Moderator: misha
, a Ja na to "Ja i tak oponuje za tym aby wpakować w niego zombi" A to jest chyba według definicji 1. «być odmiennego zdania» Czy się mylę?Skolim pisze:(...)Co do sprawy Treemana. Chłopak jest drogi, ale zdecydowanie wart swej ceny. Jednakże wydaje mi się że 10 BK z trafiniem na 3+ ma szansę go zabić(...)
Masz u mnie browarEldritch pisze:Uważam, że najtrudniejszym przeciwnikiem jest inteligentny gracz, nie zaś jakaś konkretna armia. Pomijając naprawdę przegięte rozpiski liczy się człowiek i jego umiejętność myślenia.
mozesz mi to wyjasnic? nie gram VC ale to chyba najlatwiejszy klocek do zdjecia... nie maja szans z kawa? czy nawet ze szkieletami? bo qrna masa ich zalejesz a one co? w koncu bedzie outnomber fear...Drwal pisze:Ja to mam najwieksze problemy ze skavami i O&G bo jest ich dużo. W O&G największe problemy mi sprawiają night gobliny (jak pewnie każdemu) trochę za bardzo ich przegieli. Potrafią przyjąć na klatę każdą szarżę a jak sie nie przebijesz to ugrzęźniesz tam pewno do końca bitwy.