Rasti Studio - Gotowi! Oferta na stronie 4!
Moderator: Gremlin
Re: Rasti Studio - Pierwszy Treekin gotowy, str2
Huhuhu podobają mi się ;]
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Łóżko współlokatora, jeśli powiem, że robiłem foty na jego łóżku, bo ma jaśniej w pokoju i łóżko przy oknie to nie uwierzycie, co ?Jacobs pisze:Co to za nieporządek na łóżku co ?
Czekam na jeszcze jakieś komentarze, Chciałbym robić formy
Jedno słowo. Genialny.
Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Sprzedawane będą po 3 sztuki - 3 różne wzory - 4 główki. Taki standard pakowania, tak samo jak przy dwarfach. Będzie po prostu zestaw
Co do główek jeżeli będziesz bardzo nalegał, to się dogadamy.
Co do terminu 12 kwietnia, to tak apropos moje urodziny
Planuję się wyrobić przed tym terminem
Co do główek jeżeli będziesz bardzo nalegał, to się dogadamy.
Co do terminu 12 kwietnia, to tak apropos moje urodziny
Planuję się wyrobić przed tym terminem
Hey
W końcu nadszedł ten moment, kiedy wszystko już gotowe i modele trafiają na rynek, czyli do Was
Miałem małe zgrzyty podczas produkcji, a raczej serie zaskoczeń. Koszty produkcji wyszły trochę wysokie. Jednak jakość uważam za bardzo dobrą.
Modele wyszły na prawdę wielkie i masywne. Cena wysoki 100zł za box. W Boxie znajdują się części do złożenia 3 Leśnych Duchów, z 4 wzorami główek do wyboru. Brak podstawek. Te na zdjęciach to 40x40 jakby ktoś nie był pewien. Na końcu zdjęcia z porównaniem skali
Zamówienia proszę składać poprzez PM lub mail'a.
W weekend mnie nie ma fizycznie w domu, ale zamówienia będę się starał przyjmować Wysyłka od poniedziałku, max wtorku!
Koszty wysyłki to:
1 opakowanie - 8,5zł - list polecony priorytetowy
2 i więcej - 12zł - paczka pocztowa priorytetowa
Niestety 2 opakowań chyba nie dam rady władować do jednej koperty.
A teraz zdjątka:
W końcu nadszedł ten moment, kiedy wszystko już gotowe i modele trafiają na rynek, czyli do Was
Miałem małe zgrzyty podczas produkcji, a raczej serie zaskoczeń. Koszty produkcji wyszły trochę wysokie. Jednak jakość uważam za bardzo dobrą.
Modele wyszły na prawdę wielkie i masywne. Cena wysoki 100zł za box. W Boxie znajdują się części do złożenia 3 Leśnych Duchów, z 4 wzorami główek do wyboru. Brak podstawek. Te na zdjęciach to 40x40 jakby ktoś nie był pewien. Na końcu zdjęcia z porównaniem skali
Zamówienia proszę składać poprzez PM lub mail'a.
W weekend mnie nie ma fizycznie w domu, ale zamówienia będę się starał przyjmować Wysyłka od poniedziałku, max wtorku!
Koszty wysyłki to:
1 opakowanie - 8,5zł - list polecony priorytetowy
2 i więcej - 12zł - paczka pocztowa priorytetowa
Niestety 2 opakowań chyba nie dam rady władować do jednej koperty.
A teraz zdjątka:
Co ten Rasti, jak już wrzuci te ofertę to w nocy o północy
Jako, że ja mieszkam po sąsiedzku to swoje modele już mam i przygotowuję się do ich sklejenia, wstawię wam fotki ze starym treemanem dla porównania bo Rasti to przecie takich u siebie też nie ma na pewno
Jako, że ja mieszkam po sąsiedzku to swoje modele już mam i przygotowuję się do ich sklejenia, wstawię wam fotki ze starym treemanem dla porównania bo Rasti to przecie takich u siebie też nie ma na pewno
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Wyglądają bardzo przyzwoicie i zdecydowanie lepiej niż produkt GW. Fajnie jeszcze jakbyś oddał je do malarza, który pokazałby co można z nich wykrzesać.
Dwa minusy
- jak kolega wyżej "stopy" najsłabszy punkt modeli - bez klimatu a wystarczyło dodać korzenie i np. odlewać wraz z podstawkami.
- Mało dynamiczne pozy a to było twoje jedno z początkowych założeń, na które bardzo liczyłem
Nie wiem czy z tą ceną uda Ci się sprzedać wiele takich figurek ale trzymam kciuki bo wiem, że jeśli dostaniesz już tą marchewkę to będzie można się spodziewać kolejnych ulepków
Dwa minusy
- jak kolega wyżej "stopy" najsłabszy punkt modeli - bez klimatu a wystarczyło dodać korzenie i np. odlewać wraz z podstawkami.
- Mało dynamiczne pozy a to było twoje jedno z początkowych założeń, na które bardzo liczyłem
Nie wiem czy z tą ceną uda Ci się sprzedać wiele takich figurek ale trzymam kciuki bo wiem, że jeśli dostaniesz już tą marchewkę to będzie można się spodziewać kolejnych ulepków
Chciałbyś żeby coś co ma w założeniu chodzić i generalnie się przemieszczać było przytwierdzone korzeniami do ziemi ?Tutajec pisze:Wszystko fajnie wyszlo, poza tymi nogami, mozna by dac jakies korzenie.
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5