Ciupagą w łeb VANAHEIM 27.10.2012
Re: Ciupagą w łeb VANAHEIM 27.10.2012
tzn ? Będziemy stali sobie na barana? Z góry mówię - ja na polu nie gram bo jest zimno i tam palą...
Pf... już, że na polu. Jakaś inna alternatywa? Ale jak chcesz Piotrze to i koksownik można przytaszczyć, będzie Ciepło jasno i przytulnie.
Poza tym in nas więcej tym lepiej, z perspektywy 3ciej osoby turnieje pacynkowe wygladaja mniej więcej tak:
http://www.wiocha.pl/563949,Gejoza
Dibo jesteś zapisany - mighty dread 13th position on the list.
Poza tym in nas więcej tym lepiej, z perspektywy 3ciej osoby turnieje pacynkowe wygladaja mniej więcej tak:
http://www.wiocha.pl/563949,Gejoza
Dibo jesteś zapisany - mighty dread 13th position on the list.
xYz
ma być 7 stopni ciepła a w nocy -1 więc wieczorem koło 18 będzie już naprawdę zimno...
Przestań się wygłupiać i podejdź do sprawy poważnie i odwołaj to całą "chmurkę" tyle masz miejsca co w sklepie - koniec kropka.
Przestań się wygłupiać i podejdź do sprawy poważnie i odwołaj to całą "chmurkę" tyle masz miejsca co w sklepie - koniec kropka.
Co za gość. Pomyśl Piotrze logicznie. Poza tym zerknij z laski swojej na ta pierwsza stronę, bo ja od założenia tematu nie widziałem tam możliwości gry "pod chmurką". Właśnie ze względu na fakty które przytoczyłeś.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2012, o 20:23 przez Gremlin, łącznie zmieniany 1 raz.
xYz
To upieraj się przy swoim. Po rozmowie z Bartkiem dzisiaj śmiem twierdzić, że mam 4ry miejsca więcej w kanciapie obok wejścia - oczywiście o ile będzie taka potrzeba.
xYz
Istnieje cień szansy że jednak się pojawię - zapisz mnie - Sevi OK
Mam nadzieję że to dodatkowe miejsce jakoś wypali - ale proszę pamiętać że tam jest potrzebne oświetlenie i generalne porządki..
Mam nadzieję że to dodatkowe miejsce jakoś wypali - ale proszę pamiętać że tam jest potrzebne oświetlenie i generalne porządki..
Wisła Kraków.
Już jest tam czyściej, światełko będzie. Szału ni ma, bo jest to opcja rezerwowa, tak jak pisałem wcześniej. Glównie z myślą dla osób które już te X kilometrów przejechało. V w obecnym kształcie jest małe, to każdy wie, a przy aurze jaka panuje za oknami staje się jeszcze mniejsze. Część osób nie przyjdzie, i jest to wliczone. ALE gdyby mieli wyjątkowo przybyć wszyscy zapisani to jest jakaś opcja "jak by co". I tak należy traktować te dodatkowe miejsca.Sevi pisze:
Mam nadzieję że to dodatkowe miejsce jakoś wypali - ale proszę pamiętać że tam jest potrzebne oświetlenie i generalne porządki...
Mam nadzieje, że trochę to rozjaśniłem, by nie było już nikomu niepotrzebnego szumu.
xYz
Przybęde chyba że juz cos na prawde mi na to nie pozwoli. Na piwo też przejść się moge, dlaczego by nie? Skoro już mowa o moim braku duszy to w przeciwienstwie do was ja nie będe się smażył w piekle ;] Bo z tego co "naucza" kościoł do tego drugiego miejsca zwanego niebem dużo ciężej się dostać Jednak jeszcze nie wiem czym przybęde choć rozpiski już mam musze jednak zdecydować czym przybyć.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ja nie wiem co wy obaj z bratem palicie w tym lesie ale to na pewno nie jest zwykłe ognisko...
Ja w kwestii formalnej - PRZYPOMINAM szanownym organizatorom że errat z Power Scrolla już nie funkcjonuje - dlatego proponuje go zbanować
Ja w kwestii formalnej - PRZYPOMINAM szanownym organizatorom że errat z Power Scrolla już nie funkcjonuje - dlatego proponuje go zbanować
Tak jak pisze w podręczniku
Wisła Kraków.
Głos ludu, jest głosem decydującym, zatem niech i tak będzie.PiotrB pisze:Ja nie wiem co wy obaj z bratem palicie w tym lesie ale to na pewno nie jest zwykłe ognisko...
xYz
Dokładnie.
Wisła Kraków.
Co za ludzie... jest to przegięte, ale czy aż tak by banować?
Tym bardziej, że ciężko będzie wrzucić przegięte czary z 2go levelowego maga. Trzeba je wylosować, a później rzucić CV.
Tym bardziej, że ciężko będzie wrzucić przegięte czary z 2go levelowego maga. Trzeba je wylosować, a później rzucić CV.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2012, o 17:19 przez Gremlin, łącznie zmieniany 1 raz.
xYz