Nihil novi - Finał 4CT - Radom 30 VI 2012
Re: Nihil novi - Finał 4CT - Radom 30 VI 2012
Dopisani, przypominam o ID, będą potrzebne by wyniki zgłosić.
Co to za kolo z tego Gąsiora, nie dość że cichaczem przemycił posta z swoim Id, to jeszcze się czepia
.
Poprawione

Poprawione

ten sam który wypożycza ci dwóch swoich żołnierzy do składu Kanady na ETC, także wpisuj ID albo zamknę ich w piwnicy i nigdzie nie pojadąKanadian pisze:Co to za kolo z tego Gąsiora, nie dość że cichaczem przemycił posta z swoim Id, to jeszcze się czepia.
Poprawione

Niestety poprawiłem dawno temu

Wygląda na to że tym razem nie będzie, musiałem je przegapić, a nie będę teraz zmieniał regulaminu.
Dotarcie (również w pierwszym poście) z Dworca PKP oraz PKS, to najlepiej na piechotę ok 5 min, spaceru.
Liceum Akademickie w Radomiu
ul. kard. S. Wyszyńskiego 6 (I piętro),
26-600 Radom

Dotarcie (również w pierwszym poście) z Dworca PKP oraz PKS, to najlepiej na piechotę ok 5 min, spaceru.
Liceum Akademickie w Radomiu
ul. kard. S. Wyszyńskiego 6 (I piętro),
26-600 Radom

Jeszcze ID przydało by się podać
- White Lion
- Kretozord
zamierzasz Waldi malować w trakcie ?Waldi pisze:Kiedy będą zliczane punkty z hobbistyki? Po wszystkich 3 bitwach, czy po 2? albo 1 bitwie?

Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Dopisani.
Puchary już czekają, ale przyznam że nie widziałem jeszcze.
Raczej po bitwach będą dodane punkty.
Puchary już czekają, ale przyznam że nie widziałem jeszcze.
Raczej po bitwach będą dodane punkty.
Miło będzie gościć 

Czy to znaczy, ze mam obowiazek posiadania podrecznika glownego? JokeKanadian pisze:
3. Akcesoria (0-5)
a. Miarka +1
b. kostki +1
c. zasady +1
d. niezbędne wzorniki +1
e. podręcznik armijny +1

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".