Ciupagą w łeb VANAHEIM 27.10.2012

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: Ciupagą w łeb VANAHEIM 27.10.2012

Post autor: PiotrB »

tzn ? Będziemy stali sobie na barana? Z góry mówię - ja na polu nie gram bo jest zimno i tam palą...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Gremlin - tak jak mówiłem na "Styrchu" nie jadę w następny weekend do Dębicy wiec będę na turnieju.

Bartek Dibo Drajewicz ID: 2828 Armia: Kozy !!
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

no proszę Was - 26 osób w V ? To po prostu nie jest możliwe...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Gdzie to chcesz pomieścić? Ja na polu też nie będę grał
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Pf... już, że na polu. Jakaś inna alternatywa? Ale jak chcesz Piotrze to i koksownik można przytaszczyć, będzie Ciepło jasno i przytulnie.

Poza tym in nas więcej tym lepiej, z perspektywy 3ciej osoby turnieje pacynkowe wygladaja mniej więcej tak:
http://www.wiocha.pl/563949,Gejoza

Dibo jesteś zapisany - mighty dread 13th position on the list.
xYz

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

ma być 7 stopni ciepła a w nocy -1 więc wieczorem koło 18 będzie już naprawdę zimno...
Przestań się wygłupiać i podejdź do sprawy poważnie i odwołaj to całą "chmurkę" tyle masz miejsca co w sklepie - koniec kropka.
Obrazek

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Co za gość. Pomyśl Piotrze logicznie. Poza tym zerknij z laski swojej na ta pierwsza stronę, bo ja od założenia tematu nie widziałem tam możliwości gry "pod chmurką". Właśnie ze względu na fakty które przytoczyłeś.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2012, o 20:23 przez Gremlin, łącznie zmieniany 1 raz.
xYz

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

myślę logicznie - gościu - masz 20 miejsc.
Obrazek

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

To upieraj się przy swoim. Po rozmowie z Bartkiem dzisiaj śmiem twierdzić, że mam 4ry miejsca więcej w kanciapie obok wejścia - oczywiście o ile będzie taka potrzeba.
xYz

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Istnieje cień szansy że jednak się pojawię - zapisz mnie - Sevi OK

Mam nadzieję że to dodatkowe miejsce jakoś wypali - ale proszę pamiętać że tam jest potrzebne oświetlenie i generalne porządki..
Wisła Kraków.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Sevi pisze:
Mam nadzieję że to dodatkowe miejsce jakoś wypali - ale proszę pamiętać że tam jest potrzebne oświetlenie i generalne porządki...
Już jest tam czyściej, światełko będzie. Szału ni ma, bo jest to opcja rezerwowa, tak jak pisałem wcześniej. Glównie z myślą dla osób które już te X kilometrów przejechało. V w obecnym kształcie jest małe, to każdy wie, a przy aurze jaka panuje za oknami staje się jeszcze mniejsze. Część osób nie przyjdzie, i jest to wliczone. ALE gdyby mieli wyjątkowo przybyć wszyscy zapisani to jest jakaś opcja "jak by co". I tak należy traktować te dodatkowe miejsca.

Mam nadzieje, że trochę to rozjaśniłem, by nie było już nikomu niepotrzebnego szumu.
xYz

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Przybęde chyba że juz cos na prawde mi na to nie pozwoli. Na piwo też przejść się moge, dlaczego by nie? Skoro już mowa o moim braku duszy to w przeciwienstwie do was ja nie będe się smażył w piekle ;] Bo z tego co "naucza" kościoł do tego drugiego miejsca zwanego niebem dużo ciężej się dostać ;) Jednak jeszcze nie wiem czym przybęde choć rozpiski już mam musze jednak zdecydować czym przybyć.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Ja nie wiem co wy obaj z bratem palicie w tym lesie ale to na pewno nie jest zwykłe ognisko... :mrgreen:

Ja w kwestii formalnej - PRZYPOMINAM szanownym organizatorom że errat z Power Scrolla już nie funkcjonuje - dlatego proponuje go zbanować :)
Obrazek

Caledor19
Oszukista

Post autor: Caledor19 »

A jak bez erraty dziala power scroll?
Warhammer to nie jest sport

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Tak jak pisze w podręczniku :)
Wisła Kraków.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

PiotrB pisze:Ja nie wiem co wy obaj z bratem palicie w tym lesie ale to na pewno nie jest zwykłe ognisko... :mrgreen:

Ja w kwestii formalnej - PRZYPOMINAM szanownym organizatorom że errat z Power Scrolla już nie funkcjonuje - dlatego proponuje go zbanować :)
Głos ludu, jest głosem decydującym, zatem niech i tak będzie.
xYz

Syraf
Chuck Norris

Post autor: Syraf »

onie tam pjury pala a po tym ma sie niezla jazde

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

a Chalice of Darkness?? :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dokładnie.
Wisła Kraków.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Co za ludzie... jest to przegięte, ale czy aż tak by banować?

Tym bardziej, że ciężko będzie wrzucić przegięte czary z 2go levelowego maga. Trzeba je wylosować, a później rzucić CV.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2012, o 17:19 przez Gremlin, łącznie zmieniany 1 raz.
xYz

ODPOWIEDZ