Napisałem, że taki kawałek blachy wygląda jak kartka a nie jest kartką.kartka papieru nie przyciągnie magnesa neodymowego
Jasne, ale na jednolitym trayu dużo łatwiej zmierzyć odległości do jednostki, jak przygotowuje się oddziały to z reguły się stara by figurki stały równo w szeregach i żeby podstawki były dopasowane i nie zachodziły na siebie.Jeśli trafisz na grę z kimś kto gra dla punktów/zwycięstwa, a nie dla przyjemności, to UWIERZ - będzie się kłócił o te kawalątki cala nawet, gdy regiment stoi na jednym treju.
Tray jest częścią armii w tym momencie i jeżeli ktoś wystawia dopieszczoną figurkę na kawałku blachy to wygląda to co najmniej śmiesznie i jak napisałem wyżej niewiele lepiej niż kartka papieru pod oddziałem.trej NIE ma WYGLĄDAĆ, tylko być PRAKTYCZNY
Przyznam, że nie czytałem całego tematu, zaciekawił mnie tylko tytuł filmiku. Na przyszłość zostawię komentarz pod filmikiem.tego typu komentarze/sugestie bardzo proszę zostawiać w komentarzach pod filmem na YouTube - parę postów wcześniej o tym pisałem i proszę to uszanować
Na pewno taki gotowy tray wygląda dużo lepiej niż blacha podłożona pod oddział (nota bene blachy od Ciebie ):
//Edit
@down
Na zdjęciach wygląda to faktycznie słabo, na żywo wygląda naprawdę fajnie. Szczególnie jak stoi tak ładnie cała armia.skinki na super skirmiszowym treju z trawką
Jak napisałem wyżej jest i to z blachy od CiebieTwój trej przecież (chyba) też jest z blachy (a jeśli nie to się do niczego nie nadaje
Biorąc pod uwagę Twoje blachy w tych trayach jesteś w WIELKIM błędzie. Następne też będę zamawiał u Ciebie, jestem z nich zadowolony.zalatuje mi to trochę (ufam, iż jestem w błędzie) antyreklamą
W sumie nie zwróciłem też uwagi, że to w targowisku, przepraszam za sztuczne podbijanie.