PMOTM 2 - saurus scar-veteran on foot (update: 24.06.)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
jakby wszystkie foty byly jak ta pierwsza byloby zajefantastycznie a tak to foty psuja efekt ... moze popracujesz nad fajnymi jasnymi showkejsowymi fotami
pozdro - jak to zrobisz masz moj glos 

Ja się ciekawię czy Mapet zdobędzie 100% głosow, bo że wygra to jestem niemal pewien. 

Model jest mega odpicowany. Miażdzy. Morduje. Gniecie. Rzezi. Roznosi.
Przyczepiłbym się tylko do kąta nachylenia. Wygląda ciutkę tak, jakby miał się zaraz z tym sztandarem do tyłu glebnąć. Ale bardzo możliwe że to wina zdjęć.
Szacun.
Przyczepiłbym się tylko do kąta nachylenia. Wygląda ciutkę tak, jakby miał się zaraz z tym sztandarem do tyłu glebnąć. Ale bardzo możliwe że to wina zdjęć.
Szacun.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
próbowałem zrobić te bliki czy jak tam to się zwie...rozumiem, że chodzi o białe plamy... jedank wyglądało to jakoś słabo więc sobie odpuściłem... powiedzmy, że to jadeit(ma tłusty połysk) ,a nie szmaragd... może jak poćwicze to kiedyś mi wyjdą... narazie nie będę ryzykował[/url]Robacek pisze:jezeli to szmaragdy to bardzo mi brakuje blikow:( teraz totem wogole nie ma materii kamieni szlachetnych. konwersja bardzo fajna.
no no pieknie ci to wyszlo
jedyne do czego sie moge przyczemic to te wonsze tak dziwnie nienaturalnie zwisaja zaslaniajac figurke ale reszta ok ok i jeszcze raz zawalista
no i masz moj glos ]:-> niekt nie pobije dobrego sauruskiego bsb moge sie zalorzyc
jedyne do czego sie moge przyczemic to te wonsze tak dziwnie nienaturalnie zwisaja zaslaniajac figurke ale reszta ok ok i jeszcze raz zawalista
no i masz moj glos ]:-> niekt nie pobije dobrego sauruskiego bsb moge sie zalorzyc
Przez takich jak wy człowiek ma kompleksy, zbóje jedne.... Zwłaszcza jak mówicie że malować nie potraficie! 
Genialny! (jeszcze tego epitety chyba tu nie było
)

Genialny! (jeszcze tego epitety chyba tu nie było

Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie