Warrior Priest - popraweczki, 02.07

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Rap - dzięki, narazie zastanawiam się nad kolejną ofiarą do moich eksperymentów z NMM... :twisted:

Ale napisz, że reszta figurki jest ok, po tej fali krytyki (Tomash, Artek) zaczynam wątpić w siebie... :cry:

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave

Widać że Mate ma o swoich umiejętnościach zbyt duże mniemanie i zbyt emocjonalnie ( emo ? ) podchodzi do krytyki która spada na jego głowę.
Co do figurki, brawo za duże zdjęcia! Poza tym dobra jest też czerwona tunika, chociaż to dość przyjemny kolor do malowania. Złoty Nmm wyszedł średnio/kiepsko ale ja tej techniki bardzo nie lubię więc się nie wypowiadam ;p

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

coz poradzisz skoro polowa mini to ta zbroja nieszczesna :? reszta elementow jest jak najbardziej w porzadku. Szmata prezentuje sie bardzo dobrze, szczegolnie z przodu. Papirusy i purity seale widzialbym jednak bardziej przybrudzone i z pismem.

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Mate pisze:Ale napisz, że reszta figurki jest ok, po tej fali krytyki ( Artek) zaczynam wątpić w siebie... :cry:
człowieku ja cie niekrytykuje!!!! :( mi poprostu nie podoba się ten kolor i tyle jeśli to twój pierwszy NMM to jest bardzo dobrze ale mi poprostu nie podoba sie kolor i tyle no, to tylko moje zdanie, i niebiesz tego do siebie!!! ;) jak muwiłem malujesz lepiej o demnie o jakies 100 razy ale nie podoba mi sie ten schemat kolorystyczny zbroji. To tylko moje zdanie! i niebież do siebie każdej krytyki bo wpadniesz w kompleksy :D
A tego niechcemy...
Jeszcze raz praca fajna, pozdro....

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Lord Andre pisze:Ave

Widać że Mate ma o swoich umiejętnościach zbyt duże mniemanie i zbyt emocjonalnie ( emo ? ) podchodzi do krytyki która spada na jego głowę.
Co do figurki, brawo za duże zdjęcia! Poza tym dobra jest też czerwona tunika, chociaż to dość przyjemny kolor do malowania. Złoty Nmm wyszedł średnio/kiepsko ale ja tej techniki bardzo nie lubię więc się nie wypowiadam ;p
Czekam na dalsze komentarze od "profesjonalnych malarzy", paćkających (malowaniem ciężko to nazwać) figurki farbami... :lol:

Co wyście się tak uczepili tego co pisałem o tym prieście?

Czy naprawdę już nie wolno porównywać ze sobą swoich WŁASNYCH prac?

Napisałem tylko, że ten kapłan jest lepszy od ogrów, które też malowałem.

Jeżeli to nazywacie zbyt wysokim mniemaniem o sobie to dzięki.

Tak w ogóle to kapłana można oglądać i wyśmiewać ( :P ) na żywo u Faberów w gablocie.
Ostatnio zmieniony 3 lip 2007, o 00:51 przez Mate, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Patrycja Polkowska »

Super :)

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

czlowiek mowiacy wiecznie "ave" niech sam zrobi lepszy NMM to bedzie mogl takei komentarze prawic. co do figurki to uwazam ze jest fajna- jak dal mnei jedyny mankamant to ta zbroja ale pierwszy raz i tak super wyszedl ;) szukaj kolejnych ofiar :D

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

thral92 pisze:czlowiek mowiacy wiecznie "ave" niech sam zrobi lepszy NMM to bedzie mogl takei komentarze prawic.
zdaje mi sie, ze wyznacznikiem ocen nie powinno byc:
jak sie samemu maluje
tylko jak mi sie to podoba

:roll:

Natomiast od przedstawiajacego zalezy czy przyjmie komplement/burę

Hasla w stylu:
"Ty nie potrafisz tak zrobic, dlatego cos jest lepsze"
Dla mnie jest smieszne :wink:

Ogolnie nie przerzemawia do mnie NMM z przyczyn uzytkowych:
chyba nie potrafilbym zrobic
nie chce mi sie 150fig robic w nurzacym NMMie
(juz mi sie odechciewa malowac a co dopiero...)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

O faken.
Zapomniałam dziś się przyjrzeć kapłanowi :oops:
Zrobię to w czwartek.

Zgadzam się z zafaelem.
Czasem ludzie widzą, że jest coś źle, choć sami nie malują na tyle dobrze, by to poprawić. Każdy ma prawo się wypowiadać.

