Turniej WFB na Narbuttta
ROTFLSongoku pisze:ma byc jedna rozpiska? czy można sobie zrobic kilka i przed bitwą wybierac którą sie gra?
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Ej, no, bo jeszcze KTOŚ weźmie to na poważnie...Zyraf pisze:No pewnie.Ja zawsze mam przygotowanych z 6-7.Songoku pisze:ma byc jedna rozpiska? czy można sobie zrobic kilka i przed bitwą wybierac którą sie gra?
A tak serio:
Nie, nie można zmieniać rozpisek. Jedna na cały turniej
Daj linka do komiksu bo gdzieś zgubiłem.Shino pisze:jak w komiksie...Zyraf pisze:No pewnie.Ja zawsze mam przygotowanych z 6-7.Songoku pisze:ma byc jedna rozpiska? czy można sobie zrobic kilka i przed bitwą wybierac którą sie gra?
" gdzie byla ta na chaos?" :>
grabarian pisze:i to jest dobra postawaJasiuuu pisze:a ja jak zdrowie pozwoli to i tak bede i zamierzam sie dobrze bawić
Musisz zgłosić turniej tydzień wcześniej na stronie http://www.adeon.livenet.pl/ i potem chyba do 2 tyg po turze wysłać wyniki jakoś. 20 osób to minimum żeby były pełne punkty za wygraną dla zwycięzcy.to powiedzcie jeszcze jak jest z tym zaliczeniem do ligi.