Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Re: Nowe HE

Post autor: Klafuti »

Rabsp pisze:Nie zrobią WL na lwach, bo duża część graczy zrobiła już konwersje takich modeli i by się aż tak dobrze nie sprzedawały oryginalne modele GW. Bardziej prawdopodobne są "demidragony" :lol2:
Czyli coś z dupy, ale must have, bo będzie przegięte.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

jednostka Drake-ów była wprowadzona w 6 edycji w dodatku/kampanii, teraz moli by do niej po prostu wrócić.
A fluff HE można po prostu zmienić czy posunąć historię do przodu -> "wielkie przebudzenie smoków".
Obrazek

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

To jest idea pokutująca od ładnych paru lat, a nie coś z dupy. Z tego co wiem, zavetowana w czasie pisania obecnego booka, ze względu na domniemaną przegiętość.

Fajnie by było zobaczyć kilka jaszczurek, ale osobiście czekam raczej na urozmaicenie działów core/rare/hero. Powrót SH do core brzmi wyśmienicie :D Mogli by spiry jeszcze ugrywalnić.

Awatar użytkownika
Lucyfer
Chuck Norris

Post autor: Lucyfer »

Belaner7 pisze:To jest idea pokutująca od ładnych paru lat, a nie coś z dupy. Z tego co wiem, zavetowana w czasie pisania obecnego booka, ze względu na domniemaną przegiętość.

Fajnie by było zobaczyć kilka jaszczurek, ale osobiście czekam raczej na urozmaicenie działów core/rare/hero. Powrót SH do core brzmi wyśmienicie :D Mogli by spiry jeszcze ugrywalnić.
Speary są dobre tylko za drogie, jak by były tańsze to byłby git.
Fajnie by było zobaczyć jakiegoś potwora w rare.
Może charioty ugrywalnią [-o<
Obrazek

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Nom, dlatego mówię o ugrywalnieniu :P

A same drake-i nie były jednostką w pełnym rozumieniu, ale pojedynczymi monsterami w rare, z górą która mogła brać itemy. Z tego co zrozumiałemz plotek, to nie jest powrót do tej idei

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Drake'i były unitem od 1-3 w unicie z tym, że każdy model mógł latać osobno. A to że każdy mógł brać przedmioty to była bardziej specyfika całego dodatku ("Wojna o brodę") - tam prawie każdy mógł brać magiczne przedmioty a limity na nie były jeszcze powiększone.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Ja miałem nadzieje na drejki w 7ed :)
Może ta edycja je przynisie. Cóż to by był za piekny widok widząc tyle szybujących smoków i spadających na wroga niczym grom.
To HE szykują się wg tych plotek jako bardzo manewrowa, szybka armia z ogromnym uderzeniem. Podoba mi się no i szok, że wchodzimy na miejsce Dwarfów :D
W ogóle dziś jest piatek trzynastego i takie szczęscie widzieć jakieś w miarę sensowne plotki o elfikach :D
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Lucyfer
Chuck Norris

A skąd macie te plotki? Wiadomo już kto będzie po WoCH?
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

parę postów wyżej ejst link na warseera :roll:
F.N.

Awatar użytkownika
Lucyfer
Chuck Norris

Kosa pisze:parę postów wyżej ejst link na warseera :roll:
Sry, nie zuważyłem, zmęczony jestem :roll:

Takie pytanie do Asassello, odkłódkujesz mój temet: "Koncert życzeń"?
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Lucyfer pisze: Takie pytanie do Asassello, odkłódkujesz mój temet: "Koncert życzeń"?

niet :P
pozwolę się wtrącić bo wiem co sądzi o tego typu tematach Asassello:mrgreen:
F.N.

Awatar użytkownika
Lucyfer
Chuck Norris

Kosa pisze:
Lucyfer pisze: Takie pytanie do Asassello, odkłódkujesz mój temet: "Koncert życzeń"?

Oj tam! oj tam! Jak ja zakładałem to od razu kłódka, jak ktoś inny to nie ma nic...

PS. Mam nadzieje że ASF zostanie...
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Cieszmy się tymi nowinami :)

Ojć, to tym bardziej musze pomykać póki czas na Arcymagu, bo pózniej mam nadzieję, że nie będzie okazji i będzie jedyny słuszny wybór w naszej armi :twisted:
Wtedy ogranie smokiem sie przyda i HE odnajdą swą potęgę przed czasów Wojny o Brodę ;)
F.N.

Awatar użytkownika
Lucyfer
Chuck Norris

Mimo wszystko ja też się ciesze, bo nowe booki są ciekawe, mam tylko nadzieje że nie skończy się jak u ogrów: 5+5 murfangów i koniec...
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Lucyfer pisze:Mimo wszystko ja też się ciesze, bo nowe booki są ciekawe, mam tylko nadzieje że nie skończy się jak u ogrów: 5+5 murfangów i koniec...
ja bym tam nie narzekał :D

Star dragon (pewnie jeszcze bardziej wypasiony), BSB na smoku, jakiś mag z czymś antymagicznym(może też na smoku? :D , masa silverów, 2x5 jakies smokocośpodobnakawaleria :D
F.N.

Awatar użytkownika
Lucyfer
Chuck Norris

Kosa pisze:
Lucyfer pisze:Mimo wszystko ja też się ciesze, bo nowe booki są ciekawe, mam tylko nadzieje że nie skończy się jak u ogrów: 5+5 murfangów i koniec...
ja bym tam nie narzekał :D

Star dragon (pewnie jeszcze bardziej wypasiony), BSB na smoku, jakiś mag z czymś antymagicznym(może też na smoku? :D , masa silverów, 2x5 jakies smokocośpodobnakawaleria :D
To może od razu zmienią nazwe z High Elves na High Dragons?

Przeraża minie wizja 8 magicznych przedmiotów... He mają dużo fajnych zabawek i szkoda by to stracić...
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Kosa pisze:
Zrobimy mały wyjątek.
Jako że jest szansa na HE już niedługo to tymczasowo odblokuje temat, ale jak ktoś zacznie robić koncert życzeń w tym temacie a w tamtym zaczną się pojawiać plotki to jeden temat zniknie!
Obrazek

Awatar użytkownika
Lucyfer
Chuck Norris

Asassello pisze:
Kosa pisze:
Zrobimy mały wyjątek.
Jako że jest szansa na HE już niedługo to tymczasowo odblokuje temat, ale jak ktoś zacznie robić koncert życzeń w tym temacie a w tamtym zaczną się pojawiać plotki to jeden temat zniknie!
Jej! Udało się! Freedom! :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Ja bym nie liczył na to że HE wyjdą po Wochu, z tyh plotek nic nie wynika takiego. A jeżeli zaczynają dopiero pisać podręcznik to zajmie im to więcej niż pół roku (vide daty na podręczniku ogrów który wyciekł do sieci).
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Nie psuj zabawy Sevi :mrgreen:

ODPOWIEDZ