Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów III - 14.09.13
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Re: Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów III - 14.09.13
Chwilowo Włocławek ma 6 osób chętnych 

Jestescie Boscy!krystian1wielki pisze:Chwilowo Włocławek ma 6 osób chętnych
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
Zgadzam sie! Wpadniemy do Was tez w silnej grupie!
Widzę, że mowa o mnie;) gram skavenami, a z racji tego, że moja przygoda z wfb nie jest dłuższa niż 4 miesiące, to moja armia nie jest kompletna(i nie pomalowana w ok.70%). Posiadam 3 samoróbki(dzwonek, abomka, latarka) i około 60 skinków, którzy będą odgrywały rolę slavów. Żeby dociągnąć do 2600pts. potrzebowałabym chociaż jeszcze jednej latarki. Poratuje ktoś? Jeżeli wspomniane przeze mnie sprawy nie będą stanowiły większego problemu i moja gra w turnieju będzie możliwa, to proszę o zapisanie mnie na listę graczy:)beszcza pisze:Jeśli mogę coś zasugerować... Proponuję mniejsze punkty z dwóch powodów. po 1 szybsze bitwy po 2 bardziej to zachęci nowych graczy u mnie kumpel martwi się ze na 2600 nie złoży armii
Skavenow akurat Ci u nas dostatek. Afro pozyczysz latarke ?
No widzisz ratkes, dzialo juz masz cos jeszcze potrzebujesz?
Afro wez to dzialo jutro na zebranie.
Afro wez to dzialo jutro na zebranie.
ja mogę to przygranąc po turnieju. szczura szczura musi wspomagać (że jak???????!!!!)
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
czas akcji 3 września 2013 r.
Afro pisze:Spoko, jak nie zapomnę w weekend zabrać to pożyczętylko ktoś będzie musiał ją ode mnie odebrać w następnym tygodniu, bo mnie na turnieju nie będzie.
drobne zakrzywienie czasoprzestrzeni?Ziemko pisze:...Afro wez to dzialo jutro na zebranie.
XIII Kohorta Bydgoszcz
A kto ma jedną katapultę i necrosfinksa pożyczyć ?:)
Jak katapa moze byc kraskowa, to pozycze, nekro whatever nie posiada u nas nikt.

"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
W Fenixie niestety też chyba takiego zwierza nie mamy...
Ok szkoda... W każdym bądź razie liczę na wsparcie katapultą 

Katapę powinienem wygrzebać...
Jest w średnim stanie, ale jest...
Wziąć?
Wziąć?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Pewniebigpasiak pisze:Katapę powinienem wygrzebać...
Wziąć?