master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA

Post autor: PiotrB »

kudłaty pisze:1.Shadowblade nie jest się wstanie wystawić ani w kowadle, ani w kotle, gdyż musi wymienić jeden model na podstawce 20x20 lub 25x25, a tam nie ma żadnego takiego obecnie.
8) Shadowblade ma wyraźnie napisane w opisie ,że MOŻE ZASTĄPIĆ model obsługi każdej maszyny wojennej - strona 68 podręcznika DE.

I tu jest pułapka albowiem kowadło na Euro jest maszyną wojenną - zgodnie z powyższą argumentacją Kudłatego nie mógłby się w żadnej maszynie wystawić bo przecież teraz maszyny nie mają obsługantów a są to tylko znaczniki :mrgreen:
Jeśli tak to jest interpretowane to rzeczywiście nie ma o co robić szumu i nikt nie wystawi szacownego mistrza assaynów:)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

obawiam się, że nie wystawi się w żadnej maszynie - czyli problem się skończył?
Większe problemy w DE są niż shadowblade
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

yedee
Mudżahedin

Post autor: yedee »

Harry the Hammerer z WD dopuszczony?

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Dymitr pisze:obawiam się, że nie wystawi się w żadnej maszynie - czyli problem się skończył?
Większe problemy w DE są niż shadowblade
Eeee tam! :) Kurcze, najchetniej zmiescilbym krolowa wiczek i lokhira, ale kusi mnie model za 920 punktow :twisted:
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Pożyczę 60 witchek i drugi kocioł :mrgreen:

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Druthu UK WD310

Dopuszczony rozumiem ?
xYz

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

kudłaty pisze:
2.Jak ktoś chce grać jakimś niestandardowym specjalem, niech mi wyśle zasady na maila oraz ich źródło. Wiadomo, że jak nie są z oficjalnej publikacji GW to nie warto ich wysyłać, nie chodzi o to by pisać swoich ale kilku było w white dwarfach i nie mam do nich zasad więc nie dodawałem ich tutaj.

Czy wy ludzie naprawdę nie czytacie? Wyślijcie zasady tych modeli z WD do Kudłatego i on zadecyduje a nie co chwile pytanie czy to z WD dopuszczone czy to i tamto...
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Jak by znajdowały się takie adnotacje w pierwszym poście mógłby zrozumieć Twą irytacje.
xYz

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Złożę ten post ma porządnie, ale potrzebuję chwilę czasu. Dodałem harrego the hammera.

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

Post autor: rudobrody79 »

Jankiel pisze: Z dupy ta Twoja lista z całym szacunkiem.
na pewno potrzebna jest aktualizacja nie tylko na ten ale i na kolejne turnieje, dopuszczając lub ucinając niektórych specjalnych bohaterów.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Ciekawy turniej, ale ja podziękuję :wink:

Trochę śmiesznie, że można wystawić malekita, a nie można zwykłej syreny.... :D
{edit} tu był mój błąd :oops:

Sam pomysł na turniej fajny, ale IMO powinienneś sam napisać jakieś ograniczenia, bo stare euro + speciale to może coś dziwnego powychodzić, ale przynajmniej fun będzie :wink:

trzymajcie się i powodzonka z turniejem! :wink:
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2012, o 18:29 przez Cauliflower, łącznie zmieniany 1 raz.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

o ile dobrze zrozumiałem akurat dopakowanego GD czy smoka na wypasie można wystawić:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Durin pisze:o ile dobrze zrozumiałem akurat dopakowanego GD czy smoka na wypasie można wystawić:)
Racja!!!

Zwracam honor, czytałem na szybko i myślałem, że tyczy się to tylko special charaktera, co wydało mi się bez sensu :wink:

A tak to nawet fajnie można się pobawić :wink:
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Co z rzucaniem czarów? 6 kości, 5 kości (shadow, death 4) czy bez ograniczeń?

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

ETC
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Zagram Karlem? Kiedy będzie wiadomo co z imperium?
Co z oceną hobbystyczną?
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Ocena taka sama jak rok temu, zamieszczam w pierwszym poście. Imperium, ja tylko dorwę booka.

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

Pewnie nikt Karla Franza na smoku nie ma pożyczyć co? albo chociaż konno? Albo Baltazara Gelta?

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Gelta nie ma sprawy-pożyczę :)... Karlem na smoku sam polatam - jeśli będzie wolno ! - choć Deathcalw teraz też jest sensowny:)
Obrazek

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

Czy to będzie na PGA?

ODPOWIEDZ