Ale to porównanie Mateusza do emo mnie rozwaliło :lol:

Lord Andre
Chuck Norris

Ave
Czekam na dalsze komentarze od "profesjonalnych malarzy", paćkających (malowaniem ciężko to nazwać) figurki farbami... Laughing
Mogę dostać ostrzeżenie ale powiem ci co o tobie myślę, a ściślej co powinieneś zrobić: podejdź do najbliższej ściany i walnij ( albo lepiej pier *** )o nią mocno, bo innego wyjścia nie ma, żeby ci się w głowie znowu ustawiło wszystko na dobre miejsce. Jeżeli nie potrafisz znieść krytyki to po co wystawiasz swoje figsy? Albo możesz poprosić moda, żeby od razu zamknął twój temat, bo ty nie lubisz jak ktoś źle mówi o twoich "pięknych" figurkach. Poza tym jeżeli chodzi o moje paćkanie, to sorry ale średnia na CMONonie moich najnowszych prac jest koło 5 więc nie tak dużo niższa niż twoja.

Do thral92: nie lubię nmm, więc ich nie robię. poza tym krytykować każdy może ile chce, byle w granicach dobrego smaku.

No i jeszcze na zakończenie: następnym razem nie bądź taki emo, bo to podobno źle na urodę działa Mate ...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Mozesz dostac ostrzezenie ? Gatuluje wlasnie je dostales!!! Ja jestem w stanie zrozumiec , ze samozachwyt Mata moze wkurzac , ale rady o pier... lbem o sciane sa bardo niestosowne!!! Jak masz pisac takie reczy to lepiej idz TV poogladaj i nie pisz ich w ogole !!! Mate nie odpisuj na ten post , bo zamkne temat !!!
Ostatnio zmieniony 5 lip 2007, o 21:53 przez Ziemko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

No wybacz Ziemko, ale każdy ma prawo wyrażać swoje opinie, i jest to jedna z zasad konstytucyjnych, więc łamanie ich bynajmniej nie należy do Ciebie. Osobiście popieram Lorda Andre i mam podobne do niego odczucia w stosunku do niejakiego Mate'a. Każdy powiedział to co chciał i chyba można zakończyć sprawe. Mate wie co niektórzy o nim myślą, a Ci niektórzy uspokoili sobie bóla.

PS. Teraz pewnie i ja dostane ostrzeżenie ale co tam....

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

Popieram Lorda Andre. Każdy maluje jak umie, ćwiczy, nawet jak nie wychodzi to najlepiej. A obrona na skrytykowanie figsa w stylu "ty brzydziej malujesz ode mnie więc cicho" jest chyba nie na miejscu..

Lepiej i ja zamilknę, bo ja też nie używam NMMu, a moje prace nie są zbyt boskie :roll:

@Ziemko
Czekam na dalsze komentarze od "profesjonalnych malarzy", paćkających (malowaniem ciężko to nazwać) figurki farbami... :lol:
To było bardzo stosowne.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Widziałam Priesta na żywo.
Bone armor, owszem, ale wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach. Lepsze nasycenie kolorów.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Lord Andre dostal tylko i wylacznie ostrzezenie za sformulowanie pier... lbem o sciane... Tylko i wylacznie za to... Ja nie jestem z PiSu zeby jakas cenzure nakladac , jednak jako mode wymagam od uzytkownikow zachowania kultury... Kazdy moze wyrazac swoje zdanie i nie bedzie za to karany , byleby ten ktos trzymal sie pewnych znanym wszystkim normach....
Ostatnio zmieniony 5 lip 2007, o 22:05 przez Ziemko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

@ Ziemko
W takim razie przepraszam Cię za moje ostre słowa. Źle odczytałem Twoje słowa i uznałem je nie za ostrzeżenie za wulgaryzmy, ale za całą wypowiedź dotyczącą Mate'a.

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Cóż, zrobiliście tu niezły offtop, a to mi się dostało za kłotnie... :roll:

Priest jak i reszta moich plewnych figurek jest w gablocie u Faberów, każdy sobie go może obejrzeć.

I naprawdę nie będę już dyskutował z opiniami, przez które wdawałem się w głupie awantury i szarpanie swoich nerwów.

Oceny MALARZY są dla mnie wystarczająco obiektywne i zadowalające, bym nie przejmował się resztą not ;)

Pozdrawiam (wszystkich)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Oceny MALARZY są dla mnie wystarczająco obiektywne i zadowalające, bym nie przejmował się resztą not Wink
mam dziwne wrazenie, ze to zdanie ci nie wyszlo :>

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Shino pisze:
Oceny MALARZY są dla mnie wystarczająco obiektywne i zadowalające, bym nie przejmował się resztą not Wink
mam dziwne wrazenie, ze to zdanie ci nie wyszlo :>
]

Niestety intuicja Cię myli, drogi Shino, jestem zadowolony z tego, co myślą o nich Raptus, Robaczek, Szczurek czy Roman ;)

Lord Andre
Chuck Norris

Ave

Wszystko sobie wyjaśniliśmy na PM i myślę, że będzie już spokój na BP

ODPOWIEDZ