlorów jest troszkę oddalona od miejsca spania jak i turnieju, oraz ze względów zimowych jest ona mega oblegana w soboty przez tubylców :D

Gdyby nie te jakże proste problemy brałbym terin Grudnia w ciemno, ale logistycznie może wypaść mi klapa, czego nie zaryzykuje.

ODPOWIEDZ