są mocni ale nie są niezbędni, wszystko zalezy od tego co tam nowy kolega sobie zaplanuje.
Ale tak jak wspominali poprzednicy zainwestuj w bohaterów na pegazach bo to nasz główny towar exportowy. Dokup pózniej z 2 x box Dark Raidersów i ruszaj do boju
Twój kręgosłup armii powinien wygladać tak:
Lord/heros
2 x Pegaz
1/2 x czarodziejka
1 x Haga która wchodzi do klocuszka
2 x10 Dark Raiderów
1 x 30 korsarzy lub 1 x 30 witchek
3/4 x Bolce
2 x 5 Warlocow ( jeśli masz na nich pkt)
Jak zacząć?
Moderator: Yudokuno
Grałem ostatnio bitewkę z leśnymi na 2400 i muszę powiedzieć że 2x5 warlockow robi mega robotę i to chyba must have w naszej armii. Stałym hitem w tych bitwach jest jednak Morathi która z soul stealerem jest prawie niezajebywalna że się tak nieładnie wyrażę. W każdym razie Glegut wyczerpał temat IMHO.
Okoń pisze:Może Teclis ma miecz mały,
za to odbyt wytrzymały.
- IronWithin
- "Nie jestem powergamerem"
To teraz dark ridersi ;p czemu tak na nich naciskacie?
I skąd brac czarne pegazy najlepiej?
I skąd brac czarne pegazy najlepiej?
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
- IronWithin
- "Nie jestem powergamerem"
Bo pegazy rozumiem, dość mocne no i latałki
"From iron cometh strength! From strength cometh will! From will cometh faith! From faith cometh honour! From honour cometh iron!"
bleee, bretonskie nie dość ze nie klimatyczne to do tego nie ma ją nic wspolnego z "naszymi" pegazami do tego to uzycie pół środków.kangur022 pisze:najłatwiej z bretonskich
Najlepsze chyba wychodząca z koni od maruderów i skrzydeł varghaistów. Ale jest mnostwo innych kombinacji ważne zeby miały błoniaste skrzydła i róg na przedzie:P
Odnośnie Morathi - nie gram turniejowo, więc sloty jakoś mnie nie interesują, a leśne elfy nie używają dział ;p. Co do pegazów zgadzam się Glegutem, ewentualnie pegaz z Gamezona, laskę na nim można fajnie zrobić dodając płaszcz od nowych DR, a cenowo koło 6 dych, ale koń+skrzydła wyjdzie taniej ;p
Okoń pisze:Może Teclis ma miecz mały,
za to odbyt wytrzymały.