Wipe them out. All of them.Tomash pisze:I sense a disturbance in the forceSzaman pisze:jestesmy powaznym forum
Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
przecież mają ludzie
przykłądem jestem ja
przykłądem jestem ja
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Można.
Byle nie przesadzić z rozmarem i oczojebnością. Dla przykładu - sygnaturka Murmandamusa jest na granicy, Szczurka tę granicę przekracza. Będzie na kim testować mod do ostrzeżeń i banów
Byle nie przesadzić z rozmarem i oczojebnością. Dla przykładu - sygnaturka Murmandamusa jest na granicy, Szczurka tę granicę przekracza. Będzie na kim testować mod do ostrzeżeń i banów
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A może dodać możliwość ustawienia wieku przy profilu?
a ja np. wstydze się mojej starości:PHeinrich_von_Tod pisze:A może dodać możliwość ustawienia wieku przy profilu?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Ty stary jesteś? Chciałbym cofnąć się i mieć tyle lat co ty, albo i mniej. Im więcej na karku tym więcej problemów. Swoją drogą to za 4 dni będę miał efekt starczy:/ Co do mojej sugestii to według mnie to jest dobre jak wiemy z jakim osobnikiem mamy do czynienia. Dodatkowo będzie można mieć ogólny ogląd na to w jakim wieku są osoby, które grają w WFB.
zakladajac, ze ludzie beda wpisywac swoj prawdziwy wiek...Heinrich_von_Tod pisze:Co do mojej sugestii to według mnie to jest dobre jak wiemy z jakim osobnikiem mamy do czynienia. Dodatkowo będzie można mieć ogólny ogląd na to w jakim wieku są osoby, które grają w WFB.
"I fart in your general direction"
Nadchodzi wigilia, w człowieku budzi się nadzieja
- Chaoschild
- Chuck Norris
Heinrich a co robisz jakis spis ludnosci czy cus
Wiek moze i byc, ale w sumie nie kazdy potraktuje to na serio i wyjdzie z tego zwykly klops.
Co mnie by rajcowalo to mozliwosc zmiany wygladu forum pod wzgledem kolorystki w zaleznosci od uzytkownika. Ale to pewnie na przyszlosc, bo w sumie forum dopiero co wystartowalo, nie rzadajmy cudow
Wiek moze i byc, ale w sumie nie kazdy potraktuje to na serio i wyjdzie z tego zwykly klops.
Co mnie by rajcowalo to mozliwosc zmiany wygladu forum pod wzgledem kolorystki w zaleznosci od uzytkownika. Ale to pewnie na przyszlosc, bo w sumie forum dopiero co wystartowalo, nie rzadajmy cudow
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
jest chyba jakaś lipa z podpisem - wpisuje - submit a podpisu nie ma - czy jestem az tak pijany czy cos fucktycznie nie działa ?
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Jesteś pijany.Brat Tomasz pisze:jest chyba jakaś lipa z podpisem - wpisuje - submit a podpisu nie ma - czy jestem az tak pijany czy cos fucktycznie nie działa ?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Wkurza mnie , ze co jakis czas musze sie logowac pomimo zaznaczonej opcji "loguj przy kazdej wizycie" czemu tak sie dzieje ?
U mnie działa
Czy ktoś jeszcze prócz Ziemka ma taki problem? Podajcie istotne parametry swojej konfiguracji - przeglądarka i połączenie z netem (neozdrady, kablówki itepe).
Sprawdź, czy nie masz w konfiguracji przeglądarki jakiegoś automatycznego czyszczenia ciasteczek. Ustawienia forum są takie, że sesja nie ma prawa wygasnąć - zwłaszcza przy Twojej frekwencji
Czy ktoś jeszcze prócz Ziemka ma taki problem? Podajcie istotne parametry swojej konfiguracji - przeglądarka i połączenie z netem (neozdrady, kablówki itepe).
Sprawdź, czy nie masz w konfiguracji przeglądarki jakiegoś automatycznego czyszczenia ciasteczek. Ustawienia forum są takie, że sesja nie ma prawa wygasnąć - zwłaszcza przy Twojej frekwencji
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
u mnie jest podobnieWkurza mnie , ze co jakis czas musze sie logowac pomimo zaznaczonej opcji "loguj przy kazdej wizycie" czemu tak sie dzieje ?
Xp - Inter explorer (neostrada )Podajcie istotne parametry swojej konfiguracji
A gdzie można tą opcje zaznaczyć, bo chyba upiłem się colą i jestem przez to ślepy gdzie są moje palce...
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Z automatycznym logowaniem mam problemy od czasu do czasu. Ostatnio jest git i loguje mnie automatycznie, ale parę razy zdarzyło się że musiałem robić to sam.
Co do podpisu Bracie Tomaszu to oprócz ustawień musisz jeszcze pod oknem, gdzie wpisujesz treść postu zaznaczyć "Dodaj podpis (może być zmieniony w profilu)”
Co do podpisu Bracie Tomaszu to oprócz ustawień musisz jeszcze pod oknem, gdzie wpisujesz treść postu zaznaczyć "Dodaj podpis (może być zmieniony w profilu)”