Bastion-Bazyliszek Reaktywacja, Wawa 20.04.2013
Re: Bastion-Bazyliszek Reaktywacja, Wawa 20.04.2013
ale fajnie, że było sporo nowych osób 

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Przepraszam za opcję z nieodniesieniem blatu. Mi to nie zwisało, ale po prostu się spieszyłem i najzupełniej w świecie nie pomyślałem. Następnym razem obiecuję, że odniosę 2 blatytrikk pisze:Manfred powiedział, że mu zwisają karne, a Śmiechu był smutny, że tak nisko, to skoczył dwa miejsca do góry

Tur tak jak pisałem fajny, ale ta nowa "miescówka" dość marna. Nie dało by się wrócić na stary, dobry korytarz?
Generalnie jest kwestia taka, że jak będziemy mieli koło 30 osób (z tego co mówił Kalesoner, o ile dobrze zrozumiałem) to będzie opcja korytarza, jeśli mniej to mamy tamtą salę + korytarz przed nią, żeby nie było takiego ścisku.
Release the Przemcio!
Opcja korytarza jest zawsze, zależnie od tego czy chcecie płacić więcej czy mniej.
Katechetyczna jest tańsza, korytarzyk przed nią jest dostępny dla organizatorów też - to miejsce na 4 stoły. Generalnie na luzaku można zrobić tam turniej na 9 stołów w sali, 1 stół w przejsciu + 4 stoły w korytarzyku, wszystko powyżej jest już przesadą.
Katechetyczna jest tańsza, korytarzyk przed nią jest dostępny dla organizatorów też - to miejsce na 4 stoły. Generalnie na luzaku można zrobić tam turniej na 9 stołów w sali, 1 stół w przejsciu + 4 stoły w korytarzyku, wszystko powyżej jest już przesadą.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Lol, byłbym drugi gdybym miał modele
Przynajmniej te upaćkane ogry pasowały do otoczenia piwniczego...

Przynajmniej te upaćkane ogry pasowały do otoczenia piwniczego...

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole