"Trolliszek" 12.01.2013 Warszawa
Re: "Trolliszek" 12.01.2013 Warszawa
Nie no jak widzę tyle besti to ja może zmienie Armie... 

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Wysłałem rozpe z pulpitu i przez przypadek była to ta na 2600, ale na turnieju będzie ta standardowa na 2400.Cauliflower pisze:Smiechu pisze:A mnie znowu brakuje w zgłoszeniach![]()
Wyślę poraz kolejny, bo coś jest nie tak chyba z moją pocztą.
Wyślij, wyślij.
VC nie ma dodatkowych 200 punktów....![]()
![]()
-
- Kretozord
Wysyłaj bo ja sie sajduje i brakuje mi info ile masz eterykow.
A piszesz już ten program do robienia paringów, co to go w zeszłym roku po Bazylu obiecałeś?paulinka17 pisze:Wysyłaj bo ja sie sajduje i brakuje mi info ile masz eterykow.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

-
- Kretozord
Nie.JaceK pisze:A piszesz już ten program do robienia paringów, co to go w zeszłym roku po Bazylu obiecałeś?paulinka17 pisze:Wysyłaj bo ja sie sajduje i brakuje mi info ile masz eterykow.
Wyniki:

Dziękuję wszystkim za przybycie i oczywiście gratuluję graczom z top3 zajętego miejsca
Do zobaczeniu na naszych kolejnych turniejach!
PS. Osoby które wysłały wcześniej zgłoszenie (Łukasz Zabłocki, Filip Weka, Kervyn, Malfoj) mogłyby powiadomić o swojej nieobecności przed turniejem. W dobie internetu nie jest to raczej trudne.

Dziękuję wszystkim za przybycie i oczywiście gratuluję graczom z top3 zajętego miejsca

Do zobaczeniu na naszych kolejnych turniejach!
PS. Osoby które wysłały wcześniej zgłoszenie (Łukasz Zabłocki, Filip Weka, Kervyn, Malfoj) mogłyby powiadomić o swojej nieobecności przed turniejem. W dobie internetu nie jest to raczej trudne.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Znaleziono czarną czapkę!!!
-Czapka czeka u woźnego, schowana w szafce! Do odbioru w tygodniu lub za tydzień na turnieju JH.
-Osoby, które nie przychodzą mogłyby o tym powiedzieć w jakikolwiek sposób, bo przez nie musimy nosić blaty w te i spowrotem bez sensu.
-Prawdopodobnie będziemy kontynuować zwyczaj z losowaniem nagród dla "nowych" twarzy
Dzięki wszystkim za turniej, do zobaczenia na Bazylu
Ciao!
-Czapka czeka u woźnego, schowana w szafce! Do odbioru w tygodniu lub za tydzień na turnieju JH.
-Osoby, które nie przychodzą mogłyby o tym powiedzieć w jakikolwiek sposób, bo przez nie musimy nosić blaty w te i spowrotem bez sensu.
-Prawdopodobnie będziemy kontynuować zwyczaj z losowaniem nagród dla "nowych" twarzy

Dzięki wszystkim za turniej, do zobaczenia na Bazylu

Ciao!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Moja, mówiłem że szukam... Ale dziękiCauliflower pisze:Znaleziono czarną czapkę!!!

PS. Kalafior, przyznaj się jak zmienicie Italiano po tym turnieju? Po zabiciu będzie wstawał na 2+?

dzieki Lazur.Lazur pisze:Gąsior dobry come back zaliczył
fakt udało się.
1 bitwa chyba z młodym graczem WOCHu. Bśki zakrzyczały lorda i bsbka na dysku. Mój gienio siadł od kilku ataków maraduerdów. 400 punktowy oddział skullcrusherów siadł od zombie z boku....

2 bitwa z dastorem i jego CHD
lord ubił praktycznie sam cały regon krasi wraz z lordem. kadai dostał 2 krzyki=3 rany a pozniej to juz tylko siadl.20:0
3 bitwa z manfredem i LIZ
ja zacząłem otaczać jego...19:1

Dzięki za turniej.
W tym sezonie uczę się gry VC.
Tym razem 5-te miejsce.
Trafiłem na:
Guldur (Dwarfy)
pobiegłem do przodu. Bunga Bunga+masowa popychaczka w 1 turze = baaardzo szybkie szarże.
Mortis stał całą bitwę za górką. Nie dorwałem 1 maszyny i Warriorów, bo byli z drugiej strony stołu. I kowadła nie zdążyłem naruszyć.
17:3
Zielony (Bretonnia)
Zaczęło się super, ale Zielony miał sporo dobrych rzutów. A potem jakoś zaczęło się sypać i przestałem zdobywać punkty (i tu już nie tylko przez rzuty, ale też i lepszą grę przeciwnika).
8:12. Tego paringu muszę się jeszcze nauczyć.
Wasek (Dwarfy)
Znów. Mniej wyszukane, niż w 1 bitwie, wystawienie. Biegnę, biegnę, biegnę. Pierwsze 2 fazy magii - nawet nie miałem co rzucać - przeciwnik miał 2x więcej dispela niż ja
Potem się obróciło. Śmiesznie oglądać Crypt Horrory zabijające klocek Warriorów na raz (re-roll to hit) i break na 2x1
Generał przeżył ledwo co, ale w końcu się spłacił. 18:2.
Generalnie parę wniosków po tych i wcześniejszych bitwach. Vargheisty jednak więcej tracą niż zyskują.
2xBanshee to mus. Miałem na 2600, tu wyciąłem i żałuję.
BSB jednak trochę zbyt łatwo ginie. Może trzeba coś zmienić w jego złożeniu.
Mam za dużo śmiecia, który mało robi
Gąsior ma lepszą rozpiskę
W tym sezonie uczę się gry VC.
Tym razem 5-te miejsce.
Trafiłem na:
Guldur (Dwarfy)
pobiegłem do przodu. Bunga Bunga+masowa popychaczka w 1 turze = baaardzo szybkie szarże.
Mortis stał całą bitwę za górką. Nie dorwałem 1 maszyny i Warriorów, bo byli z drugiej strony stołu. I kowadła nie zdążyłem naruszyć.
17:3
Zielony (Bretonnia)
Zaczęło się super, ale Zielony miał sporo dobrych rzutów. A potem jakoś zaczęło się sypać i przestałem zdobywać punkty (i tu już nie tylko przez rzuty, ale też i lepszą grę przeciwnika).
8:12. Tego paringu muszę się jeszcze nauczyć.
Wasek (Dwarfy)
Znów. Mniej wyszukane, niż w 1 bitwie, wystawienie. Biegnę, biegnę, biegnę. Pierwsze 2 fazy magii - nawet nie miałem co rzucać - przeciwnik miał 2x więcej dispela niż ja

Potem się obróciło. Śmiesznie oglądać Crypt Horrory zabijające klocek Warriorów na raz (re-roll to hit) i break na 2x1

Generał przeżył ledwo co, ale w końcu się spłacił. 18:2.
Generalnie parę wniosków po tych i wcześniejszych bitwach. Vargheisty jednak więcej tracą niż zyskują.
2xBanshee to mus. Miałem na 2600, tu wyciąłem i żałuję.
BSB jednak trochę zbyt łatwo ginie. Może trzeba coś zmienić w jego złożeniu.
Mam za dużo śmiecia, który mało robi

Gąsior ma lepszą rozpiskę

Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Ta armia tak ma, ja w 6 tur nie rzuciłem chyba ani jednego czaru.JaceK pisze: Wasek (Dwarfy)
Znów. Mniej wyszukane, niż w 1 bitwie, wystawienie. Biegnę, biegnę, biegnę. Pierwsze 2 fazy magii - nawet nie miałem co rzucać - przeciwnik miał 2x więcej dispela niż ja![]()
Z tymi krasiami przegrałem 6:14, w pierwszej solidny remis z bestiami Wokrzego. O ostatniej bitwie nie chcę nawet pamiętać...
Wyniki wysłane do ligi w sobotę, zostaną wrzucone przy wprowadzeniu rankingu na nowy sezon.
Co to za oszukańcze paringi????Gasior pisze:dzieki Lazur.Lazur pisze:Gąsior dobry come back zaliczył
fakt udało się.
1 bitwa chyba z młodym graczem WOCHu. Bśki zakrzyczały lorda i bsbka na dysku. Mój gienio siadł od kilku ataków maraduerdów. 400 punktowy oddział skullcrusherów siadł od zombie z boku..... 18:2
2 bitwa z dastorem i jego CHD
lord ubił praktycznie sam cały regon krasi wraz z lordem. kadai dostał 2 krzyki=3 rany a pozniej to juz tylko siadl.20:0
3 bitwa z manfredem i LIZ
ja zacząłem otaczać jego...19:1
Nowy sezon, nowe armie