Czyli coś z dupy, ale must have, bo będzie przegięte.Rabsp pisze:Nie zrobią WL na lwach, bo duża część graczy zrobiła już konwersje takich modeli i by się aż tak dobrze nie sprzedawały oryginalne modele GW. Bardziej prawdopodobne są "demidragony"
Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE
jednostka Drake-ów była wprowadzona w 6 edycji w dodatku/kampanii, teraz moli by do niej po prostu wrócić.
A fluff HE można po prostu zmienić czy posunąć historię do przodu -> "wielkie przebudzenie smoków".
A fluff HE można po prostu zmienić czy posunąć historię do przodu -> "wielkie przebudzenie smoków".

To jest idea pokutująca od ładnych paru lat, a nie coś z dupy. Z tego co wiem, zavetowana w czasie pisania obecnego booka, ze względu na domniemaną przegiętość.
Fajnie by było zobaczyć kilka jaszczurek, ale osobiście czekam raczej na urozmaicenie działów core/rare/hero. Powrót SH do core brzmi wyśmienicie
Mogli by spiry jeszcze ugrywalnić.
Fajnie by było zobaczyć kilka jaszczurek, ale osobiście czekam raczej na urozmaicenie działów core/rare/hero. Powrót SH do core brzmi wyśmienicie

Speary są dobre tylko za drogie, jak by były tańsze to byłby git.Belaner7 pisze:To jest idea pokutująca od ładnych paru lat, a nie coś z dupy. Z tego co wiem, zavetowana w czasie pisania obecnego booka, ze względu na domniemaną przegiętość.
Fajnie by było zobaczyć kilka jaszczurek, ale osobiście czekam raczej na urozmaicenie działów core/rare/hero. Powrót SH do core brzmi wyśmienicieMogli by spiry jeszcze ugrywalnić.
Fajnie by było zobaczyć jakiegoś potwora w rare.
Może charioty ugrywalnią

Drake'i były unitem od 1-3 w unicie z tym, że każdy model mógł latać osobno. A to że każdy mógł brać przedmioty to była bardziej specyfika całego dodatku ("Wojna o brodę") - tam prawie każdy mógł brać magiczne przedmioty a limity na nie były jeszcze powiększone.

Ja miałem nadzieje na drejki w 7ed 
Może ta edycja je przynisie. Cóż to by był za piekny widok widząc tyle szybujących smoków i spadających na wroga niczym grom.
To HE szykują się wg tych plotek jako bardzo manewrowa, szybka armia z ogromnym uderzeniem. Podoba mi się no i szok, że wchodzimy na miejsce Dwarfów
W ogóle dziś jest piatek trzynastego i takie szczęscie widzieć jakieś w miarę sensowne plotki o elfikach

Może ta edycja je przynisie. Cóż to by był za piekny widok widząc tyle szybujących smoków i spadających na wroga niczym grom.
To HE szykują się wg tych plotek jako bardzo manewrowa, szybka armia z ogromnym uderzeniem. Podoba mi się no i szok, że wchodzimy na miejsce Dwarfów

W ogóle dziś jest piatek trzynastego i takie szczęscie widzieć jakieś w miarę sensowne plotki o elfikach

parę postów wyżej ejst link na warseera 

Lucyfer pisze: Takie pytanie do Asassello, odkłódkujesz mój temet: "Koncert życzeń"?
niet

pozwolę się wtrącić bo wiem co sądzi o tego typu tematach Asassello:mrgreen:
Cieszmy się tymi nowinami 
Ojć, to tym bardziej musze pomykać póki czas na Arcymagu, bo pózniej mam nadzieję, że nie będzie okazji i będzie jedyny słuszny wybór w naszej armi
Wtedy ogranie smokiem sie przyda i HE odnajdą swą potęgę przed czasów Wojny o Brodę

Ojć, to tym bardziej musze pomykać póki czas na Arcymagu, bo pózniej mam nadzieję, że nie będzie okazji i będzie jedyny słuszny wybór w naszej armi

Wtedy ogranie smokiem sie przyda i HE odnajdą swą potęgę przed czasów Wojny o Brodę

ja bym tam nie narzekałLucyfer pisze:Mimo wszystko ja też się ciesze, bo nowe booki są ciekawe, mam tylko nadzieje że nie skończy się jak u ogrów: 5+5 murfangów i koniec...

Star dragon (pewnie jeszcze bardziej wypasiony), BSB na smoku, jakiś mag z czymś antymagicznym(może też na smoku?

To może od razu zmienią nazwe z High Elves na High Dragons?Kosa pisze:ja bym tam nie narzekałLucyfer pisze:Mimo wszystko ja też się ciesze, bo nowe booki są ciekawe, mam tylko nadzieje że nie skończy się jak u ogrów: 5+5 murfangów i koniec...
Star dragon (pewnie jeszcze bardziej wypasiony), BSB na smoku, jakiś mag z czymś antymagicznym(może też na smoku?, masa silverów, 2x5 jakies smokocośpodobnakawaleria
Przeraża minie wizja 8 magicznych przedmiotów... He mają dużo fajnych zabawek i szkoda by to stracić...
Zrobimy mały wyjątek.Kosa pisze:nietLucyfer pisze: Takie pytanie do Asassello, odkłódkujesz mój temet: "Koncert życzeń"?
Jako że jest szansa na HE już niedługo to tymczasowo odblokuje temat, ale jak ktoś zacznie robić koncert życzeń w tym temacie a w tamtym zaczną się pojawiać plotki to jeden temat zniknie!

Jej! Udało się! Freedom!Asassello pisze:Zrobimy mały wyjątek.Kosa pisze:nietLucyfer pisze: Takie pytanie do Asassello, odkłódkujesz mój temet: "Koncert życzeń"?
Jako że jest szansa na HE już niedługo to tymczasowo odblokuje temat, ale jak ktoś zacznie robić koncert życzeń w tym temacie a w tamtym zaczną się pojawiać plotki to jeden temat zniknie!

Ja bym nie liczył na to że HE wyjdą po Wochu, z tyh plotek nic nie wynika takiego. A jeżeli zaczynają dopiero pisać podręcznik to zajmie im to więcej niż pół roku (vide daty na podręczniku ogrów który wyciekł do sieci).
Wisła Kraków.