Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA
b&G zawsze jest dobrym pomyslem 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Dajcie spokoj , zaraz będzie wam Przemcio marudził przez 2 strony tematu jak to nie moze w Wochu nic wystawić na B&G 

Przecież i tak 3/4 forum nie widzi jego postow 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jak dla mnie może być i B&G, bo ubóstwiam ten scenariusz, ale wtedy chcę zagrać sobie na specialach, Crus!
Jak mam grać euro rozpą, gdzie na B&G przegrywam bez wystawiania figurek to trochę lipton

Jak mam grać euro rozpą, gdzie na B&G przegrywam bez wystawiania figurek to trochę lipton

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

B&G jak najbardziej, a nawet razy 2
Zmieńcie jednak system liczenia punktów w nim. Niech złamanie przeciwnika daje 15:5 +/- róznica w straconych punktach złamania.
W tedy maskę wtrubić będzie ciężko, a częściej pojawią sie wyniki w przedziale 18-13
Przykład:
Przeciwnik wessał sobie w pierwszej turze generała, wygrywasz tylko 17-3 , zamiast 20-0. Łatwe zwycięstwo, ale maksa nie dające. Chcesz ugryźć więcej, to kombinuj
Zmieńcie jednak system liczenia punktów w nim. Niech złamanie przeciwnika daje 15:5 +/- róznica w straconych punktach złamania.
W tedy maskę wtrubić będzie ciężko, a częściej pojawią sie wyniki w przedziale 18-13

Przykład:
Przeciwnik wessał sobie w pierwszej turze generała, wygrywasz tylko 17-3 , zamiast 20-0. Łatwe zwycięstwo, ale maksa nie dające. Chcesz ugryźć więcej, to kombinuj

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jaki masz trening komandosów jak masz rozpę bez sztandarów? Ogar!Shino pisze:czyli juz nie trening komandosow?
moze challenge kali?

"Wywal sobie muchę"

Róbcie jak chcecie i nie patrzcie na kadrę. To tylko 5 bitew. Kadra gra cały czas, a nie na jednym masterze w roku.
Ja Blood & Glory uwielbiam, to zawsze najlepsze bitwy jakie grałem. Chętnie zagram.
W ogóle byłbym zwolennikiem B&G na euro typu 2 losowe wybrane pary grają B&G, ale mistrzowie z zachodu nigdy na to nie pójdą.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Najlepsze podsumowanie. Dotyczące również dyskusji nad PKS-em. Nie podoba mi się nie przyjeżdżam i nie gram. Tak trzymać. Głosowanie nogami a nie bezsensownym spamem na forum.Przemcio pisze:EEE ja whina nie mam zamiaru robić po prostu nie spodoba mi się format to nie przyjade... proste
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
W trzeciej grze jest zatem B&G. Dla przeciwników tego pomysłu od razu informacja:
- Jeżeli obydwaj gracze nie chcą grać scenariusza, jest to ich wolny wybór, mogą rozegrać normalne pitched battle o ile obydwaj wyrażą na to zgodę (lub jeden przekona drugiego a ten się zgodzi dobrowolnie).
- W kwestii problemów modelarskich pt. "nie mam banerów na oddziale X", przypominam, że na masterze w Poznaniu obowiązuje:
W związku z czym braki w Wysywigu tego sztandaru nie są dramatem.
- W kwestii Przemcia. Do zobaczenia w Gdańsku!
Będą jakieś tam wnioski pod działania PKS-u, a przynajmniej mam co odpisać ludziom opowiadającym mi o mocy armii trolli z throgiem.
- Jeżeli obydwaj gracze nie chcą grać scenariusza, jest to ich wolny wybór, mogą rozegrać normalne pitched battle o ile obydwaj wyrażą na to zgodę (lub jeden przekona drugiego a ten się zgodzi dobrowolnie).
- W kwestii problemów modelarskich pt. "nie mam banerów na oddziale X", przypominam, że na masterze w Poznaniu obowiązuje:
Kod: Zaznacz cały
Poznańska promocja. Zgodnie z zapowiedzią w zgłoszeniu mastera w każdej ocenie malowania zostanie przymknięte oko na 2pkt. Oznacza to że otrzymując 13pkt uzyskujemy już maksymalną ocenę. Nie przymykamy oczu na braki w przygotowaniu do gry.
- W kwestii Przemcia. Do zobaczenia w Gdańsku!
Będą jakieś tam wnioski pod działania PKS-u, a przynajmniej mam co odpisać ludziom opowiadającym mi o mocy armii trolli z throgiem.