PrePolcon 2007 - KULTOWO HARDKOROWO DRUŻYNOWO
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Z bastionu będzie na 95% min 3 osobyDastor pisze:Czy jest ktoś chętny do pomocy przy noszeniu blatów? Okazuje się, że mało Kultowców będzie, bo połowa gdzieś jedzie lub już wyjechała.
Bastion? NBK? PG?:)
Pamiętajcie,że wejście jest wtedy za darmo;)
My i tak już mamy wejściówkę za free, bo po jednym z waszych turów blaty nosiliśmy.Dastor pisze:Czy jest ktoś chętny do pomocy przy noszeniu blatów? Okazuje się, że mało Kultowców będzie, bo połowa gdzieś jedzie lub już wyjechała.

Na jednym?! Chyba na każdym turnieju kultu, na którym byliśmy nosiliśmy blaty, ale spoko możemy i teraz korona nam z głowy nie spadnieZyraf pisze:My i tak już mamy wejściówkę za free, bo po jednym z waszych turów blaty nosiliśmy.Dastor pisze:Czy jest ktoś chętny do pomocy przy noszeniu blatów? Okazuje się, że mało Kultowców będzie, bo połowa gdzieś jedzie lub już wyjechała.

Tak w ogóle to ma ktoś pożyczyć 3 terradony, naprawdę bardzo pilne, bo trochę mi brakuje

pozdr
To mnie zmienisz bo po turnieju nie będę mógłDawid pisze:raczej po turnieju możemy wam pomóc, bo przed to nie za bardzo.

<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

proste że możesz sie odstresować Szczurze;)
przeciwnik po bitwie z Tobą pewnie też
no i dzięki wszystkim za odzew z noszeniem, napisze jak będzie wiadomo szczegóły
na pewno jednak trzeba będziesz nosić blaty zarówno w sobotę jak i w niedzielę rano!!
żeby odwieźć je z powrotem na Narbutta
elo
przeciwnik po bitwie z Tobą pewnie też
no i dzięki wszystkim za odzew z noszeniem, napisze jak będzie wiadomo szczegóły
na pewno jednak trzeba będziesz nosić blaty zarówno w sobotę jak i w niedzielę rano!!
żeby odwieźć je z powrotem na Narbutta
elo

- Shakin' Dudi
- Masakrator
proszę o dokładny rozkład czasowy bitew....nie chcę o 22 wyjeżdzac do chaty.....
echShakin' Dudi pisze:proszę o dokładny rozkład czasowy bitew....nie chcę o 22 wyjeżdzac do chaty.....
musimy sie wyrobić przed 20:45
Takie warunki dyktuje miejsce gdzie będzie turniej
po prostu musimy, nie ma innej możliwości
więc tym się nie martw, to już mój problem. Będą najwyżej karniaki za przedłużanie.
Slaneshu, jeśli pojadę Eshinem to dam Ci moje Globki, ale to nie jest jeszcze pewne...[/b]

- Shakin' Dudi
- Masakrator
czy komus brakuje osoby do teamu? Albo szuka Teamu?
TOmek MIścior Chaos Krasnale
Wojtek Tarasiuk KRasnale są wolni bo osoba na którą liczyli, że z nimi zagra wybrała inny...lepszy...team.... :/ chociaz sami chłopaki umieją grać gwarantuje
TOmek MIścior Chaos Krasnale
Wojtek Tarasiuk KRasnale są wolni bo osoba na którą liczyli, że z nimi zagra wybrała inny...lepszy...team.... :/ chociaz sami chłopaki umieją grać gwarantuje